Mooie sieraden

Mooie sieraden. Goed betaalbaar en snelle levering.

Beter dan concurrenten

Betere prijs en betere kwaliteit!

TOP

Kettinkje besteld. Volgende dag in de bus! Mooi verpakt!

Hele mooie sieraden voor een goede prijs. Ze gaan lang mee en verkleuren niet. Top.

Supersnelle levering, zelfs met gravure!

Práchtige sieraden voor leuke prijzen! Ben er echt superblij mee! Op maandag besteld, dinsdag al in huis. Zelfs het armbandje die gegraveerd moest worden. En het past door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven, al kan je natuurlijk niet wachten om je nieuwe sieraden om te doen ;-)

Leuke accessoires en een goede en snelle service.

Ik Heb hier al een paar dingen van besteld en ben altijd super tevreden geweest over mijn producten. De accessoires hebben altijd een goede kwaliteit en zijn leuk verpakt. Een pakketje worst Snel en juist geleverd zoals op de site staat.

De ring die ik besteld had kwam enorm snel met de post, goed verpakt ook en ziet er goed uit. Geeft niet af en niets opmerkelijks aan naast dat hij heel mooi is en lekker zit!

Ben echt super blij met mijn aankoop bij finaste

Super service!

Super snelle levering van de oorbellen en topkwaliteit! Heel tevreden :)

Goede kwaliteit spullen en top service.

Alles wat ik hier heb besteld is snel bezorgd in een mooie verpakking. Ook is alles topkwaliteit en niet eens duur.

Perfect! Super snelle levering!

Prachtige sieraden en van goede kwaliteit!

Geweldige sieraden die opvallen

Super mooi verpakt, cadeautje om uit te pakken. Krijg veel leuke reacties dus dat geeft je dan weer een heerlijke gevoel.. dat je er als vrouw toch leuk uit ziet daar doe je de moeite voor!

Super leuke oorbellen, passen overal bij. Werden ook snel geleverd en netjes in een mooi doosje. Dat krijg je bij veel juweliers al niet eens meer. Mooie kwaliteit. Echt heel blij mee.

Echt top

Snelle levering, mooie sieraden

Mooie sieraden

Ik heb 2 kettingen en een armband besteld en ik ben erg tevreden. Mooie kwaliteit en ik kreeg er gratis oorknopjes bij wat natuurlijk altijd leuk is. Aanrader!

Goed!

Ik heb al 2x besteld bij jullie 1x voor moederdag een armbandje met intitialen heel mooi en helemaal blij mee en nu voor Vaderdag een lederen armband met letters erin gegraveerd. Ook heel mooi en blij mee.

Vaak oorbellen geprobeerd, maar niks tipt aan deze oorbellen. Verkleurt niet, hoe fijn is dat!!! Ik draag ze met liefde

Goede ervaring, snelle service

Ben heel blij met het armbandje. De levering was super snel.

perfect

ik vindt dit een top site, voor de tweede keer wat gekocht hier en ga dat nog vaker doe

Super mooi en stevig materiaal

Mijn gegraveerde armbandje is heel erg mooi geworden!

Dit is de tweede keer dat ik bij Finaste heb besteld en heb beide keren de producten gelijk de volgende dag gekregen. Helemaal top als je snel nog een cadeautje wilt bestellen voor iemand, of gewoon iets moois voor jezelf.

Top winkel

Het is een top winkel, ik bestelde hier voor het eerst. Maar zeker niet voor de laatste keer. Leuke assosiores en dan vooral de oorbellen. Ook netjes geleverd, in allemaal apparte doosjes! Echt een aanrader!

Super leuke site!

Super leuke sieraden dat het gewoon moeilijk is om te kiezen. Het wordt snel geleverd en in leuke verpakking. Super blij mee!

Leuke oorbellen!

Het zijn leuke oorbellen! Staan overal bij en zijn niet te zwaar dus je hebt er geen last van!

Mooi product met goede service

Ik ben zeer tevreden over de service. 20 seconden na 17u bezorgt en toch de volgende dag geleverd. Daarnaast mooie kwaliteit ketting voor een mooie prijs

Buskesdries 3

6673DP Andelst