Goed advies, mooie sieraden en snelle service!

Ik kreeg snel reactie op mijn vraag via de chatt en ben super blij met de gegraveerde ketting. We gaan mijn schoonmoeder blij maken met dit mooie cadeau!

Goede kwaliteit/prijs verhouding, snelle service en verzending!

Mooie, betaalbare sieraden aan mijn collectie toegevoegd! Daarnaast geven ze mooie duidelijke en realistische foto’s weer op de site! Erg blij mee.

Geen klachten, top!

Snelle verzending, leuk ingepakt en precies zoals op de foto

Super fijne ervaring

Het bestellen was heel eenvoudig en het was de volgende dag al in huis, zonder verzendkosten.

Armbandje besteld, super kwaliteit voor een lage prijs +Super snelle levering, helemaal blij mee

Het kwam snel binnen en t was super mooi en netjes ingepakt! Ook fijn dat het door de brievenbus paste zodat ik niet per se thuis moest blijven

Mooi sieraad!

Goede snelle service, mooie nette verpakking. Kwaliteit mooi armbandje, erg tevreden mee!

Wat een top service en producten voor een toegankelijke prijs

Als allereerst vind ik het hippe en leuke sieraden voor een schappelijke prijs. Helaas ging mijn ring stuk na ongeveer 2 maanden het gedragen te hebben. Ik heb contact opgenomen via de klantenservice e-mail. Het contact was erg vlot en aangenaam. Zij sturen mij een nieuwe ring toe. Kortom: Een toegankelijk bedrijf met mooie producten tegen een schappelijke prijs.

Ontzettend tevreden!

Van het bestellen van het product tot de levering is de service enorm goed. Ik zou het zeker andere aanraden hier te bestellen!

Snelle levering en leuk pakketje! Sieraden zien er super goed uit!!! Gratis gift was ook heel leuk om te ontvangen. Ik ga hier zeker vaker bestellen!!

Super snel en super mooi!

Finaste is mijn favoriet geworden

Ik draag niks anders dan de sieraden van Finaste!! De doosjes waar de sieraden in geleverd worden vind ik ook echt geweldig.

Super tevreden

Super snelle levering, mooie sieraden en een mooie prijs

Hele snelle levering. Had smiddags iets voor 5 uur besteld & de volgende dag was het gegraveerd en wel in huis! Heb mijn vader super blij gemaakt met de leren armband.

1 ringetje leek me wel geen maat 16, de andere waren dat wel! Ik ben er heel blij mee. Ik hoop dat het niet verkleurd!

Mooie gravure, supersnelle levering!

Mooie gravure, supersnelle levering!

Mooie sieraden!

Erg mooie sieraden en super mooi verpakt. En mijn pakketje kwam al de volgende dag binnen. Super blij mee

Besteld en de volgende dag al in huis! Kan niet sneller. Hele mooie armband in huis met de namen van mijn honden.

Fijne en mooie sieraden

Ontzettend snel ontvangen, mooi ingepakt en super mooie en fijne sieraden. Ik zou hier zeker nog een keer willen bestellen !

Site beleving en ontvangen is prima! Alleen de de ster oorbellen zijn er scherp op de hoekjes

Super mooi!

De sieraden werden snel geleverd en ben er heel erg tevreden over! Ze zijn echt super mooi!

Super kwaliteit en service!

De armband is exact conform de foto online. De kwaliteit is dusver prima en het is erg mooi ingepakt. Ook is het meteen dezelfde dag opgestuurd!

Nu 2x besteld en super snelle levering en mooie sieraden.

Nu 2x al bij jullie besteld. Een mooie ketting met 2 letters laten ingraveren. En nu een mooie armband voor mijn lieve papa en weer mooi ingegraveerd. Super blij mee. De sieraden zijn super mooi en beide keren had ik het de volgende dag al in huis. Super!

topfan hiero!

Ben elke kleer blij wanneer de bestelling weer komt.

Super mooi en enorm snel geleverd!

De oorbellen die ik besteld heb zijn heel mooi, en exact hetzelfde als op de website. Ook werden ze heel snel geleverd, zelfs met de vertragingen wegens covid-19! Super service! Ben heel blij met mijn bestelling!

Buskesdries 3

6673DP Andelst