ik ben erg enthousiast over de service. Overzichtelijke site, mooie sieraden, voor een leuke prijs, daarnaast ook nog eens de volgende dag in huis en kan gewoon door de brievenbus. Ook de gegraveerde armband die erg belangrijk voor mij is ben ik erg tevreden mee. Bedankt!

Prijs-kwaliteitsverhouding is goed en service ook!

Super tevreden!

Binnen een dag in huis. Sieraden zijn mooi verpakt en betaalbaar!

snel geleverd

Snelle levering. Mooie producten.

Echt een geweldig bedrijf!

Een ketting met gravering besteld en zoals beloofd op de site heel snel binnen! Top levering en hele goede kwaliteit voor een leuke prijs! Zeker een aanrader en ik ga hier zeker nog een keer bestellen!

Eerste keer besteld en tevreden over de snelle levering en artikel.

alles is goed verlopen i.v.m. mijn bestelling

alles is naar wens verlopen, stipte levering, goede produkten

Super juwelen, zeker voor de prijs!

Juwelen van goede kwaliteit die lang meeblijven. Ook fijn dat je een cadeautje krijgt bij aankoop van 40 euro!

Goede kwaliteit

Ik wou leuke oorbellen kopen en ze hadden heel veel keus dus dat was fijn! Ook zijn de oorbellen van goede kwaliteit

GEWELDIG .

Ook de naam en datum duidelijk zichtbaar

super vette sieraden

Perfecte service!

Snelle levering. Ketting exact zoals op foto.

goede site en prima bezorging service

Site is duidelijk en werkt fijn. Snel bezorgd. Minder duidelijk of er nou ook echt zilver in de zilveren armbandjes zit of dat het alleen zilverkleurig is.

Leuke site met leuke sieraden!!

Duidelijke site, prijzen niet te hoog. Goeie kwaliteit producten en goed klantencontact!

Fijn!

Mooie site met duidelijke afbeeldingen van de producten. Snelle levering is ook top.

Super mooi geworden

super snelle levering, super mooi is het geworden heel erg tevreden

Leuke mooie sieraden

snelle levering in mooie foosjes

Hele mooie sieraden en duidelijk website. Écht een bezoek waard om wat te bestellen!

Leuke oorbellen van goede kwaliteit en snel geleverd!

De oorbellen waren snel geleverd en pasten in de brievenbus. Ze zien er precies zo uit als op de site en zijn van goede kwaliteit. Ik ben tevreden!

Heel erg blij! X

Ik vind finaste sieraden super mooi. Zelf heb ik oorbellen besteld met kraaltjes aan de onderkant. Deze kwamen heel aan en al de volgende dag, met een mooi doosje. Ik ben erg tevreden met deze aankoop.

Ziet er prachtig uit

Snelle levering en goede kwaliteit. En zoontje kan niet wachten om het aan papa te geven

Mijn ervaring was perfect heel snel geleverd en super kwaliteit!

Erg snelle verzending, top producten!

Mijn ervaring met FINASTE is erg positief omdat, het product erg mooi was precies zoals hij was afgebeeld op de site. En het was meteen verzonden en de dag daarna afgeleverd. Bestel graag vaker!

Ik bestel altijd mijn sieraden bij Finaste. De kwaliteit is super! Ze verkleuren nooit en heb me armbanden en kettingen ook om tijdens het zwemmen of douche!

Mooie Ketting

Een hele mooie ketting ontvangen, snelle service. Helaas was het doosje kapot waar de ketting inzat.

Buskesdries 3

6673DP Andelst