Snel en klantvriendelijk

Mijn bestelling kwam erg snel binnen zonder problemen. In mijn pakketje zaten nog leuke dingetjes erbij zodat de bestelling er erg gezellig en aantrekkelijk uit zag.

Super mooi!

Super leuk armbandje ontworpen. Snel binnen en van goede kwaliteit. Pluspunt is dat ik hem zelfs pas met mijn brede polsen.

In een woord top. Snelle levering.

Fantastisch product

Super vet. Mooier dan verwacht. Snelle levering. Alles was super! Bedankt!

Super mooie producten!

Alles in 1 keer geleverd! Leuke korting en gratis oorbellen bij een bestelling van 40€ gekregen! Helemaal happy !!!😍

Goed aangegeven

Alles was duidelijk en de omschrijving klopte helemaal.

Snel en gemakkelijk bestellen.

Je vindt snel waar je naar opzoek bent. Niet te duur, top kwaliteit. Als je iets wilt vragen wordt je vraag ook snel beantwoord!

Mooi & kwaliteitsvol

Ik kocht 4 gouden ringen bij Finaste. Goeie kwaliteit en zeer mooi. Al enkele keer mijn handen gewassen met de ringen aan, en ze verkleuren niet.

Mooie oorbellen en snel binnen!

Leuke gedraaide oorringetjes besteld waar ik al lang naar op zoek was. Ondankt Corona de volgende dag in huis! Echt een aanrader!

Superrrrr

Prachtig

Goede prijs/kwaliteit

De ringen en oorbellen zijn van een geweldige kwaliteit. Alleen jammer dat de kleinste maat bij de ringen die ik besteld heb 16 is. Normaal gezien heb ik 15. Op zich geen groot probleem. Het slotje van oorbellen is vaak zeer fragiel bij goedkopere producten, maar deze slotjes zijn gemakkelijk open en dicht te doen en gaan niet snel stuk.

Sneller levering en top kwaliteit!

Ik zocht samen met mijn broer een cadeautje voor moederdag. Ik kwam door eerdere bezoekjes aan de site bij jullie terecht. Mijn moeders vader (mijn opa) is overleden. Ik zocht iets wat ze erg zou waarderen. Ik kwam uit bij het armbandje met initialen! Besteld en 1/2 dagen later al in huis! Prefect gegraveerd en een heel mooi bandje! Super blij mee! Ik weet zeker dat mijn moeder hier ook heel blij mee zal zijn! Nog even wachten tot moederdag...

Snelle levering met mooie producten en goede prijs-kwaliteit, heel tevreden zal er zeker nog bestellen

Mooie sieraden en goede levering!

Erg tevreden!

Nu al een aantal keer wat besteld bij Finaste. Zeer tevreden over de sierraden! Geweldige sierraden, echt om aan te raden! Nog nooit zulke mooie sierraden gezien en ook nog voor een mooie prijs! Jullie team ziet er ook heel gezellig en leuk uit! Ben echt sprakeloos hoe goed alles is. Ga zo door! Jullie mogen trots zijn op jezelf! Heel veel geluk en succes voor jullie bedrijf!

Hier wil je wel iets kopen.

Fijne site waar alles goed op te zien is. Geen moeilijke wegen hoeven te behandelen boor betaling. Snelle levering en alles is mooi verpakt. Zal hier zeker wel vaker wat kopen.

Helemaal top!

Ik heb online een ring besteld. De ring is van super kwaliteit en voor een super prijs! Ook had ik geen verzend kosten omdat ik in Nederland woon. Dat is helemaal super. De bestelling was er binnen 1 werkdag. Kortom ben ik erg tevreden.

Fijne en goede ervaring

Snelle levering, product zoals verwacht

Fantastisch!

Armbandje besteld voor moederdag en het ziet er top uit!! Het is een heel fijn armbandje dat mooi rond de pols zit! Ook de levering was heel snel, de dag nadien was het er al! Top! Heel erg tevreden!

Top ervaring! SUPER

Snelle levering, super mooi product, mooi ingepakt! Helemaal blij mee!

Leuke webshop en uitstekende service !

De webshop heeft veel leuke sieraden, daarnaast ook erg leuk dat de sieraden gepersonaliseerd kunnen worden. Ook had ik mijn bestelling een dag na het bestelen al in huis, oftewel een top winkel!!! Zeker een aanrader voor gepersonaliseerde sieraden.

Super mooie kwaliteit

Meteen de volgende dag binnen. Hele mooi kwaliteit. Zeker ga ik nog een keer bestellen op deze site.

Top service, super mooie ketting,snelle levering

Geweldig cadeau voor me beste vriendin

Ik heb hier een armband besteld voor me beste vriendin, ze vond hem geweldig en de kwaliteit was te zien! Ik wou bijna ook een cadeautje voor mezelf kopen ;)

Top site

Super leuke producten en heel leuk verpakt.

Buskesdries 3

6673DP Andelst