soepel

soepel, snel, keurig product

2/3 dingen waren perfect

Voor de prijs kwaliteit verhouding is het heel netjes

ik ben tevreden met de service en de kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over de service, het pakketje kwam vrij snel binnen, en ik vind drie ringetjes die ik heb besteld super schattig en ze voldoen zeker aan mijn verwachtingen. De vierde daarentegen viel mij tegen, ik vond hem op de website er veel leuker uitzien dan in het echt, en dat vind ik wel jammer. Maar ik zou zeker dit aanraden want de kwaliteit ziet er zeker goed uit voor de prijs en de kleur (goud) ook.

Vriendelijk mooi optijd binnengekregen zeer tevreden super

Geweldig!

Super mooi armbandje gekregen voor moederdag, heel netjes verpakt en snelle levering. Ben er echt mega blij mee!

Ge-wel-dig.

Had oorbellen binnen een dag gekregen. Zien er ook nog eens super mooi uit.

Heel goed!

Ik heb al een keer eerder op FINASTE sieraden besteld en deze zijn nu nog steeds super goed! Ook deze keer ben ik weer zeer tevreden over de sieraden.

Goede kwaliteit en een snelle levering!

De sieraden zijn van goede kwaliteit en ze worden snel geleverd

Prachtige juwelen voor goede prijs

Goede service en snelle levering

Super snelle levering en zeer tevreden met de uitvoering

Makkelijke site om te bestellen, snelle levering en mooi product!

Geweldige producten!

Ik heb een kettinkje voor mijn zus haar 17e verjaardag gekocht met de voorletters van mij, mijn zusje, broertje en broer. Het is echt een super leuk kettinkje! Helemaal hetzelfde als het plaatje en verkleurt niet! Het zat super leuk ingepakt zodat het al klaar was om te geven aan mijn zus!

Prachtige sieraden van goede kwaliteit!

Voor moederdag een bestelling gedaan, opgestuurd gekregen in een mooie cadeauverpakking. Kettinkje is van mooie kwaliteit en heel mooi fijn. Heel blij mee! Ook de verzending was heel snel ondanks de drukte.

Goede prijs/kwaliteit

De prijs kwaliteit verhouding is goed. Armbandje voor moederdag laten graveren. Het goud is heel erg geel, ziet er daardoor wat anders uit. Het paste daardoor niet bij de rest van haar sieraden. Maar het graveren was erg mooi gedaan, subtiel en lichtjes.

Hele mooie gepersonaliseerde sieraden

Het was super makkelijk te designen en kwam heel mooi verpakt! Ik zou hier zeker weten nog een keer willen bestellen.

Besteld en binnen 2 dagen in huis in perfecte kwaliteit en super mooi gegraveerd.

Beter dan verwacht !

Ik was heel blij met hoe de ketting aan kwam! Het kettinkje was super fijn en was blij dat het muntje ook klein was. Het zat ook nog eens super leuk ingepakt, super bedankt!

Super snelle verzending

Mooi armbandje mogen ontvangen wat echt van kwaliteit is!

Super snelle levering, product helemaal zoals verwacht!

Product is helemaal zoals ik me had voorgesteld. Levering is super snel, zelfs van Nederland naar België, zelfs in deze tijd was de dag erna gelijk in huis. Mooi doosje waar het in geleverd wordt.

Had het de volgende dag al in huis, en had ook nog iets wat gegraveerd werd. Ik ben zeer tevreden en zou hier zeker nog eens iets bestellen.

Overzichtelijke webshop, leuke producten en snelle levering.

Leuke producten voor een nette prijs. Snelle levering in een mooi doosje. Goede kwaliteit!

Prachtig bedeltje, slechte kwaliteit ketting

Het bedeltje is heel erg mooi alleen ging het kettinkje al na 1 dag kapot bij het slotje. Ik was blij dat het gebeurde toen we thuis waren, want anders waren we wellicht het bedeltje ook kwijt geraakt.

Alles loopt soepel en met een goede communicatie

De site is super gebruiksvriendelijk met een duidelijke layout. Overal staan plaatjes bij met de prijs duidelijk aangegeven. Het is super betaalbaar en echt hele mooie kwaliteit. Nadat ik mijn producten had besteld kreeg ik direct een mailtje met een bevestiging en niet lang erna een mail met dat mijn pakketje is verzonden. Mega snelle levering. En heb dan ook 3 dagen later weer iets besteld :p . Oh en ook de keuze om iets in te laten pakken vond ik heel fijn.

Super mooie producten! Erg goede kwaliteit

Mijn ervaring was erg goed. De producten die ik heb besteld waren super snel geleverd en van erg goede kwaliteit. In de toekomst zou ik zeker nog een keer bij FINASTE bestellen!

Super blij met mijn persoonlijke mooie ketting!!

Snelle levering, ketting ziet er super uit, en de prijs is top! Zo kan je je sieraden collectie nog eens uitbreiden zonder geldboom in de tuin! Love it!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst