Goede kwaliteit en correcte prijs-kwaliteit verhouding

Goede kwaliteit en correcte prijs-kwaliteit verhouding

Geweldig !

Super snelle levering ! Ben super tevreden over mijn ketting! Met de 2 letters van mijn zoontjes zal ik deze ketting voor zolang ik weet niet meer uitdoen !

Slecht. Donderdag besteld en nog steeds niet in huis..

Slecht. Donderdag besteld en nog steeds niet in huis. Het zou zaterdag bezorgd worden, maar heb er niks meer over gehoord.

Prachtige armbanden en voor ieder wat wils

Mooie armbanden met lange verstel kettingen waardoor ze om veel polsen passen. Kwaliteit is ook goed

super mooie ringetjes

Super mooie gouden ringetjes

geweldig

snel geleverd en goed gedaan

Super snelle levering. Product zoals omschreven!

Mooie ketting met naamplaatje. Leuk om kado te doen.

-Snel geleverd -mooi afgewerkt -correcte prijs -goede communicatie

goed en snel aangekomen

Het kwam snel aan en het was makkelijk te bestellen

Goede en mooie kwaliteit

Ik heb meerdere sieraden gekocht waarmee ik erg blij ben. Ik ga zeker nog meer aankopen op de site doen.

Perfect!

Armbandje met gravering besteld, precies wat ik wilde en netjes bezorgd. Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Super!!!

Armbandje besteld. Volgende dag in huis, supermooi gegraveerd. Heel erg blij mee

Mooie armband en snel bezorgd!

Zeker een aanrader!

Mooie juwelen voor normale prijs

Ik was al heel lang voor mooie juwelen van goede kwaliteit en mooi goud aan het zoeken. Deze juwelen hadden alle 3. Ze waren na 1 dag al aangekomen! Ik ben er heel blij mee en heb ze tot nu toe al elke drag gedragen!

Hele mooie zilveren ketting

Goede bezorging via track en trace

Top service en mooie producten

Ik ben erg blij met mijn bestelling. De sieraden zien er mooi uit. Duidelijke uitleg op de site over de maten voor het uitzoeken van de ringen. Daarnaast een snelle service, sieraden namelijk de volgende dag al in huis!

Trendy en elegant

Ik ben zeer tevreden met mijn allereerste bestelling bij Fineaste. De juwelen werden op 2 dagen tijd geleverd en de kwaliteit ervan is ontzettend goed. Zeer content met de prijs/kwaliteit verhouding.

Hele mooie sieraden van goede kwaliteit

Geweldig!

Supper makkelijk en kwam snel in de brievenbus, supper mooi ingepakt!!

Hele leuke sieraden

Snelle service en hele mooie sieraden met een goede kwaliteit.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Super blij met het sieraad! Snelle levering, goede kwaliteit en een persoonlijke touch in de verpakking.

Mooie oorbellen en zeer snel geleverd

Ruime keus, mooie kwaliteit , snel geleverd: smiddags besteld en volgende dag in huis! Mooi verpakt in een doosje en alle oorbellen in een doosje. Top! Ik ga snel weer wat bestellen:)

Ruim de keus uit leuk assortiment

Leuk bedrijf. Heel leuk assortiment, ik kon bijna niet kiezen. Snelle levering en het zat goed en mooi verpakt. De gekozen oorbellen zijn leuk. 1 oorbelletje klikt niet helemaal goed dicht dus kleine twijfel over kwaliteit, maar de andere 3 zijn wel goed. Armbandje is leuk maar qua kleur past hij niet bij mijn andere armbandjes. Hij is net wat geler.

In een woord geweldig

Fijne winkel, mooie producten en goede kwaliteit! Zeer snelle levering, zelfs met graveren.

Buskesdries 3

6673DP Andelst