De sieraden van Finaste maken je outfit af!

Het krijgen van het pakketje is al een cadeautje! Daarnaast zijn de sieraden van een goede kwaliteit en kan je het elke dag dragen. Mijn eerste aankoop is zeer goed bevallen!

Super mooie sieraden. Verkleuren niet. Ik draag altijd goud en ze blijven jaren mooi!

Ik heb al twee keer hier besteld en zowel de service als de producten zijn geweldig je hoeft niet lang te wachten. Geweldige site, service en producten een echte aanrader!!

Top service!

Mijn armbandje was helaas snel kapot gegaan, maar na mailen heb ik de volgende dag al een nieuwe gekregen! Super snelle reactie op mijn mail gehad, top service!! Week later nog een enkelbandje gekocht, ook deze is snel geleverd. Helaas wel iets aan de grote kant, misschien is het handig om de lengtes op de site erbij te zetten.

Goed en netjes

Ik heb vorige week oorbellen besteld. Als eerste wil ik zeggen dat de levering echt heel snel was, zoals jullie zeiden. TOP!! Als tweede zijn de oorbellen echt van goeie kwaliteit en zou ik graag nog andere sieraden van jullie willen proberen!

Snelle levering, mooi product!

Ik had een graveerbaar armbandje besteld, ben heel blij met het eindresultaat. Ook de levering was erg snel!

Waardeloos

Heb een armbandje gekocht en is na 4 dagen al kapot

Mooie sieraden voor een kleine prijs!

Super tevreden over de kwaliteit en uiterlijk vd sieraden en de leuke prijs ook niet te vergeten. Zo kan je op een leuke manier meedoen aan de nieuwste trends!

Heel tevreden!

Blij met mijn aankoop bij Finaste. Vlugge afhandeling en mooi verpakt. Heel tevreden!

goed en gemakkelijk

was een duidelijke website met een vliegensvlugge bezorging

duidelijkheid, snelle levering, goede kwaliteit.

een zeer goede aankoop, mooie cadeau's. hele goede kwaliteit met mooie kleuren. de levering was zelfs nog eerder dan beloofd!

Heel snel verzonden en ontvangen.precies zoals op de foto

Prachtige armband!

Ik had een gegraveerd armbandje gekocht met de initialen van mijn man, mijn kinderen en mezelf. Prachtig gewoon!

top sieraden

Perfecte armparty gescoord en snel in huis!

Top, hele mooie spullen!

Echt mooie producten

Helemaal top!

2 kettingen besteld en alles is super mooi! Kwam heel leuk ingepakt binnen. Douche er ook mee en het verkleurd ook niet. Een en al top!

Super service!

Al een aantal keer besteld, recent helaas een sieraad wat snel kapot ging. Vlot contact met de klantenservice en kapotte gedeelte vervangen zonder problemen! TOP

Prachtig sieraad en super snelle levering met graveren!

Prachtig

Wij hadden 2 armbanden besteld met de naam erop, en achterop hadden we ook nog wat laten graveren. En wat waren ze blij en wat waren ze prachtig! Ik raad iedereen het aan om bij jullie te bestellen.

Heel mooi en snel geleverde sieraden!

Hele mooie sieraden! Goede kwaliteit, mooie gravering en een super snelle levering. Ik ben heel tevreden met de super schattige sieraden van finaste!!!

Finaste = fantastisch!

Ik heb al een paar keer wat besteld bij dit geweldige bedrijf en ze stellen me nooit teleur! Altijd goede kwaliteit en snelle bezorging!

Geweldig en zeker op tijd

Ga dr meer gebruik van maken Hele snelle verzending Mooie sieraden Netjes in een mooi doosje Bedankt Mvg ilonka

Snelle en nette bezorging

Heel fijn dat debettelling zo snel binnen was en door de brievenbus kan. Daarnaast vond ik wel dat het veel verpakkingsmateriaal was, voor maar 1 ketting die ik had besteld. Dat zou duurzamer kunnen.

Top service!

Alles is top! De kwaliteit, levering en prijzen! Ik heb een slotjes ketting besteld, die gegraveerd is, ziet er super mooi en luxe uit. Mijn bestelling was er binnen 24 uur. Top service! Ik bestel zeker vaker :)

Snel geleverd en verzorgd! En zal er netjes uit! Heel tevreden! Zeker een aanrader

Buskesdries 3

6673DP Andelst