Helemaal top!

Pakketje was snel binnen en het was ook nog eens super leuk!

Super snelle levering, had het binnen 2 dagen al binnen! En dat terwijl het ook nog gegraveerd was.

Super goed!

De bestelling was super snel geleverd en de kwaliteit van juwelen was kei goed. Ik zal zeker in toekomst nog eens van Finaste bestellen! ❤️

Had mijn bestelling binnen één dag binnen en de sieraden zagen er net zo uit als op de foto's!

Snelle service, heel mooi product!

Super snelle levering wat heel goed uitkwam, ik had een armbandje met gravering besteld en ook toen kwam het de volgende dag binnen! Ook de kwaliteit was heel goed en de verpakking was super mooi! Super blij mee, ik ga zeker vaker bestellen bij finaste!

fantastisch

snel binnen , goeie kwaliteit voor goeie prijs

Helemaal top

Ik heb via de site twee paar oorbellen besteld die al snel werden geleverd in een brievenbuspakketjes. De oorbellen zaten in een mooi doosje en zijn perfect. Makkelijk in en uit te doen met een klik systeem en ze geven niet af:)

Super!!

Hele mooie ketting besteld voor mijn schoonmoeder, was super snel binnen en mooi zoals op de foto met 3 namen gegraveerd

Zeer mooi afgewerkt

De oorbelletjes zijn heel mooi afgewerkt en netjes verpakt. Levering kwam op tijd zoals beloofd. Blij dat ik dit als cadeautje kan afgeven voor de mama van een ongeboren kindje.

Pakketje mooi ingepakt binnen kregen.

De beschrijvingen op de site zijn uitstekend, de juwelen zien eruit zoals op de site.

De ruime keuze van aanbod vind ik zeer interessant. Veel oorringen zijn in goud en zilver verkrijgbaar, dat is een pluspunt want niet iedereen staat het best met zilver. Over de levering ben ik tevreden, het duurt wat langer omdat ik in België woon, maar de extra verzendkosten vielen goed mee, de extra korting die ik daarbovenop kon gebruiken lieten mij gemakkelijk overhalen om een bestelling te plaatsen. Kortom, supermooie kwalitatieve juwelen aan een correcte prijs.

Super kwaliteit!

Het is echt een top ring die ik heb gekocht! De maat is precies goed en ik vond hem erg leuk ingepakt. Het duurde 1 dagje langer voordat die kwam maar dat is begrijpelijk door de situatie van nu. Ik zou zeker vaker op de site gaan bestellen!

Top kwaliteit

Top kwaliteit en supersnelle levering.

Een gegraveerd armbandje besteld ter herinnering aan een super speciale gebeurtenis. Super mooi geworden, ik ben er echt heel blij mee! Goede kwaliteit en precies zoals op de foto's. Daarnaast ook, zoals vermeld, een snelle levering, waardoor ik de volgende dag meteen kon genieten van mijn nieuwe sieraad :)

Super mooi en snelle levering

Wat als je dochter snel nog een lief cadeautje wil voor mama?! Dan komt Finaste met de ideale oplossing! Bedankt voor deze snelle levering en kwaliteitsvolle ketting!

Super mooie sieraden binnen gekregen dankjewel

Mooie sieraden, snelle levering!

Positieve ervaring! Mooie sieraden, en heel snel geleverd!

Zeer mooie ketting en super rap geleverd!

Ik heb een ketting voor mijn mama besteld als cadeau. Deze was super mooi en ook heel rap geleverd! Zeker aan te raden :)

supersnelle service

zondag moederdag kado van mijn kinderen een armbandje naar keuze gekregen. Gelijk initialen armbandje uitgezocht en dinsdag al binnen.

Mooie sieraden voor goede prijs. Perfecte levering.

Prachtige sieraden,voor een leuke prijs. Snelle levering en leuk verpakt. Aanrader!

Geweldige juwelen

Ik heb op deze site een armbandje besteld dat gegraveerd moest worden voor mijn mama’s verjaardag. We vinden dit armbandje super mooi en ze was er heel blij mee. De namen waren super mooi gegraveerd en ik vroeg om het hartje tussen de 2 namen te zetten en dat hebben ze ook gedaan. Dit is een zeer goed merk voor zowel jong als oud.

Precies wat ik zocht!

Ik zocht al langere tijd naar een schakelarmband als deze. Daarnaast was het graveren ook nog eens gratis! Het is snel verzonden en netjes gegraveerd. Ook blijft hij mooi en verkleurd niet. Echt een aanrader!

Top kwaliteit en snel in huis!!

Hele mooie sieraden en word ook heel leuk verzonden in een prachtige sieraaddoosje en leuk ingepakt Gewoon top ervaring

Kwaliteit

Ik heb een halsketting gekregen ongeveer een jaar geleden met 4 letters op. Die ketting draag ik dag en nacht alsook om te douchen ed. Na dit voorbije jaar blijft mijn halsketting nog altijd even mooi en de letters vervagen niet. Super!

Ik vind Finaste een geweldige site!

Ik heb al meerdere keren besteld, en het valt nooit tegen. Kwaliteit is goed!

Buskesdries 3

6673DP Andelst