Snelle service goede kwaliteit

Mijn pakketje kwam super net verpakt de volgende dag al binnen. Alle sieraden in een leuk doosje het zag er top uit! Sieraden lijken precies op de foto ik ben er mega blij mee

Goede producten voor een lage prijs!

Helemaal top!

Snelle levering en goede service.

Snel geleverd, sieraden zijn van goede kwaliteit!

Na 3 dagen had ik mijn pakketje binnengekregen. De sieraden zijn van stevig materiaal en het is ook nog eens leuk ingepakt. Ik ga binnenkort zeker nog meer sieraden bestellen!

Kreeg snel antwoord op mijn vraag. Kon iets speciaal krijgen en zeer snelle levering

Super snel & goede kwaliteit!

Ik heb hier laatst voor het eerst wat besteld. Ik kreeg meteen een bevestiging in de mail en letterlijk 3 minuutjes later kreeg ik weer een mail dat het verzonden was. De volgende dag kreeg ik het binnen en ik ben heel erg tevreden met de kwaliteit! Ik ga hier sowieso nog een keer bestellen. :)

Heel mooi

SUPER!!!

Mijn moeder was superblij en de ketting was ook top!!!

Goed service en mooie kwaliteit

Ik ben echt heel erg tevreden over de service, de levering en de kwaliteit van de sieraden! Echt een aanrader om hier al je basics tot statements te kopen :)

Super mooie sieraden!

Ik kijk me ogen uit, ik hou echt van dit soort sieraden! Mooi, fijn, minimalistisch, elegant, stoer en speels.. allerlei keuze. Ik ga zeker nog meer bestellen!

Een persoonlijk cadeau!

Voor moederdag was ik op zoek naar een persoonlijk cadeau voor mijn moeder. Toen ik zag dat je een kettinkje kon laten graveren met initialen, was ik meteen verkocht. Ik heb de voorletters van mijn zusje en mij erin laten zetten en mijn moeder vond het prachtig. Een cadeau voor een leven lang.

mooie armband

mooi en blijft ook goed op kleur

Super snel geleverd en mooie sieraden.

Levering ging echt perfect zelfs tijdens deze Coronatijd en de geleverde sieraden waren echt heel fraai zeker voor deze scherpe prijzen. Gewoon een aanrader!

Snelle levering en een mooi resultaat! Heel blij met mijn armbandje met namen van mijn tweeling :) Zou het iedereen aanraden!

Mooie armband, snelle levering!

Super snelle levering! Vrijdagmiddag besteld en zaterdag al in huis. Stoere armband, mooi gegraveerd. Mijn broer is er blij mee!

Mooi product

Mooi product, snel geleverd. Het kettinkje had wat fijnmaziger gemogen

Ik draag de sieraden met plezier!

Ik ben heel tevreden! Hele mooie dingen en altijd snel geleverd, heb al een paar dingen besteld en ben er ongeloofelijk blij mee!!

Fantastich

Super leuke overzichtelijke site, mooie producten. Alles word mooi en goed verpakt. Finaste heeft de verjaardag van mijn dochter in deze corona tijd helemaal compleet gemaakt.

Super mooi juweel, heerlijke service!

Mooi fijn sieraad!

Vlotte en nette levering. Apart en netjes verpakt.

Super leuk en ontzettend snel in huis!

De volgende dag mijn bestelde sieraden al in huis. Top service en mooie sieraden die niet verkleuren!

super!

Super snelle levering en mooie sierraden voor een betaalbare prijs!

Topkwaliteit!

Niet alleen vriendelijk en sympathiek, maar ook super mooie kwaliteit!!

Snelle levering & super mooie sieraden!

Buskesdries 3

6673DP Andelst