Tweede keer dat ik een armbandje heb besteld bij Finaste. Ben heel blij met het resultaat en fijn dat ze zo snel leveren. Gisteren dacht ik dat er iets mis was gegaan met mijn pakketje, even gebeld en vriendelijk geholpen. De fout lag bij postNL en dit is inmiddels opgelost. Ga zeker vaker sieraden bestellen bij Finaste!

Heel positief!

Op een maandag wilde ik een graveert armbandje bestellen met coordinaten. Helaas werd dat teken niet weergegeven in de kolom. Toen heb ik hun customer service team benaderd en werd heel snel en goed geholpen! Armbandje werd besteld en de volgende dag geleverd met een super mooi resultaat! Ik ben zeer tevreden over hoe Finaste werkt en omgaat met haar klanten. Zeker een aanrader!

Fijn en mooi

Mooie sieraden en veel keus om uit te kiezen, iedereen vindt wel iets moois op de site

Super mooie ring en super tevreden

Super mooi juweeltje, heel blij mee.

Mooie ketting

Mooie ketting en snel in huis!

Super goede kwaliteit!

Ik kreeg de bestelling goed op tijd, met een mooi doosje waar ik erg tevreden over was. De gravering was ook heel mooi en netjes gedaan. Ik heb hier zeker iemand blij mee kunnen maken en zal zeker vaker bestellen!

Snelle levering en prachtige sieraden!

De oorbellen die ik had besteld zien er precies zo uit als op de foto. Ook super dat het een klik oorbelring is, dan zit hij goed vast. Je kunt leuke setjes kopen.

Mooie sierdaden

Ik heb de sieraden voor mijn vriendin gekocht. Het kwam mooi verpakt en ik heb een mooie ring van finaste als cadeau gekregen. Super!

Prima ervaring, snel en mooi geleverd!

Snel geleverd, geweldig gegraveerd en het product ziet eruit zoals op de foto.

Snel geleverd, geweldig gegraveerd en het product ziet eruit zoals op de foto, fantastisch, zeer tevreden!

Geweldig!

Ik had last minute nog een cadeautje nodig voor Vaderdag! Heb het vrijdag besteld en zaterdag was het gewoon al geleverd! Gegraveerd en ingepakt! Super te vreden!

Snelle levering, mooi werk en een goede prijs/kwaliteitverhouding!

2 dagen na mijn bestelling zag ik het pakketje al op mijn deurmat liggen, het was mooi ingepakt en zag er precies zo uit als op de foto en ook nog eens een goede kwaliteit! Ik draag mijn kettinkje nu 24/7, ben er super blij mee!

Minimalistisch design van volwaardige kwaliteit!

Mijn eerste bestelling bij Finaste is me erg goed bevallen- het design van mijn armband is super mooi en de kwaliteit is erg goed, zeker voor deze prijs. Ik zal zeker vaker sieraden bestellen bij Finaste!

super in online bestellingen!

Ten eerste vond ik de site heel fijn en makkelijk, ook was de bezorging heel snel, namelijk gelijk de dag na de bestelling zoals op de site vermeld stond. Ook zag de verpakking van het pakketje er erg leuk uit, dit verraste mij helemaal! Ik ga zeker nog een keer vaker iets bestellen bij Finaste!

Heel tevreden!

ze reageren eigenlijk direct als je ze een berichtje stuurt, en het was ook snel en netjes binnen!! Vaker hier kopen!

Gouden juwelen verkleuren niet!!

Top product!! Goede sirvice.

Vlotte levering met topproducten

Zeer snelle levering. Producten zitten mooi en tof verpakt. Leuke juweeltjes,hier bestel ik zeker nog.

Top assortiment met veel variatie!

Ik heb al een paar keer armbandjes, ringen en kettinkjes besteld. Er is zo erg veel keus in zowel zilver als goudkleurige sieraden en alles is ook erg leuk geprijsd. Daarnaast zijn er vaak kortingsacties waardoor ik toch weer wat leuks bestel, want je kan nu eenmaal nooit genoeg sieraden hebben :-) De levering gaat ook altijd supersnel, ‘s middags besteld en de volgende dag in een handig brievenbus doosje bezorgd, helemaal top !

Elegant en persoonlijk

Ik heb al verschillende keren juwelen gekocht bij Finaste en ben elke keer super tevreden! Snelle en goede service

Heel erg blij mee!

2 armbandjes besteld, beide kwamen in een heel mooi Finaste doosje. De armbandjes zijn heel erg mooi en ik ben er erg blij mee!

Uitstekend!

Ik had een aantal vragen over de producten en ik kreeg super snel antwoord wat heel fijn was! Daarnaast was de levering van de producten ook zo snel en was het mooi ingepakt in een sieraden doosje.

Kwaliteit goed en zeer hip!

Heb al vaker wat besteld, ringetjes gaan maanden al mee. Verkleuren niet. Nu kettinkje en armbandjes besteld en ben er ook zeer blij mee! Groot voordeel is de mode trend waarin het aanbod meegaat.

Heel leuk!

Er zijn altijd leuke sieraden voor iedereen. Er valt altijd wel iets in de smaak. Goede kwaliteit voor de prijs die je betaald. (wel jammer dat het niet gratis retourneren is).

Klantvriendelijk en goede service

Naast dat de producten erg mooi zijn, is de klantvriendelijkheid en service van dit bedrijf erg goed. Mijn armbandje was redelijk snel kapot gegaan (kan gebeuren) en daarover heb ik een mailtje gestuurd. Ik kreeg heel snel reactie en ze hebben me dan ook meteen een nieuw armbandje opgestuurd. Super fijn dat er zo gereageerd en meegedacht kan worden, dat is zoveel waard :) Nogmaals super bedankt!

Niet tevreden

Die enkelband was kapot binnen 2 dagen. Niet normal. Ik wil gewoon mijn geld terug.

Buskesdries 3

6673DP Andelst