Snelle levering!

Snelle levering! Mooie kwaliteit, zoals op het plaatje, goeie maat, iets dunner dan verwacht

Super service.

Vorige week had ik een ring besteld.. deze was helaas na een paar dagen kapot gegaan. Ik had contact opgenomen met Finaste en zij gaven aan dat zij een nieuwe ring gaan toesturen. De volgende dag had ik de ring al in huis. Kortom super service!

Producten zijn van goede kwaliteit. De oorbellen zijn met een klik systeem wat erg prettig werkt Wanneer je een mail stuurt word je snel te woord gestaan.

Super service. Ik had een vraag gesteld en kreeg snel en een duidelijke reactie. Flexibel in keuzes en top eind resultaat. Zou zeker nog een bestelling plaatsen!

mooie spullen

snelle verzending!

Goed snelle service!

Mooi product, snel geleverd en een goede kwaliteit.

Zeer tevreden met mijn bestelling

Snelle levering, product in perfecte staat en mooi geleverd (in een apart extra doosje). De extra beschrijving van de edelstenen op papier is ook zeer handig.

op zich oke

Wat ik besteld heb was goed,maar jullie hadden een setje oorbellen bij mijn bestelling beloofd en die zaten er niet bij. Dus dat is wel een beetje jammer

Hele mooie en goede kwaliteit sieraden!

Hele mooie en goede kwaliteit sieraden! Ik ga er zeker nog een keer wat bestellen.

Snelle levering en leuke oorbellen

De oorbellen werden snel geleverd en zien er goed uit.

Heel er goed, overzichtelijke website en snelle bezorging.

Top!!

Mooie sierraden, snelle service

De collectie van Finaste is gevarieerd. Mijn bestelling kwam snel en was netjes en mooi ingepakt. De sierraden zijn erg mooi en dragen fijn.

Topjuweeltjes!

Supermooie juweeltjes voor een betaalbare prijs. Zaterdagavond besteld en zondag al in huis. Zoals steeds weer met zorg ingepakt en verzonden.

Helemaal top

Goede en snelle service, en erg leuk dat je de sieraden persoonlijk kan maken! En leuk dat ja er een cadeautje bij kreeg :)

Beste sieraden webshop ever !!!

Ringen gekregen waar ik super blij mee ben, de allerleukste kettinkjes en de beste oorbellen. Ik ben gewoon super tevreden en voorlopig nog niet klaar met bestellen ;-)

Super blij met mijn bestelling. Naast de snelle levering zijn de kettingen ook nog eens mooi verpakt. En de kwaliteit is top. Ik ben al weer bezig met mijn volgende bestelling.

Heel leuk en mooie ketting met hanger me vrouwtje super blij mee

Mijn ervaring is goed snelle levering en goede kwaliteit. In een mooi doosje ingepakt.

Mooie kwaliteiten

Ik heb nu al een paar bestellingen gedaan en de kwaliteit is zeer hoog!! Plus punten!

super goede levering en een hele mooie verpakking. super netjes!!

Er was een klein foutje gemaakt met mijn bestelling en dit is super goed en snel opgelost! Echt een hele goede service. Super super super goed en ik raad het iedereen aan hier iets te bestellen!

Snelle levering en goede kwaliteit

De bestelling was binnen 2 dagen al binnen en het was van goeie kwaliteit voor de prijs.

Super leuk verpakt in mooie doosjes Snelle verzending Helemaal tevreden

Snelle levering en mooie sierraden!

Op dinsdag besteld en woensdag al in huis. Super mooie sierraden die er precies uitzien zoals op de foto's. De sierraden worden mooi verpakt in een doosje waardoor deze onderweg niet stuk kunnen gaan. Heel erg tevreden en ga zeker nog meer bestellen!

Fantastish!

2de bestelling en weer super tevreden!!! Super mooie ketting, en snelle levering. Bij de volgende familie cadeautje ga ik zeker weer aan jullie denken. Nog is super bedankt voor alles

Buskesdries 3

6673DP Andelst