super mooi

Mooi en netjes verpakt, goeie kwaliteit. Ik ga zeker weer kopen!

Mooi en netjes bezorgd

Ik vindt het mooi en goed bezorger

Snel geleverd en mooi resultaat

Mijn persoonlijk gegraveerde ketting was erg snel binnen. Mooi zoals op het plaatje te zien is. Ik had het muntje iets groter verwacht maar ben toch erg blij met het resultaat!

Snel bezorgd, mooie prijzen en goede kwaliteit

Snelle en goede levering. Mooie kwaliteit sieraden

Heb meerdere artikelen besteld en werden de volgende dag direct geleverd. Alle sieraden zijn mooi en goed afgewerkt. Heb ook een ketting laten graveren met initialen en is mooi afgewerkt.

Zeer tevreden met product en levering.

Hallo allemaal! Ik heb een ketting besteld bij finaste. Dit was de eerste keer dat ik hier iets heb besteld, maar ik weet nu wel dat het mijn nieuwe go to is. Ik had mijn ketting al binnen een dag in mijn brievenbus liggen! Ook ben ik in love met de ketting die ik heb besteld, het heeft een hele goede kwaliteit! Dus kort samengevat, ik ben super tevreden! Ik hoop dat jullie ervaring even goed gaat zijn, zoals ik die van mij ervaren heb! Have fun xx

Snelle service en een mooi armbandje

De bestelling werd, ondanks corona, erg snel geleverd! Ook ben ik erg blij met het armbandje, hij ziet er precies zo uit als op de foto's.

Prachtige armband

Mijn vriendin helemaal gelukkig gemaakt met een prachtige persoonlijke armband.

Goede kwaliteit, snelle levering en mooi ingepakt met een handig sieradendoosje!

Leuk als cadeau

Prima kettinkjes

Snel en mooi.

Ik heb een ketting besteld met gravering en wat mij heel erg verbaasde is dat ik die de volgende dag al binnen had! Goede kwaliteit en zeer blij mee!

Zeer tevreden met mijn bestelling

Mooie producten

Ik ben erg tevreden met mijn aankopen. Mooie zilveren armbandjes en gravering zag er ook netjes uit! Enige jammere was dat er aangegeven was dat er een klein extra cadeautje bij zou komen die ik helaas niet heb ontvangen.

Love the product

Amazing product, doesn’t change color

Zoals verwacht

Super leuke sieraden die komen zoals op de foto in een leuke verpakking

Goede service, snelle levering

De levering was heel snel, wat top is! Ook de service vond ik fijn. Wel gemerkt dat bij de ringen ze niet allemaal dezelfde maat hebben. Verder zijn deze sieraden minimalistisch, modieus en stoer en verkleuren niet (de zilveren) en overigens nikkelvrij (heb nikkelallergie) dus vind het helemaal top!

Super service

Ik had mijn adres niet goed ingevuld en werd meteen dezelfde dag van mijn bestelling gebeld om het adres goed te krijgen. De dag erna kreeg ik mijn pakketje binnen met de oorbelletjes. Helemaal niks om aan te merken.

Snelle verzending, maar producten zijn van hele slechte kwaliteit

3 weken geleden heb ik wat artikelen besteld bij Finaste. Ze waren snel binnen, 1 ring was te groot en ruilen ging heel makkelijk. Toen ik mijn geruilde artikel binnen had deed ik hem gelijk aan maar binnen 1 dag(!!) waren alle steentjes uit het ringetje terwijl ik niks geks had gedaan. Ik wilde toen niet gelijk een review schrijven omdat ik dacht ‘kan gebeuren’, maar nu, 2 weken later is van mijn andere ring zomaar het pareltje afgevallen. Ik ga altijd heel zuinig om met mijn sieraden, douche er niet mee, was er zelfs mijn handen niet mee. Ik vind 1 dag en 2 weken een erg korte levensduur voor sieraden die beloven van goeie kwaliteit te zijn. Ik zou daarom iedereen aanraden om of hele simpele sieraden hier te bestellen, die niet kapot kunnen, of om lekker verder te kijken! Ik ben teleurgesteld.

Super goeie kwaliteit! En snel bezorgt, ook in de corona tijd.

Ik heb een super leuk cadeautje voor mijn zus kunnen bestellen. Voor weinig geld heb je een goed kwaliteit armbandje en het was ook nog eens super leuk ingepakt! Wel zo handig voor haar verjaardag.

Teleurstellend

De oorbellen waren véél kleiner dan ik had verwacht (wellicht eigen perceptie maar dit kwam doordat er geen foto's waren om dit duidelijk uit te lichten) en de sluiting is erg stroef waardoor het bij het dicht willen maken van de oorbel dit niet helemaal goed was gegaan waardoor ik direct het hangertje van de oorbel ben verloren.

Fijne prijzen en goede kwaliteit

Super blij mee!

Ik heb een prachtig horloge besteld met daarin de voorletters van mijn ouders en zusje gegraveerd. Het horloge was de volgende dag al binnen en ik ben er onwijs blij mee!

Super goede service en kwaliteit

Super leuke ketting besteld. Moest gegraveerd worden en had deze al binnen een paar dagen binnen! Ketting heeft een hele leuke prijs en ziet er ook nog eens goed uit. Ik ga vaker bestellen!

Een ketting besteld. Was er snel en ben er heel blij mee. Ga hier zeker vaker bestellen!!!

wauw

De kettingen zijn zoooo mooi gegraveerd en ben er super blij mee super erg bedankt!❤️

Buskesdries 3

6673DP Andelst