Fijne, betrouwbare site

Goede prijs/kwaliteit verhouding! Mooie sieraden voor een leuke prijs! Leuk om cadeau te geven of om iets voor jezelf te bestellen! Ook een snelle levering, top!

Mooie kettingen en snelle service

Mooie sieraden van een goede kwaliteit. Levering is ook top, je hoeft niet weken te wachten op je order. Zelfs als je ‘s avonds besteld hoef je niet lang te wachten op je bestelling. Ik ben zeer tevreden over Finaste!!

Super mooi geworden

De ketting is super mooi geworden en snelle levering dank

Snelle levering en top product! Blije klant!

Snelle levering en top product! Blije klant!

Snelle service en prachtige kwaliteit sieraden!

Top snel bezorgd en ziet er goed uit

Toppie

Snelle service!

Heel snel geleverd en goed verpakt! Producten zijn precies zoals verwacht en afgebeeld op de website. Zou hier zeker opnieuw bestellen.

super snel en prachtige sieraden

Hele snelle levering en super blij met de sieraden! mooi verpakt ❤

Super kwaliteit!

Een prachtige ketting besteld, mooi verpakt, snel geleverd en de ketting is echt super in het echt!

Echt een geweldige site

Heel snelle levering, super goede kwaliteit van de ring! Het fijne is dat je niet veel betaald en de ring ook totaal niet afgeeft! Ik ga zeker nog veel bestellen op jullie site!

Snelle levering en super mooi gegraveerd! Veel complimenten gehad en draag de kettinkjes met heel veel plezier.

Tevreden

Enkelbandje gekocht. Heel tevreden. Product is zoals afgebeeld. Snelle levering in een leuk doosje.

Echt super service!

Een kettinkje besteld die gegraveerd werd en een dag later al binnen gekregen! Super snelle en goede service.

Goede kwaliteit voor een fijne prijs!

Eindelijk sieraden gevonden die niet binnen een dag verkleuren. Heel erg blij mee!

alles is tot heden nog mooi goud van kleur ook al worden de sieraden nat. Goede kwaliteit. En de sieraden zijn mooi afgewerkt.

Fantastische juwelen!!

Ik ben zeer blij met mijn bestellingen die ik plaats op finaste. Ze passen altijd perfect en worden niet roest. Ze worden ook snel geleverd& super leuk verpakt! :)

Geweldig!

Erg snel binnen. En zo blij met me ketting!

Ik vond het bestellen bij Finaste heel goed!

De site is duidelijk en het bestellen gaat erg makkelijk. De bezorging gaat snel en je krijgt een duidelijk overzicht van je bestelling en de bezorgdetails

Super mooi, 2 armbandjes ik ben er zo dol op!

Echt hele goede service en het komt zo snel binnen! Echt niks om over te klagen en de producten komen mooi in een sieraden doosje binnen waardoor het een stuk luxer voelt. 10 out of 10

Super!!

Ik blijf maar bestellen. De keuze is groot en de sieraden verkleuren niet. Ik heb meerdere gouden sieraden waar ik mee zwem en douche en ze zijn nog net zo mooi als toen ze aankwamen.

Supet

Mijn vriendin was erg blij met de cadeautjes

Goede ervaring

Snelle levering en leuke producten

Hele mooie en fijne producten die ook mooi blijven

Ik heb nou al een paar keer wat gekocht en het blijft altijd mooi. Het verkleurd niet en de ringen buigen ook niet na ze een tijdje te dragen. De bezorging is top en ik heb verder niks aan te merken. Na mijn mening een van de beste sieraden sites!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst