Ik ben fan

Mooie sieraden voor fijne prijs

Super goed!!!

Super goede ervaring super snelle levering, alles netjes ingepakt en precies zoals het plaatje.

Netjes, optijd, goede service

Goede service, was netjes verpakt, optijd geleverd en ze was er heel blij mee

Super mooie armband !

Erg mooie armband met gravering! Tevens ook een erg snelle levering!

Ben er superblij mee!

Ik ben echt superblij met mijn armband! Kwaliteit is erg goed en ik heb al heel veel complimentjes mogen ontvangen over mijn armband. Niet dat het mij om de complimentjes te doen is, maar complimentjes zijn altijd leuk om te krijgen ;).

Handige site en heel mooi sierraad

Ik had een gepersonaliseerde ketting voor mijn moeder besteld. De volgende dag was het pakketje al binnen wat heel erg fijn is. Het sierraad zit mooi verpakt en mijn moeder heeft er veel plezier van!

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Super goede en snelle service!

Voor de tweede keer al een bestelling geplaatst

voldoende

Prima, maar ik vind dat prijs iets te duur is voor de kwaliteit van een van de kettingen die ik had besteld.

Super snelle levering. Ik was mijn gravering vergeten er op te zetten meteen gemaild. Direct een antwoord op gehad en in orde gemaakt maandag besteld dinsdag gemaild woensdag in huis.

Super tevreden!!

Ik heb voor het eerst sieraden op Finaste besteld. Ik moet zeggen dat ik positief ben verrast! Super goede prijs-kwaliteitverhouding. Het was één dag later al in huis. Ik heb mijn ringen tot nu toe elke dag om gehad nog geen verkleuringen. Ik ga gauw weer bestellen!

Geweldig!

Overzichtelijke site, ruime keuze aan artikelen. Super snelle levering. Ik raadt Finaste echt aan iedereen aan!

Mooie sieraden en goede kwaliteit.

De levering was snel en het was mooi verpakt. Ik draag alleen staal ivm huiduitslag en daar is veel leuks in te vinden bij deze webshop.

Hele mooie ringen, erg netjes verpakt en super snel verzonden!

Ik vind de ringen erg mooi voor een hele goede prijs, daarnaast worden ze ook nog eens super netjes verpakt in een mooi sieraden doosje. Ook de verzending was snel, de volgende dag had ik de ringen al in huis. Aanrader dus!

Erg mooie sieraden van topkwaliteit

Elke keer als ik iets bestel bij Finaste dan kijk ik erg uit naar mijn pakketje. De sieraden zijn nog mooier in het echt en ne kunt er erg lang van genieten!

Goede service!

Ik had een kettinkje gekocht waarvan het sluitinkje kapot was. Ik heb toen een mailtje gestuurd en binnen een dag was het geregeld en de volgende dag lag er al een nieuw kettinkje in de brievenbus! Super!

Het was heel mooi

Super mooi stalen, zilver kleurige armbandjes. Super goede kwaliteit

Voor een mooie prijs krijg je een super mooi sieraad. Zelf heb ik stalen zilverkleurig armbandjes gekocht. Heel erg mooi, en heel erg prijsvriendelijk. Zou deze website sowieso aanraden.

Mooie ringen!

Een snelle levering van hele mooie ringen. Precies zoals ze op de foto staan en passen perfect bij elkaar! Een super aankoop!

Top product top levering

Helemaal goed

Goede service, snelle levering, leuk verpakt.

Snelle levering, leuk ingepakt!!

fantastisch!!

de communicatie is erg goed! ik had voor 17:00 een gegraveerd armbandje besteld en de volgende dag was hij al binnen!! super levering en erg klantvriendelijk!! top kwaliteit!!!

Zeer snelle levering.

De levering was heel snel en dat vond ik zeker een pluspunt maar toen ik het had besteld was het niet duidelijk of het onderweg was of niet omdat we terug op de pagina kwamen van mijn adres enzo..... Maar toen ik een mail kreeg dat het onderweg was, was alles zeker in orde.

Alles wat je uitgeeft aan dit merk zie je 1000% terug in je product

Het is een fijne duidelijke site met goede producten die lang mooi blijven in zeer goede staat. Dit is mijn tweede product en ben zeer tevreden!

Gemakkelijk te vinden wat je zoekt en snel geleverd

Ik zocht specifieke juweeltjes en heb gevonden wat ik wou!

Buskesdries 3

6673DP Andelst