De sieraden zijn echt supermooi. En ze zitten ook nog leuk verpakt! Fijn om zo een pakketje te ontvangen.

Super ervaring met dit bedrijf!

Al meerder sieraden hier besteld, snel opgestuurd en goeie kwaliteit voor een goed prijs!

Snelle levering mooie kwaliteit

Veel keuze, snelle levering en fijne kwaliteit. Draag de sieraden met plezier ✨

Heel tevreden!

Snelle, vlotte service en enorm blij met mijn aankoop! Heel mooie kaartjes en poster.

Top sieraden

Vind de sieraden echt mooi en de verpakking was ontzettend netjes ben super blij !

super snelle services en super mooie producte!

mijn bestelling was super snel in huis, de ketting die ik had besteld was van super mooie kwaliteit en zeker voor dat geld! Heel erg blij mee

Mooie producten!

Armbandje besteld en de volgende dag in huis, super verzending dus en daarnaast was het ook nog eens leuk ingepakt. Verder goede kwaliteit en mooie producten!

Levering correct

Bedankt voor de snelle levering. Spijtig dat de oorbelletjes met 3 (waaronder flamingo), niet per set verkocht wordt.

Het is een fijne site met mooie sieraden

ik heb een ketting gekocht, het is een hele mooie ketting en hik was ook niet heel erg duur

Super webshop en sieraden!

De sieraden worden mooi in doosjes verzonden, zijn van goede kwaliteit super blij mee!

Top ketting gegraveerd!

Snellere levering kan niet! 2 kettingen besteld voor m’n moeder en zus (nadat ik er zelf al 1 had). Blijft echt goudkleurige! Ik draag hem altijd, ook onder de douche en hij blijft mooi! Super tevreden!

Meerdere keren besteld. Elke keer tevreden

Kettingen oorbellen ringen ze blijven allemaal mooi. Heel blij dat ik jullie site ooit tegen ben gekomen. Super leuke en betaalbare sieraden die mooi blijven!

Top kwaliteit en mooie sierraden!

Heb mijn ketting nu al een tijdje ik zwem er mee en douch er mee en de kleur blijft super mooi!

Tijdloze, mooie en kwalitatief goede sieraden. Een aanrader!!

Deze website met sieraden was mij aangeraden en ben blij dat gebeurd is. Mooie sieraden en een leuke toevoeging aan je sieraden collectie.

Mooie kwaliteit armbandjes en heel veel keuze! Snelle levering en ze worden in een mooie verpakking naar je toe gestuurd. Ik ga nog lang plezier hebben om de verschillende armbandjes bij mijn outfits te combineren en ga zeker nog een keer bestellen!

Super service en snelle levering

Ik heb even moeten wachten tot het armbandje weer op voorraad was maar vervolgens was de levering heel snel en heeft het armbandje ook nog eens een super goede kwaliteit! Super tevreden

Super leuke sieraden voor een kleine prijs! Kwaliteit is ook heel goed, zilver verkleurd niet. Snel geleverd! Super blij met mijn aankoop, zal zeker nog een keer bestellen hier

Snel een eenvoudig

Overzichtelijke website, snelle levering en goede prijzen!

Besteld en ontvangen zoals verwacht

Snelle levering, mooi product

Ik ben ontzettend blij met mijn oorbellen! Ze zijn binnen twee dagen geleverd en zien er mooi uit.

Super kwaliteit voor de prijs

Hele leuke oorbellen en armband gekocht! echt top kwaliteit en ook nog eens voor een prima prijsje. daarnaast zijn ze ook makkelijk in en uit te doen met een soort klik systeem. erg blij mee!!

Wauw, Fantastisch!

Ik zag finaste al een tijdje voorbij komen op Instagram, ik ben ze gaan volgen omdat hun producten mij erg inspireerde! Nu eenmaal een armband en een ketting besteld en wat zijn ze mooi! Ik heb voor een gegraveerde ketting en armband gekozen, dit ziet er strak en goed uit net als op social media. Ik ben een fan!

Snelle levering en mooie kwaliteit

Leuke sieraden!

Goede communicatie, snelle levering en mooie producten

Geweldig!

Buskesdries 3