Ontzettend fijne site waarop je snel je eisen kan filteren. Het bestelproces verloopt soepel en snel en je krijgt je bestelling snel en naar wens binnen. Top service!

geweldig mooi&verrassend

Ik kwam jullie tegen via instagram& kon het niet laten voor te neuzen op jullie site. Ik was erg onder de indruk van 2 kettingen& heb ze dus ook besteld gelijk als kadootjes voor moederdag voor me zelf ahaha . Sneller leverering. ( Ook in deze coronatijd) Bij openmaken viel me mond open omdat het in het echt mooier uitzag dan op foto's en kan ik niet wachten tot moederdag tot me meide het me kunnen geven. Een echte aanrader voor leuke sierraden. Ondertussen neus is verder door de site om te kijken wat ik als volgende kan bestellen.

Leuk assortiment en goede levering.

Snelle levering en goed werkende site. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Handig dat bij elk sieraad ook een bakje zit.

enorm mooi afgewerkte juwelen

Ik heb hiervoor al bestellingen geplaatst, op andere online sites. Die een veel hogere prijs vragen, voor idem hetzelfde item, dat op jullie site vele goedkoper staat. Toen ik de juwelen had toegegekregen, was ik enorm tevreden over de kwaliteit en effort dat Finaste hierin heeft gestoken. Ook de manier hoe de juwelen werden ingepakt, was enorm verrassend. Nu nog even kijken hoe de juwelen mee zullen gaan met de tijd... maar in het algemeen, super tevreden. Mensen van rond mijn omgeving hebben na mijn story op Instagram, ook meteen een bestelling geplaatst!

Super snelle levering

De producten zijn van goede kwaliteit, snelle bezorging en super leuke producten op de site! Zeker een aanrader

Fantastisch mooie oorbellen

Super mooie oorbellen. Normaal gezien krijg ik snel ontstoken oren of jeukt het erg als ik oorbellen draag, maar dat is bij deze helemaal niet het geval! Makkelijk om aan te doen en hebben een zeer goede sluiting. Kortom, ik raad dit product erg aan!

Heel mooi en top service!’

Leuke en zeer mooie en kwaliteitsvolle juweeltjes! Snelle top service. Heel tevreden

Top service!

Nadat ik de bestelling had geplaatst kreeg ik meteen een bevestiging van mijn bestelling. Al snel volgde een track & trace. De levering was erg snel. Top service!

Prima sieraden!

Prima sieraden met een snelle levering. Pakketje past door de brievenbus, wat fijn is. Daarnaast zat er nog een leuk cadeautje bij :)

Ik vind het een top kwaliteit en mooi gegraveerd

Heel fijn!

Mama is heel blij met haar mooie cadeau

Direct geleverd zoals afgesproken

Kwalitatief, direct geleverd zoals afgesproken, top klantenservice, mooie juwelen zoals omschreven!

Snelle levering, top product

Snelle levering. Zag er erg goed uit. ook een half jaar later nog erg mooi.

De ketting is super mooi en netjes gemaakt! En zeer snel geleverd! Ben er erg blij mee!

Goede service, snel geleverd, mooie producten.

De producten zijn mooi ingepakt, je ziet dat er de tijd voor is genomen. Leuke producten die er precies zo uitzien als op de foto’s van de site.

Snelle levering en erg klantvriendelijk!

Helaas verkeerde kleur ketting ontvangen. Is snel en zeer netjes opgelost!

Niet zo positief

De levering was een dag te laat terwijl de site beweerde dat ze de volgende dag konden leveren. Daarbij waren mijn oorbellen al verbogen bij het uitpakken en kunnen de slotjes van mijn kettinkjes niet fatsoenlijk dicht. €40,- is dus weggegooid geld...

Super mooie kwaliteit! En binnen 1 dag binnen!

Leuke webshop

Jullie hebben leuke en mooie sieraden.

Snelle levering, top kwaliteit!

De twee armbandjes die ik besteld heb voor mijn vriendin, waren binnen 1 dag binnen in de corona tijd? Ja in de corona tijd! Super goed en snelle levering dus. Armbandjes zijn verder heel mooi en goede kwaliteit! Oftewel heel fijn en zal jullie Finaste zeker aanbevelen!!!

Mooie sieraden van goede kwaliteit en betaalde prijs

Fijne en mooie sieraden. Ik had ze in de middag besteld en had ze volgende dag al in huis. De cadeauverpakkingen zagen er leuk uit en het zijn betaalbare sieraden. Prijs kwaliteit is top!

Mijn pakketje kwam super snel binnen! Ook is het verpakt in hele schattige doosjes. De ringen zagen er precies uit zoals op de foto.

Super mooi horloge gekregen. Zit heel fijn en ziet er heel mooi uit. Ben er super blij mee!!

Echt super!!

Hoe leuk, twee armbandjes besteld. Gratis oorbellen bij de bestelling en korting! En binnen een dag in de brievenbus. Heerlijk om er niet thuis voor te moeten zijn. Ook het uitpakken vond ik een feestje! Genoten en nog steeds!

Uitstekend!

Mooie sieraden, snel geleverd. Gewoon top!

Buskesdries 3

6673DP Andelst