wauw

De kettingen zijn zoooo mooi gegraveerd en ben er super blij mee super erg bedankt!❤️

Geweldige sieraden en snelle bezorging

Ik twijfelde om te bestellen maar de oorbellen zien er heel mooi uit. Ook van goede kwaliteit. Super fijn ook de snelle bezorging.

Altijd tevreden. Finaste is mijn TO GO voor snelle, mooie en leuke cadeau’s.

Leuk en snel geleverd

Plezierig

Verbaasd over de zeer goede kwaliteit!

Dit merkje tegenkomen op instagram. Zeer snelle verzending en ik was echt verbaasd over de kwaliteit (vergelijkbaar met bijv my jewerly) Echt top! Ga zeker nog vaker bestellen

Snelle bezorging en netjes ingepakt

Altijd snel en super leuk

Ieder paketje is tot nu toe super snel binnen en allemaal netjes verpakt. En natuurlijk super leuke sieraden!

Super snelle levering, erg mooie kwaliteit de sieraden!

De prijzen zijn aantrekkelijk, na aankomst van sieraden is het je geld zeker waard! Super mooie kwaliteit, snelle levering, leuke sieraden en top personeel. Ik ontving niet gelijk een bevestiging e-mail, ik heb gechat met een van de meiden, super snel en vriendelijke geholpen.

Super snelle levering en mooie oorbellen!!

Echt top!

Mijn bestellingen waren er de volgende dag en de producten die ik gekocht heb van goede kwaliteit. Daarnaast is het ook goed verzorgd met verpakking en dergelijke! Voortaan haal ik m’n sieraden hier als ik online bestel! Betrouwbaar, snel en van goede kwaliteit. Echt super happy! :)

Super snelle levering en een mooi artikel!

Geweldige service

Had een bestelling geplaatst in een verkeerde kleur en gelijk een mail gestuurd of het nog aangepast kon worden. Na 20 minuten kreeg ik reactie dat het aangepast was en de volgende dag had ik mijn bestelling in huis. Super service!!!! Ben er echt over te spreken.

Top!!

Ik heb nu 3 armbandjes van jullie, zeer tevreden mee. Ik draag ze elke dag. Verkleuren niet!

Onwijs goede service!

Heel fijn dat er sieraden verkocht worden op de website die gemaakt zijn van roestvrijstaal. Niet alleen omdat ik allergisch ben voor ander materiaal, maar de sieraden blijven zo ook langer mooi! Hele snelle service en ik zal hier zeker vaker bestellen! :)

Hele goede kwaliteit

Ik heb goude oorbellen besteld. Deze voelen heel stevig aan en ze verkleuren ook niet. Precies wat ik zoek. Zeker aan te raden aan andere mensen!

Hele tevreden ervaring

Heel netjes verzorgd en verpakt.

Wauuw!!

Zo blij! Ziet er fantastisch uit en het was zo snel geleverd!!!

Een uniek cadeau!

Heel erg tevreden over FINASTE. Ik heb voor mijn vriendin (en voor mezelf) een armbandje met onze initialen laten graveren. Snel geleverd en beide armbandjes waren heel leuk verpakt. Ook leuk dat ik er een extra setje oorbellen bij kreeg. Vriendin is er ook erg blij, altijd leuk zo'n persoonlijk cadeau. Bedankt FINASTE!

Mijn bestelling was vrij snel geleverd, in een mooi juwelendoosje. Goede kwaliteit voor de prijs.

Super snelle levering en erg leuk ingepakt!

Mooie ringen met initialen van mijn zussen. Ieder nu een eigen ring!

Snel, kwalitatief en betaalbaar.

Mooie sieraden voor een betaalbare prijs. En ook nog eens snel geleverd. Iets waar ik al een tijdje naar op zoek was!

Top. .

Goede kwaliteit en snelle levering.

Helemaal top!

Super goede kwaliteit, super leuk verpakt en snelle levering

Mooie, leuke oorbellen. Veel verschillende keuzes.

Een hele snelle levering, makkelijk te retourneren omdat het een brievenbuspakketje is. De oorbellen zijn zoals ze op de site staan.

supper

Snelle service (snel geleverd) en goed te bereiken site. gegrafeerde delen zien er erg goed uit. Ben er heel blij mee. is zeker je geld waard als je een leuk persoonlijk cadeautje wil hebben!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst