Mooie kwalitatieve sieraden

Goede ervaring met deze webshop. Ik ben zelfs zo enthousiast dat ik deze webshop aan andere laat zien zodat ze bij jullie gaan bestellen. Ik beveel deze webshop zeker bij andere aan! Ik vind het een ideaal systeem.

Leuk en snelle levering

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Staat super mooi !

Kwam in een leuk doosje verpakt. Product zelf is mooi en de kwaliteit is ook goed !

top

Heb het pakketje woensdag besteld en het was donderdag al binnen, levering was dus sowieso supersnel! Verder vind ik het een mooi kettinkje, alleen was het muntje iets dikker dan ik had verwacht, maar het blijft een mooie ketting met een goede lengte. Zeer tevreden mee.

Heel fijn!

Mijn vriend had een armbandje besteld met initialen er in. De armband knapte al gauw kapot. Na contact gehad te hebben kreeg ik netjes een nieuwe opgestuurd. Deze gaat al een jaar lang mee & ik doe er alles mee. Nu moederdag er aankomt heb ik besloten om er ook 1 voor mijn moeder te bestellen met initialen. Het was leuk ingepakt en het zag er goed uit. Ik ben dus erg blij met het armbandje van finaste! Ook zijn de armbandjes na mijn mening niet duur.

Snel verzonden en goede service

Speciaal

Heel mooi en speciaal cadeautje!

Super!!

Ik heb laatst voor het eerst bij Finaste besteld, 2 gouden armbandjes. Super levering en goede kwaliteit! Ik douche altijd met mijn armbanden en ze verkleuren niet. Kort samengevat dus een goed product en komt overeen met de foto’s + snelle levering. ik ben mega tevreden over de producten en zou het iedereen aan raden om er ook iets te bestellen!

Geweldig goed!

Gewoon geweldig 10+ voor jullie!

Fantastisch!

Ik heb 4 armbanden besteld en hierbij gratis oorbellen gekregen. Ik ben vreselijk blij met de armbanden, ze zijn prachtig, net hetzelfde als op de foto. Heel goede kwaliteit, heb al een paar keer gedoucht toen ik ze aanhad en ik zie helemaal geen kleurverschil. Zeker een aanrader!

Ik vond de kwaliteit heel goed!

Het kettinkje was heel mooi en de kleur was ook goed. De kleur gaat er ook niet af dus dat is ook heel fijn. Het kostte ook niet veel en toch zo’n goed product! Ben er echt super blij mee.

Zeer klant vriendelijk. Echt aan te bevelen!

Zeer fijne producten en zeer snel geleverd!!!

Stylish

Binnen 3 dagen had ik mijn pakketje! Hij zat mooi verpakt en de ketting is een perfect cadeautje. De lengte is fijn en de gravering erop is zeer netjes gezet. Super blije klant! Groetjes :)

Goede en snelle levering

Beste, Vind de hanger een klein beetje aan de kleine kant. Voor de rest alles in orde. MVG

Super fantastisch!

Al meerdere keren wat besteld bij Finaste altijd goede service, netjes verpakt, niet te duur en super mooi natuurlijk!

Geweldige snelle service!

Snelle service en super mooi armbandje binnen gekregen.

Super mooie producten en snel geleverd! Heerlijk!!

2 armbanden voor mij en als cadeau voor een vriendin en 1 ketting voor mij. Alle 3 netjes geleverd en goede kwaliteit. Zeker een aanrader.

Geweldige service!

Ik bestelde een armband je met namen van mijn broers en ik zelf voor mijn moeder voor Moederdag, maar hij was zo mooi dat op de dag dat ik hem binnen kreeg gelijk gegeven had!

Top product!

Erg snel ontvangen, in uitstekende staat. Had niet beter gekund!

Erg goed!

Voor de eerste keer hier besteld en ben er erg tevreden mee. Heb voor €60 euro 6 setjes oorbellen besteld. Op tijd binnengekomen en goeie kwaliteit! Zal zeker vaker hier gaan bestellen :).

Heel erg fijn sieraad!

Heel erg mooi gegraveerd! Ik heb 2 armbandjes besteld. Één voor mijzelf en een voor mijn zusje haar verjaardag. Initialen zijn duidelijk zichtbaar en staan er mooi op. Het armbandje zelf is ook erg subtiel en licht. Je merkt eigenlijk niet dat je hem om hebt. Toch word ik er vaak aan herinnert door vrienden/familie die er complimenten over geven. Super leuk!

Dochters zijn heel blij met de sieraden!

Het horloge waarin wij de voorletters van onze dochter hebben laten ingraveren was n heel geslaagd cadeau. Zij is er heel blij mee; zij heeft n smalle pols (11 jaar), maar het horloge staat heel mooi! Ook de oorbellen vallen in de smaak.

Snelle levering en mooie verpakking

Mijn bestelling werd binnen een paar werkdagen geleverd ondanks corona, en was netjes verpakt. De producten zien er goed uit. Wel zou ik eerst een paar gratis zilveren oorringen ontvangen bij mijn bestelling, deze heb ik echter niet ontvangen en ik kan het bewijs hiervan ook plots niet meer vinden.

Snelle levering en mooi verpakt.

De website is handig in gebruik. Het bestellen ging gemakkelijk en snel. De sieraden zijn in een mooi papier en in eigen sieradendoosjes verpakt. Super blij met mijn sieraden.

Goede, snelle service en mooie producten

Mooie producten op de website te zien. Goede foto’s erbij van de producten en een snelle service.

Buskesdries 3

6673DP Andelst