Snelle levering, mooie sieraden.

Supersnelle levering, erg mooie sieraden voor een goede prijs!

Ik had al overal gekeken voor mooie oorbellen, maar vond ze vaak duur of het was niet wat ik zocht. Ik zou zeker weer bij Finaste bestellen. Supersnelle levering en mooie sieraden!

Mooie sieraden en snelle levering

Erg blij met de sieraden en een goede prijs/kwaliteit verhouding! De levering was ook erg snel

Mooie armband besteld als cadeau. Deze was de volgende dag al gelijk bezorgd. Zal zeker vaker bestellen :)

Prima snelle service

Het product wat ik besteld had was niet precies wat ik wilde, maar de snelle en verzorgende levering waren prima. Heb mijn product wel retour gestuurd, maar niet om het materiaal of slechte service.

Top eerste ervaring!

Mijn eerste bestelling geplaatst bij Finaste, en deze ervaring was top! Snelle levering, duidelijke site en tijdens het bestellen was alles goed overzichtelijk en duidelijk aangegeven, zodat je haast geen fouten kan maken tijdens het bestellen. Geen zorgen of je pakje wel op tijd aankomt of op het goede adres wordt geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding, mooi product geleverd voor een prima prijs. Ik ben erg tevreden en draag mijn ketting al met liefde. Als laatste, voldoende betaalmogelijkheden. Wordt gewaardeerd.

Suuper mooie sieraden!

Ik had een armbandje besteld, en hij zit echt prachtig! Ik ga binnenkort nog meer bestellen!

Geweldige sieraden die mooi blijven!

Ik vind Finaste het beste sieraden merk dat ik ken!

Snel verzonden en goede kwaliteit!

Om te beginnen zijn de sieraden niet duur , maar wel van goede kwaliteit. Het is snel verzonden en kwam netjes in een mooi doosje aan.

Wauw!

wat een gave kettingen! Zo leuk met elkaar te combineren en de gravering is ook super mooi gedaan! Heel blij mee dus!

zeer snelle levering, leuke collectie en heel persoonlijke afhandeling

mooi maar te klein

mooie oorbel maar te klein voor mn oor en het was nauwelijks aan te passen

Snelle levering, mooi product

Prachtige oorbellen

Snelle levering en mooi product zoals afgebeeld op de site

Tweemaal oorbellen besteld, eerste keer bestelde oorbellen voor levering nog kunnen veranderen in een ander paar, top geregeld en keurig gecommuniceerd! Beide keren snelle levering, netjes in doosje verpakt en de oorbellen zijn super leuk en mooi!

Mooie sierraden

Licht materiaal en betaalbaar!!

Slechte kwaliteit

Ik had de gouden oorringetjes besteld. Kon ze niet eens in doen zonder ze te vervormen. De rest ban de bestelling heb ik retour gedaan omdat ik daar ook geen vertrouwen meer in had. Helaas.

Heel georganiseerd en goede kwaliteit.

Wat ik heel fijn en handig vond was dat door middel van figuurtjes aan de cadeauzakjes werd aangegeven welk sieraad erin zat. Ik zou het volgende keer fijner vinden meer te horen over de staat van de bestelling ivm bestellen in het weekend. Maar vooral heel blij met de sieraden en de service.

Fantastisch!!

Super mooie kettingen, ringen, armbandjes enzovoort. Snelle verzending en een prachtige ketting. Had de ketting gekocht voor een vriendin van mij want die was jarig en ze is er zo ontzettend blij mee!!! Simpel weg fantastisch!

Prachtige juwelen

Al enkele keren besteld bij Finaste en telkens lossen ze al mijn verwachtingen in. De juwelen zijn niet alleen mooi maar hebben een betaalbare prijs! Dank je wel voor de goeie service

Zou hier zeker weer bestellen

Goede service, mooi product

Super blij met mijn mooi kettinkje. Verzending was snel en mooi verpakt!

super mooie ketting en super snelle zending!

Hele mooie ketting besteld en was de volgende dag al in huis! heel blij mee en wil er zeker nog meer bestellen!

Super snelle levering

Mijn bestelling was (zelfs met de drukte wegens Corona) de volgende dag al in huis. De sieraden zijn van goede kwaliteit voor een lage prijs. Zou ze zeker aanraden.

Duidelijke website, goede kwaliteit, snelle levering

Super leuke sieraden van een goede kwaliteit. Ben er erg blij mee! Oorbellen waren snel geleverd! Top!

Super fijne winkel met goede kwaliteit

De kwaliteit van de sieraden zijn super goed. Ik bestel mijn sieraden nu alleen nog maar hier. Verzending is ook snel, vaak ontvang ik mijn pakketje 1-2 dagen na bestelling.

Buskesdries 3

6673DP Andelst