Snelle levering, en product na wens

De armbanden zijn precies als op de foto. Ben echt gefascineerd door de kwaliteit . Erg leuk ingepakt en een super leuk bedankje

Prima producten

4 ringen besteld met de 4e gratis actie. Alle 4 prima ringen van goeie kwaliteit. Snelle levering. M’n moeder wilde dr zelfs een hebben nadat ze binnenkwamen. Zeker een aanrader!

Goede kwaliteit voor een leuke prijs!

Ik heb de bestelling geplaatst helaas was er wel wat onduidelijkheid over de levering, maar ik ben goed geholpen door de medewerker van finaste! Oorbellen zijn super mooi en van goede kwaliteit tegen een leuke prijs! Ga zeker bij finaste bestellen!

Netjes verpakt , snel geleverd , erg mooi allemaal

Snelle en goede levering

Overzichtelijke website, snelle levering van mooie en persoonlijke sieraden met veel betekenis. Bezorgt in nette verpakking, wat echt het gevoel geeft van het uitpakken van een kadootje aan jezelf!

Prima service!

Snelle levering, mooie sierraden...... heel tevreden!

Goede kwaliteit en levering ook uitstekend

Vooral fijn dat je ook kunt zien hoe het eruit komt te zien! Onderscheidt jullie met concurentie

Hele leuke webshop

Goede service en snelle bezorging, van deze mooi sieraden!

Snel en gemakkelijk!

De service was heel snel! En heel fijn dat de sieraden in een doosje komen!

De service was heel goed en snel geleverd! Top

Supergoed!

De sieraadjes zijn ontzettend mooi en fijn, en de levering ging ontzettend vlot! Alleen maar lof voor dit geweldige merk.

Fantastisch!!!

Ik had het als een Moederdagcadeau besteld het was geweldig mooi ingepakt en was een top cadeau met betekenis van zeer goeie kwaliteit. Zeker de moeite om wat extra te betalen om het te laten inpakken geweldig cadeau dankjewel!!

Een goede prijs voor iets heel moois!

Ik was op zoek naar een cadeautje voor mijn vriendin en die heb ik zeker gevonden.

Snelle levering, super mooie kleur Goud en goede kwaliteit

Enorm goede kwaliteit en goede prijs!

Ik zag de webshop via Instagram voorbij komen en toen meteen 4 ringetjes besteld met de korting. Mijn vriendinnen helemaal jaloers gemaakt dus 2 van hen ook meteen 4 ringen gekocht. De webshop is uniek en echt zo mooi vorm gegeven. Je kan alles makkelijk vinden + de sieraden meteen volgende dag verpakt in de ALLERLEUKSTE VERPAKKINGEN. Dus dit wordt mijn nieuwe cadeau-site.

Goede service en mooie sieraden!

Ik wilde een armbandje voor mijn moeder bestellen en ik had een vraag over het armbandje. Al binnen één uur reactie. Top klantenservice. Voor de rest was het een mooi armbandje en zag het er goed uit. Dus als je twijfelt om hier wat te kopen, zal ik het zeker aanraden.

Trots

Ben heel te vrede en zal altijd dingen bij jullie bestellen

Super service en levering.

Prettig, betrouwbaa, snel en veilig

super!

alles is super snel geregeld en bestellen is heel makkelijk. jullie reageerde ook heel snel op vragen!

Snelle levering en mooie producten!

Volgende dag was mijn pakketje al binnen en het zit heel mooi verpakt! De oorbellen zijn ontzettend leuk en goed te combineren.

2e keer dat ik bestel super tevreden

2e keer dat ik hier bestel Egt een aanrader! Ketting die ik de 1e keer heb besteld heb ik altijd om en je ziet er nog niks aan!

Geweldig!

Ik ben zo blij met de sieraden van Finaste!! Heb ze al een paar keer cadeau gedaan aan vrienden en familie. Nu een week geleden toch ook wat voor me zelf gekocht. En wat ben ik er blij mee! Het is zo goede kwaliteit en het ziet er zo mooi uit! Ik ga nergens anders meer me sieraden bestellen !! Bedankt Finaste

Snelle levering en een zeer mooie ketting!

Levering van het bestelde product was zeer snel! Daarnaast is de ketting die ik besteld had erg mooi. De kleur is mooi en de graveringen zijn goed afgewerkt. Ik ben heel tevreden.

1 keer bestelt en het ging goed

Ik heb altijd dat bestellingen niet goed gaan of ik hoor er niks meer van en dan maar gewoon binnen komt, en bij jullie krijg ik om de zoveel tijd een mailtje en zeggen hoe het met het pakketje is en wanneer het aan komt.

Buskesdries 3

6673DP Andelst