Sieraden van kwaliteit en snelle service

Oorbellen besteld, super snel bezorgd, mooie kwaliteit! Erg tevreden! Bestel snel weer! Veel aanbod!

Super gemakkelijk, mooi sierraad en snelle verzending. Zeer tevreden

top

Veel keus en een mooie kwaliteit . Super snel binnen en nu een blije moeder met een mooie armband met de initialen van haar kleinkinderen

Top filiaal !

Ik heb laatst een armband en een ketting gekocht, goed betaalbaar en het resultaat is prachtig. Ze bezorgen het in een mooie verpakking. Ook verkleuren ze inderdaad niet, geeft geen groen af, dus ze spreken zeker weten de waarheid ;) Ik raad deze winkel zeker aan, aan jongeren en ouderen !! Super bedankt Finaste, ga zeker door

Duidelijke website en mooie producten!

Super mooie sieraden en snelle levering. Ook mijn vraag over de armband die ik stelde via DM werd binnen 10min beantwoord. Ik ga hier zeker vaker bestellen dus een echte aanrader!

Ideaal

Gouden oorbelletjes besteld voor een mooie prijs! Ze verkleuren niet, dat is echt ideaal!

Heel erg goed en leuk ingepakt!

Ik had een ring besteld die super leuk was ingepakt, zeker aan te raden!

Al meerdere keren heb ik sieraden gekocht bij Finaste, ik ben erg tevreden. Goede kwaliteit en chique uiterlijk. Erg blij mee.

Super leuke sieraden

Ik heb 4 ringen besteld bij finaste en ze zijn prachtig. Ik had nog nooit eerder ringen gekocht dus de maten wist ik niet zo goed maar duur de matentabel die op de site stond ben ik eruit gekomen en ze zitten perfect.

Super snel en simpel te bestellen

Snelle bezorging ik had een fout gemaakt maar ze corrigeren het toch keurig opgelost top

Ik vind het zelf altijd erg lastig om sieraden te kopen via een online webshop. Voor het eerst kan ik zeggen, dat ik een geweldige bestelling heb mogen ontvangen en ik er heel erg blij mee ben! Ik zal zeker nog een keer een bestelling plaatsen bij jullie! En dan een armband met gravering van mijn vriend en oma die helaas een paar jaar geleden is overleden en ik niet al te veel geld aan uit wil geven! Mijn complimenten naar jullie webshop! <3 I LOVE IT

Super blij met mijn armband

Super blij met mijn juwelen

Geweldig!

Er was ontzettend veel keuze, waardoor ik snel de ring had gevonden die ik wilde. Snelle levering en tenslotte wordt het netjes geleverd in een doosje. Ik ben er echt super blij mee en raad het zeker aan bij andere!

Super mooie kwaliteit!

Vet mooie sieraden voor een leuke prijs. Super snel geleverd, alle sieraden in een apart doosje. Helemaal blij mee!

Ze zijn snel en het is super mooi

Al vaker besteld bij Finaste en altijd tevreden. Sieraden verkleuren weinig tot niet. Het beste is om ze gewoon uit te doen tijdens het douchen, maar dit doe ik zelf niet en heb nu al een jaar een armband aan van Finaste. Deze armband is nog helemaal niet verkleurd en ik heb hem 24/7 aan. Heel tevreden.

Een super service

De website is super duidelijk. Klantenservice reageert super snel bij vragen. En de producten zijn hoog in kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Top kwaliteit en snelle service

Al vaker iets bij Finaste besteld altijd mega snelle service, betaalbare verzending kosten en een top kwaliteit!

Prachtig!

Na lang wikken en wegen. Een ketting met naamplaatje besteld met de namen van mijn nichtje en neefjes. Toen het binnen kwam, was ik blij verrast. Heel mooi plaatje en duidelijk gegraveerd. Eindelijk een ketting gevonden die ik dagelijks kan dragen.

Perfecte aankoop

Zo hoort het te gaan! Makkelijk bestellen, goed contact over levering en een prachtig product.

Snelle levering en mooie producten!

SUPER WAUW!

Super snelle levering, top kwaliteit .. ik ben er heeeeeeel erg blij mee + nu heb ik mijn dierbaren altijd bij me. Mooie prijzen ook, niet belachelijk duur.. ik ga hier voortaan mijn sieraden kopen!

Erg goed!

Hele snelle bezorging. En heel mooi gegraveerd sieraad!

Prachtigg

Het was de volgende dag al binnen en ben er super blij mee!

Buskesdries 3

6673DP Andelst