Beste sieradenbedrijf ooit.

Ik koop al heel lang sieraden bij finaste. Het begon bij altijd voor kerst of verjaardagen wat vragen van finaste. Nu koop ik altijd zelf ook en ga ik naar geen enkel ander bedrijf. De levering is snel, de sieraden zijn altijd super leuk en het verkleurt ook niet! Echt super.

GEWELDIGG!

heb een gegraveerd armbandje besteld en zelf die was na 2 dagen al binnen

Erg professioneel & goed!

Het kettinkje dat ik had besteld kwam erg snel binnen & wat leuk verpakt met een opbergdoosje :)

Fantastisch!!’ De kwaliteit is echt 10/10

Ik ben echt verliefd

Leuke kettingen, super snel geleverd. Zeer tevreden

Hele snelle verzending en mooie producten. Blij mee!

Hele fijne sieraden

Heel leuk bedrijf, vooral de samenwerkingen

Super goed! heel blij mee

Ik ben super blij met mijn sieraden, het is goede kwaliteit en er is veel keuze

Snelle levering en netjes verpakt.

Oorbellen in goede staat en snelle levering

Ik ben erg tevreden met de oorbellen, ze waren redelijk snel aangekomen en er was geen kras op hen te bekennen.

Artikelen snel ontvangen. Mooie producten en een mooi cadeau erbij.

Top produkt

Heb zilverkleurige kettingen en armband gekocht. Uit de sample sale.....zagen er precies zo uit als op de foto's. En voor mij erg belangrijk....ze verkleuren niet. Helemaal geweldig dus ....zeker voir die prijs

Super snel geleverd en goeie producten

Leuke site met leuke producten! Snelle leveringen

Snel ontvangen en ze zijn prachtig!!

Ik kreeg mijn bestelling de volgende dag al binnen en goed verpakt. Ook kreeg ik complimenten over de setjes, ik ga zeker weer bestellen!

Top!!

Super leuke oorbellen ontvangen voor een mooie prijs! Super snel verzonden en leuk ingepakt! Top!!

Hij is mooier dan ik verwachten super blij mee

Goedkoop, mooi en snel verzonden!!

Snel, goed en mooie sieraden

Mooi sieraden met goede kwaliteit. Mooie betaalbare prijzen, favoriete webshop.

Super mooie en goede sieraden. Hele goede kwaliteit en goede service!

Mooi product voor een mooie prijs.

Eerste keer besteld na tip van een vriendin. Supersnelle levering, mooi product. De ontvangster was er iig van zeer blij mee.

Snelle en nette levering van een prachtig sieraad

Leuke sieraden

Goede 1e ervaring met jullie sieraden ! Top Helaas bij de 2e bestelling kreeg ik het ketting al kapot . Heel erg jammer . Zelf gemaakt zodat ik het toch kon dragen. Jullie hebben erg leuke sieraden en ook de prijzen zijn erg leuk.

Heel erg goed!

Het pakketje was heel snel gekomen en het was niet duur en het lijkt precies op de foto en hij is mooi ingepakt!

Product prima, cadeauverpakking minder

Op het product niets op aan te merken en de verzending was ook redelijk vlot, maar dat je een euro moet betalen voor een zogezegd "cadeauverpakking" wat achteraf slechts bestaat uit een goudkleurig papiertje/zakje dicht gemaakt met een eigen reclame stickertje vind ik niet kunnen. Er zat niet eens een sierlintje op ofzo, veel te simpel,

Een duurzaam leuk kettinkje voor goedkoop!

Ik heb een gouden kettinkje voor mijn vriendin besteld met onze initialen er op. Dit zag er in het echt nog leuker uit dan op de website, want het goud glansde enorm en het was nog een vrij stevig kettinkje ook. Al met al vond ik het bestellen en het krijgen van het kettinkje een erg prettige ervaring.

Buskesdries 3

6673DP Andelst