Goed!

Voor een redelijk goedkope prijs leuke oorbellen en een armband besteld. Tevreden mee

teleurstellend

Bij het openen van het pakje en bij het zien van het armbandje was ik erg teleurgesteld, de maat was een kindermaatje en het was voor mijn kleindochter van 24 jaar die een volwassen pols heeft en ik vond het armbandje vooral het kettinkje erg minimaal, de gravering was wel goed gedaan, dus jammer, maar zo gaat het als je het sieraadje niet in het echt ziet, weer een ervaring rijker en een illusie armer.

Snel en van mooie kwaliteit

Snelle levering in mooie doosjes en goudkleurige ringen zijn van goede kwaliteit, maten kloppen ook.

Mooie kwaliteit

erg mooi kettinkje, absoluut mooie kwaliteit, bljjft ook mooi

top!!

snelle levering en precies waar ik naar opzoek was! heel tevreden!!

Het was precies hoe ik wou dat het eruit ging zien! Ook een hele vlotte service!

Snelle service, goed verpakt en alles was in orde!

Geweldig, mooi en super snelle levering

Ik heb al vaker bij Finaste besteld. Oorbellen, armbanden of kettingen. Alles is mooi en van goede kwaliteit. De snelle bezorgtijden is ook een pluspunt

Heel prettig en snelle levering :)

Ik had de sieraden bestelt 3 dagen voor mijn diploma uitreiking (op een zaterdag avond). Ik kreeg het de dag van mijn diploma uitreiking binnen en ik was super blij! Alle sieraden die ik had besteld zaten in een leuk doosje en het voelde heel luxe aan. Ik vond de sieraden mijn outfit afmaken en het gaf me een volledige confidence boost :)

In één woord GEWELDIG!!

Hele snelle levering. Echt geweldig!! De kwaliteit van de oorbellen zijn geweldig, heb al veel complimentjes gekregen over de oorbellen.

Uitstekend!

Snelle en nette levering. Sieraden zijn heel erg mooi! Ben heel erg blij met mijn bestelling.

Prachtige gepersonaliseerde ringetjes

Wat een snelle levering en goede service. Daarnaast krijg ik ook aan de lopende band complimentjes, heel tevreden!

prachtig product in een korte tijd

ik vond het wel een beetje onduidelijk met bezorging als je in het weekend besteld maar hier kan je over mailen, cadeau was toch nog optijd gelukkig dus ik heb geen minpunten voor de rest, het armbandje was nog mooier in het echt dan op de foto’s :)

Goede ervaring

Ik heb een goede ervaring gehad, ik heb het besteld gelijk een mailtje ontvangen en de volgende dag in huis ontvangen. Snelle en goede service dat is prettig.

Prachtige sieraden

Goede en snelle service

Leuk, origineel, kwaliteitsvol.. Top!!!

De bestelling werd binnen de voorziene tijd geleverd. Het diende als cadeau en werd ook mooi ingepakt. De kwaliteit van de armbandjes zijn ook zeer goed en ze zijn ruim verstelbaar en passen dus ook als gegoten!

Hele mooie sieraden, goede kwaliteit en heel divers! Super blij mee

Super mooie ketting en super snelle service!!

Ik had een leuk simpel slot kettingkje besteld en het was al de volgende dag binnen! ben er zo blij mee de ketting is super mooi!

Toujours satisfaite par les magnifiques bijoux

Je trouve ce site génial! Et les délais de livraison super court !!!!

Het was super snel aangekomen, en perfect verpakt dankjewel!

Super blij met mijn bestelling!!

Een tijdje terug heb ik voor het eerst bij jullie besteld. Ik heb een ring en een armband besteld. Bij beide producten heb ik letters erin laten graveren. Ik ben er echt super blij mee!

Duidelijke website, meteen een berichtje met de bevestiging van de bestelling en de volgende dag al gegraveerd in huis! Top!

Top kwaliteit

Pakketje was de volgende dag al binnen, het pakketje was keurig ingepakt en alle vier de ringen zijn prachtig. Verder heb ik ook voor mijn verjaardag een armbandje met initialen gekregen, echt super leuk. Raadt het iedereen aan.

Supersnelle levering en mooie sieraden!

geweldig!

Mijn ervaring met Finaste was perfect! Bij mijn bestelling kreeg ik altijd voldoende informatie in de verzonden emails en het kwam ook heel snel aan (2 dagen). De verpakking was super mooi en professioneel. De ketting zelf was ook prachtig, het leek precies zoals op de foto. Ik ga zeker vaker bij Finaste bestellen!

Buskesdries 3

6673DP Andelst