Snelle en propere verzending! Super leuk om als cadeau te geven. Al veel complimenten over dree juweeltjes gekregen!

Erg tevreden!

Ik deed een bestelling van een armbandje met initialen er in. Ik ben erg tevreden over het resultaat en ik vond het een snelle bezorging!

Super blij!

Ze hebben geweldige juwelen. En de prijs-kwaliteitsverhouding is ook perfect. Er is zó een grote variatie! Je kan ook kiezen om juweeltjes te graveren om het extra speciaal te maken. Plus ze doen vaak kortingen. Ik heb hier al vaak op besteld en ga het blijven doen!

Snelle en goeie levering. Producten zien er mooi uit.

Topservice en goede kwaliteit

Enorm snel geleverd. Daarbij zaten alle juweeltjes ook handig apart verpakt in een sieradendoosje. Alle juweeltjes zijn supermooi en super goede kwaliteit ! Ik ben fan en ga zeker vaker bij jullie bestellen!

- Makkelijk te bestellen - Leuke promo acties - Snelle levering (met track and trace) - Juweeltjes goed verpakt - Foto's van de website komen overeen met real life - Goede prijs - Top kwaliteit - Ik bestel zeker terug in de toekomst!

geweldige sieraden en snelle levering

ik heb armbandjes en oorbellen besteld over allemaal dik tevereden ik kan zelf namelijk alleen tegen nikkel vrije oorbellen en dit word mijn vaste adres voor mijn sieraden

Snel geleverd, mooie producten.

Bestelling kwam snel binnen en de oorbellen en ketting zien er goed uit.

Uitstekende service en kwaliteit

Eenvoudig te bestellen, goede klantenservice (had postcode verkeerd ingevoerd, maar werd na een mailtje direct aangepast) en uitstekende kwaliteit van de aankoop.

Snelle Perfectie in service & kwaliteit

Op korte termijn een persoonlijk cadeau nodig binnen een bepaald budget. Na zoektocht veel bedrijven buiten budget of met torenhoge verzendkosten of lange levering of te beperkt aanbod gezien... Behalve FINASTE. De mooi-in-eenvoud stainless steal glimmende en toepasselijke originele oorbellen werden bijna meteen geleverd, klopten volledig met de beschrijving en waren een doorslaand succes bij de ontvanger... én zelfs omstanders :-)

Leuk cadeau voor je moeder

Ik heb dit product gekocht omdat het me leuk leek om een cadeau te kopen voor mijn moeder waar wij als zoons in voor komen. Daarom vind ik het leuk dat je er bijv. 3 letters in kan doen.

Snelle service, mooie sieraden

Snelle service, duidelijke website en ook hele mooie producten! Een aanrader dus!

Blij met het mooie kettinkje!

Snelle bezorging van een heel mooi kettinkje! Dank jullie wel!

Snel binnen en mooie sierade

Erg snelle levering en netjes in een doosje ook hebben ze bijna alle sieraden die je zoekt

Snel geleverde goede kwaliteit!

Binnen 24u bezorgd, de ketting met initialen zag er prachtig uit en was mooi verpakt. Er was geen krasje te vinden op het bedeltje. Super tevreden!

Geweldig!!!:)

Super snelle levering, en top kwaliteit!!!

Mooie sieraden en super snelle levering

Binnekort weer een nieuwe bestelling. Prachtige sieraden! Mooie kwaliteit. Heel blij mee

Uitstekende service !

Ik had mijn bestelling heel vlug! En mijn gegraveerde oorringen zijn prachtig gedaan!

Mooie producten met snelle levering

Ik heb een mooi armbandje gekocht voor mijn vriendin. Deze werd binnen een paar dagen al geleverd!

Je krijgt wat je ziet, de kwaliteit is geweldig!

De verpakking ziet er al heel mooi en verzorgd uit!

Anders dan op foto's

Kleur was meer oranje dan op de foto en gangetje ook veel kleiner dan verwacht.

Het is leuk verpakt en goede kwaliteit!

De bestelling was heel vlot verlopen en heel snel. Het armbandje dat ik had besteld is was cadeautje dus heb is de cadeauverpakkingen erbij gedaan en dat zag er heel leuk en schattig uit. De kwaliteit is ook heel erg goed! Zeker een aanrader!!!

Super Service

Super!!

Zaterdag besteld, dinsdag in huis. Het zijn twee prachtige armbandjes, de kwaliteit is geweldig! Zou altijd weer bij jullie bestellen. INLOVE !!

Snelle levering, en product na wens

De armbanden zijn precies als op de foto. Ben echt gefascineerd door de kwaliteit . Erg leuk ingepakt en een super leuk bedankje

Buskesdries 3

6673DP Andelst