Leuke producten, goede kwaliteit, voor een goede prijs en super snel bij jou in huis!!

Ik ben enorm verrast door de snelle manier van leveren! Alle post komt te laat binnen, maar Finaste levert precies zoals zij zeggen. Het is echt de volgende dag bij jou in huis! Inmiddels al 2x keer een bestelling geplaatst en vast niet de laatste. Ps ook leuk, je krijgt zelfs een cadeautje bij je bestelling. Zo heb ik mijn dochter kunnen verrassen met een leuk paar oorbellen

Hele mooie producten, verkleuren niet en super snelle levering! Sieraden worden heel netjes geleverd in mooie doosjes. Ik ben mega tevreden !

helemaal tevreden!

ik heb nu al 2 keer een bestelling gedaan en ik ben zo onwijs tevreden over de service en hoe het uiteindelijk wordt. de gravering is super mooi en heel duidelijk zichtbaar. ik heb oprecht niets aan te merken. alles is echt super goed! ook vind ik de prijzen super fijn, je krijgt echt waar voor je geld en ik persoonlijk vind het ook absoluut niet te duur!

Goede kwaliteit en leuke ringen.

Past goed, en verkleurd niet. Super leuke ringen

Een ideale cadeautje!

Ik vind Finaste een zeer leuke site waar je leuke accessoires kan bestellen en de prijzen vallen ook mee. Mijn bestelling had ik ook best snel thuis ontvangen. En ik ben super blij met de aankopen die ik had gedaan!

Top sieraden

Snelle bezorging en sieraden van goede kwaliteit. Precies zoals op de foto dus je krijgt echt wat je besteld. Zowel de persoon die een aantal sieraden kreeg als ik zijn erg blij met onze sieraden

Ondanks de corona tijden snelle levering. Goede kwaliteit

Zeer tevreden.

Het was heel mooi en goed ingepakt. Het ziet er ook heel mooi en elegant uit, precies wat ik had verwacht. De levertjes was ook niet al te lang. Overal ben ik dus zeer tevreden over het product.

Zeer tevreden!

Ik heb een initialen ketting besteld om als cadeau te geven. Diegene was er heel blij mee! Het kwam in een mooi doosje en de ketting ziet er classy uit.

Goed product, fijne sluiting.

Super fijne webshop

Een heel breed assortiment met goed geprijsde sieraden.

Leuke oorbellen, verkleuren niet

Oorbellen gaan makkelijk in en uit, verkleuren niet, geen last van oor

Geweldige ervaring

Eerlijk gezegd had ik nog nooit van jullie website FINASTE gehoord. Op google zocht leuke oorbellen en kettinkjes op. En ja daar verscheen FINASTE dan, een geweldige site. Ik kon mijn ogen niet uitkijken, echt waar! Zoveel leuke dingetjes, oorbellen, kettinkjes noem maar op! Uiteindelijk na lang na denken had ik een besluit genomen voor te gekke oorbellen met initialen erin gegraveerd, een te gek cadeau voor mijn vriendin. De bestelling verliep soepel en ik kreeg al gelijk een mailtje van jullie. Naast mijn bestelling had ik ook voor maar €0,75 cent in laten pakken en wat zag het er toch leuk uit. Toen mijn vriendin haar cadeautje zag en uitpakte, was ze zo enthousiast en ik ook. Prachtige oorbellen met prachtige initialen erin gegraveerd. FINASTE, ik zeg geweldig!

Super leuke producten

Mijn moeder en vriendin zijn beide heel gelukkig hiermee

Earparty compleet!

Al heel lang op zoek naar oorbellen om te matchen. Ik heb er nogal veel namelijk maar door de goede en mooie foto's van hoe je oorbellen leuk kan stylen was ik om. Ik ben enorm blij dat ik eindelijk mijn oren mooi versierd heb nu!

Tevreden, alleen later bezorgd dan aangegeven

Fijne website, mooie spullen, goede prijs, maar een stuk later bezorgd dan geschreven op de website. Natuurlijk snap ik dat het allemaal lastig is met corona en moederdag en weet ik wat allemaal, maar zet dan niet op je website dat je het binnen een dag kan bezorgen. Maar goed, dat was een kleine ergernis, verder ben ik heel tevreden.

Zeer goede kwaliteit

Ik was heel blij met men eerste aankoop, maar wat teleurgesteld bij de tweede. Ik kocht een paar langere oorringen en had het materiaal wat anders verwacht. Ik ben in het algemeen zeer tevreden over de kwaliteit en zal zeker nog aankopen doen bij finaste. Ook de korte levertermijn is fantastisch.

Qualiteit geel goed

Snelle levering en mooie kwaliteit!

De oorbellen die ik had besteld kwamen de volgende dag al binnen! Mooi verpakt in een doosje, goede kwaliteit! Leuke sierraden!

Snelle service, netjes ingepakt en super mooi product!!.

Helemaal blij met mijn nieuwe initialen ketting! Super mooi, precies zoals afgebeeld. Valt op, maar toch subtiel. Het was netjes en goed verpakt. Én snel in huis. Kreeg nog een cadeautje erbij, wat altijd leuk is om te krijgen uiteraard!

Goede kwaliteit en snelle service

Fantastische webshop om mooie, gepersonaliseerde sieraden te kopen. Wanneer je vragen hebt, wordt je fijn en snel geholpen en de verzending is ook erg snel. Zelf heb ik een kettinkje van Finaste, draag deze dag en nacht, ook in de douche en deze is na een halfjaar nog steeds mooi! Leuk om cadeautjes te kopen!

Erg tevreden

Ketting was mooi aangekomen en goed ingepakr.

Leuke site! Duidelijke productuitleg, alles is met elkaar te combineren! Mijn bestelling was echt mega snel in huis en was een feest om uit te pakken!! Alles netjes in sieraden doosjes waardoor het extra luxe aanvoelt. Ik kreeg zelfs oorbellen cadeau! Al 10 jaar droeg ik geen oorbellen omdat mijn gaatjes steeds ontstoken bleven. Maar nu dankzij Finaste heb zelfs ik weer een earparty!! En geen ontstoken gaatjes!! Loving it! Happy customer!! Tot snel!♡

Heel tevreden van

Ik heb 2 paar zilveren oorbellen besteld bij Finaste. Ik ben er super tevreden van! Snelle levering, mooie verpakking en super kwaliteit!

Mijn musthave in sieraden!

Ik heb tot nu toe vaak bij jullie besteld en ben elke keer weer super tevreden met de producten! Ik bestel ook voor vrienden en familie en zij zijn elke keer weer ook super blij met de sieraden! Keep going en ik blijf de aankomende tijd nog we bestellen!! :)

Buskesdries 3

6673DP Andelst