snelle levering en mooie sieraden

fijn dat het sieraad niet verkleurd, hierdoor weet je dat het goede kwaliteit is

Ik ben zo blij!

Ik heb kettingen besteld en ondanks dat ik de vormgeving zelf had uitgekozen had ik de kettingen de volgende dag in huis. De kwaliteit is super, ik draag ze iedere dag!

Goede producten en goede klantenservice, erg tevreden.

De producten zijn van erg goede kwaliteit en zeer betaalbaar. Ze blijven lang mooi en verkleuren niet. De klantenservice is ook goed te bereiken en bij vragen krijg je snel antwoord en helpen ze je goed.

Bijna wat ik verwachte!

Ik had de hexagon oorbellen besteld en op de site leken ze best lang, maar toen ik ze kreeg waren ze rond. Ik vind ze zo ook mooi, dus heb er geen punt van gemaakt!

Het was erg goed

Het was erg goed alles was er optijd. De sieraden zelf waren ook top en ik en erg blij met mijn aankopen

Sneller levering en mooie prijs/kwaliteit.

Super snelle levering ook voor gepersonaliseerde sieraden. Mooie prijs kwaliteit producten. Bedankt Finaste!

Duidelijke omschrijving, snelle service.

Mooi gedaan

Besteld en na 2dagen in huis. Echt super, mooi gedaan goed verpakt. Kom zeker terug!

Mooie sieraden voor een te gekke prijs!!

Mooie sieraden voor een te gekke prijs!! Fijne en snelle levering. Mooi verpakt en sieraden zien er top uit. Ontzettend tevreden over wat ik besteld ik.

Heel erg blij met prachtig cadeau

Heel erg leuk moederdag cadeau, ze was erg ontroerd toen ik het haar gaf. Mooie gravering en gladde en nette hanger. Ik zou het zeker aanraden als persoonlijk geschenk.

Erg mooi en het zelfde als de foto

Prijs en kwaliteit verhouding erg goed

Mooi, persoonlijk sierraad aangeschaft met een goeie prijs/kwaliteit verhouding!

Super snel in huis

Mooie gegraveerde kettingen ontvangen! En ook nog eens super snel verzonden, bedankt!

Nog nooit teleurgesteld geweest met mijn aankopen bij finaste

Ben erg tevreden met mn aankopen bij finaste. De sieraden blijven mooi en ik geniet er dagelijks van! Ik loop de deur niet uit zonder mijn sieraden ;)

Prachtige sieraden waaronder keurig verpakt!

Hele prachtige sieraden waaronder de prijs-kwaliteit verhouding fantastisch is!! Ook wordt de zending keurig netjes verpakt en ook nog eens met cadeau papier (na eigen keuze). Ik ben fan!

Snelle levering en super mooie producten!

Snelle bezorging mooie kwaliteit

Een gegraveerde armband besteld ziet er super mooi uit goede kwaliteit en snelle service

Goede en snelle levering

Keuze genoeg om uit te kiezen! De levering van goed en snel Ben erg tevreden

Trots op elke pakketje, snel levering!!

mijn ervaring was die aanwezigheid in feite zeer snel & natuurlijk ben ik ook echt trots op mijn producten!

Prachtig gouden gegraveerde ketting ontvangen!

Heel tevreden met de service van Finaste! Bedankt.

Top service!

Heel snel verwerkt, een uur na bestelling al klaar voor verzending. Top service, ook heel mooi verpakt!

Het is een erg goede kwaliteit voor een top prijs. De graveringen zijn super netjes en de bezorging gaat erg snel. De sieraden verkleuren niet en slotjes enz werken goed.

Goede kwaliteit, en ziet er super uit!

Ik vond het leuk ingepakt en het zat in een doosje verpakt. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van mijn keting en oorbellen die ik heb bestelt.

Zeer goeg

Zeer goede kwaliteit, snel en goede gravering

Heel mooi en ook voor een mooie prijs

Mijn ervaring met Finaste is echt geweldig. Ik heb er al een aantal dingen op besteld, en heb nog nooit iets terug gestuurd. Het leuke wat ik er ook van vind is dat je iets persoonlijks cadeau kunt gaan geven. Ik had samen met mijn broer en zus mijn moeder namelijk voor haar verjaardag een ketting gegeven met daarin onze initialen. En ze moest er gewoon van huilen omdat ze het zo mooi vond. De kwaliteit van de sieraden zijn echt top, en ben zeker van plan om nog meer sieraden via deze site te gaan bestellen. Dus ik hoop ook dat u en het team zeker meer mooie dingen zult gaan maken. Ga zo door kan ik zeggen, jullie zijn toppers! Lieve groetjes, Lieke

Buskesdries 3

6673DP Andelst