Goede kwaliteit en mooie gravering

Mooie ketting met gravering besteld voor Moederdag, snelle verzending en mooi ingepakt!

Leuke sieraden tegen een betaalbare prijs en snelle service!

Leuk en gevarieerd aanbod van sieraden tegen een goede betaalbare prijs! Je bestelling wordt snel bezorgd. Heel fijn!!

Aanbevelingswaardig!!

Snelle en correcte afhandeling. Zeker aan te bevelen. Dikke pluim!!!

Super goed

Goede kwaliteit horloges en armbanden. Nog bedankt voor de oorbellen.

Veel keuze, goede prijs en snelle verzending. Goede communicatie met de klantenservice en zijn bereid mee te denken en je tegemoet te komen.

Nice

Snelle levering en super mooie sieraden!

Alles is top!

Ik bestelde voor de eerste keer iets op FINASTE. Dit zal ik zeker nog vaker doen! Het was echt perfect, alles was mooi en zorgvuldig ingepakt. Vervolgens was er ook nog een snelle levering. Met andere woorden/samengevat in 1 zin: 'Alles is top!'. Ik beveel deze site zeker aan!

Ik ga hier meer bestellen

De bestelling was netjes optijd binnen. Ik vind het hele mooie sieraden en zijn super mooi de graffering is goed gelukt en jullie hebben nu 2 personen die helemaal gelukkig zijn met de kettingen super bedankt hier ga ik vaker bestellen

Ik ben zeer tevreden over Finaste, fijne en makkelijke website. Bieden genoeg sieraden aan. En een hele snelle levering, zelfs met gravering! Ik zou zeker vaker hier bestellen.

Mooie ketting

Voor vriendin een ketting gekocht. Ze had er geen en wilde er graag 1. Ze was er blij mee.

Snel verzonden en mooie kwaliteit

Sieraad is exact zoals besteld! Zeer mooie kwaliteit en snelle gravering.

Ik heb een Armband en Ketting besteld met de namen. Ze zien er super uit! en snel bezorgd!

Ze hebben super leuke ringen, en het feit dat je ze gewoon terug kan sturen als ze niet de juiste maat zijn is ook erg fijn! Je kunt gewoon met klarna betalen zodat je het geld pas betaald wanneer je iets ook echt houdt. Ik vind het een top site! Alles staat ook duidelijk aangegeven.

Goede kwaliteit en snelle levering

Veel waar voor je geld, snel geleverd! Ik ben blij!

Super mooi gegraveerde armbandje

Vond het best spannend om online een armbandje te bestellen dat ook nog gegraveerd moest worden. Uiteindelijk super mooi gelukt en het had niet beter gedaan kunnen zijn

altijd snel en mooi

Al een paar keer sieraden besteld. Snelle levering. Altijd mooie sieraden!

Super merk en kwaliteit.

Het armbandje is fantastisch en het kwam zeer snel aan. Ik ga zeker nog juwelen bij jullie aankopen!

Ik had een bestelling gedaan en die was snel geleverd! Mooie schoenen, na mijn vraag of ze ze nog in een andere kleur kregen hoopte ze daar binnenkort reactie op te kunnen geven! Ik wacht het af, ik hoop het!!

Snelle service, prachtige sieraden, zeer blije klant!

Ik heb een horloge met armband besteld voor mijn moeder haar 60e verjaardag. De namen van haar 2 kleinkinderen erin laten graveren en het hartje. Zelf was ik heel blij met het resultaat en dit heeft bij mijn moeder gezorgd voor een traan.. zo mooi! De service was erg snel! (Ondanks deze corona tijd) Kortom... een zeer blije klant.. echt aan te raden!

Heel tevreden

Ben erg blij met mijn producten van Finaste. Super fijne afwerking. Ik ga hier zeker meer bestellen!

Heel erg tevreden.

De levertijd vind ik ten eerste prima! Vooral met deze moeilijke tijden zijn mijn sieraden snel bezorg. De producten die ik heb ontvangen vind ik ook heel mooi staan! Ik bedank jullie voor de goede service en kwaliteit! Mvg, Olcan

Superblij met het armbandje voor mijn moeder. Snelle levering, mooie kwaliteit voor een leuke prijs.

Heel blij met mijn bestelling!

Bestelling werd snel geleverd en sieraden kamen in mooie doosjes.

SUPER

Ik kreeg de bestelling heel mooi en goed verpakt geleverd. Zodra ik het pakketje open maakte zag het er heel goed uit! Heel mooi verpakt was de ketting. Heb hem meteen omgedaan en hij irriteert niet , hij past super (fijn dat je hem op 2 maten kan dragen) ik ben zeer zeker tevreden en zal zeker nog vaker bestellen bij jullie!

Zeer fijn en mooi, snelle levering.

De armband was precies hoe ik het verwacht had. Het is fijn, gedetailleerd en mooi. De levering was er snel en ook de verpakking was mooi!

Buskesdries 3

6673DP Andelst