Snelle levering! Dacht dat het langer duurde ivm Corona, maar het pakketje was er super snel. Ik had ervoor gekozen om het niet in te laten pakken, maar het zag er super netjes en leuk uit. Dacht bijna dat ik er toch voor had gekozen om het te laten inpakken omdat het er zo leuk uitzag!

Oorbellen besteld, waren snel binnen. Heel netjes verpakt en in een mooi sieradendoosje. Oorbellen waren ook super mooi en stevig!

Love it

Hele mooie, goede kwaliteit sieraden die je super snel in huis hebt, voor een prikkie. Ben blij dat de keuze niet reuze is anders zou mij hele inkomen hier aan op gaan. 😂

Prachtige producten, leuke verpakkingen en snelle levering.

Moest hals overkop een ander kado kopen voor een vriendin. Ketting werd geleverd in leuke verpakking en zelfs kettinkje dat ik voor mezelf bestelde was leuk verpakt.

Echt een aanrader!

Goeie kwaliteit heb mijn armbandje altijd om ook met douchen en blijft mooi.

Heel simpel en duidelijk

De website is heel overzichtelijk en heel handig in gebruik. Na betaling krijg je ook bij elke stap een mail waardoor je perfect op de hoogte bent hoe ver het staat met je bestelling. 10/10 would recommend

Keicoole juwelen

Leuke,betaalbare juwelen ook voor tieners, het personeel helpt je voor alles.ik koop zeker nog bij jullie

Snelle en goede service, mooie sieraden.

Ik zag een advertentie op Instagram met de prachtige oorbellen en een mooie aanbieding, dus ik heb meteen besteld. Volgende dag was de bestelling in huis, super service.

Snelle levering en goed product

Mijn pakketje werd snel geleverd en doordat het een brievenbus pakketje was hoefde ik er ook niet voor thuis te blijven. Het was mooi ingepakt en het product ziet er ook top uit!

Het was top!!

ik heb dit kettinkje gekocht voor een vriendin van mij. het leek mij leuk om haar initialen te doen maar toch wilde ik er een boodschap op het kettinkje. hier kon je zowel de voorkant als de achterkant graveren! de kwaliteit is super! het zag er heel mooi uit. ook leuk ingepakt daarnaast was het lekker snel geleverd dus helemaal toppie

Special touch

Een zeer mooie special touch voor je zomer outfit.

Goede kwaliteit en leuke sieraden!

De sieraden zijn van goede kwaliteit en erg leuk, was ook erg snel binnen!

Top kwaliteit & snelle service

Twee gouden armbandjes besteld, waarvan één gegraveerd. Binnen twee dagen ontvangen en kwaliteit is erg goed! Ik douche, zwem en slaap ermee en het verkleurd niet. Daarnaast is de gravering erg mooi en gedetailleerd. Erg blij met Finanste en ga er zeker vaker bestellen! Een aanrader voor iedereen die waar voor zijn geld wilt krijgen.

Snelle bezorging, heel mooi resultaat

Ik heb twee armbandjes besteld voor moederdag, het was de volgende dag in huis en wauw wat is het leuk! Mooie kwaliteit en wat verpakken jullie het leuk in cadeaupapier! Ik heb helemaal zin om het te geven!

Het was er zo snel en de armbandjes zijn prachtig😍

Heel fijne juwelen!

Het duurde ongeveer drie dagen tot ik de bestelling aankreeg. De juwelen zijn erg mooi en het goud is lijkt ook niet nep. Vlotte bestelling!

Snelle levering en mooie sieraden

Voor maar 65 ct per product kon je het laten inpakken. Kreeg er een mooi goudkleurig papiertje bij met een sieradendoosje. Gewoon netjes en goed geregeld! Ook meteen de volgende dag in huis

Zoals verwacht

Zocht naar subtiele sieraden en er werden genoeg aangeboden. Uiteindelijk een armbandje gegraveerd, net zoals op de foto's. Helemaal mijn stijl, subtiel en betekenisvol. Ook oorbellen besteld (kleine ringetjes en dan 3 paar want heb 3 gaatjes). Deze zijn iets dikker dan op de foto's maar achteraf had ik daar beter op kunnen letten.

Prachtige ringen!

Ik heb nog maar 1 aankoop gedaan, maar dat zal zeker niet mijn laatste zijn. Ik heb 4 ringen gekocht voor de prijs van 3! De ringetjes kwamen ook erg snel binnen en ik ben er erg blij mee!

Ik ben helemaal tevreden.

Super tevreden

Mijn ervaring is Zeer positief

Mijn ervaring is erg goed. De prijs kwaliteit verhouding is goed. Ook is in mijn geval de ketting precies zoals verwacht. Daarnaast ook een snelle levering

Hele mooie sieraden

Erg mooie kleur van de sieraden, ik had de letters iets anders verwacht maar dat is wat ik in gedachte had maar vind ze juist heel mooi. Ben er heel blij mee! En erg goede kwaliteit Zeker een aanrader

Echt een heel erg mooi kettinkje!

De bestelling was er erg snel en in goede staat afgeleverd.

Een top winkel met goede kwaliteit en snelle levering!

Ik ben super tevreden met de aankoop die ik van de week heb geplaatst. Super snel geleverd en ook nog is top kwaliteit en ook nog is voor een super leuke prijs! Ik ga van de week nog iets bij jullie bestellen, want de kwaliteit vind ik echt goed! Ik heb mijn vriendin er ook blij mee gemaakt want die heeft nu ook bestellingen gedaan bij jullie! Ben echt super tevreden en ga echt vaker bij jullie iets bestellen. Echt een aanrader!

Vlotte communicatie en Schitterend resultaat.

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling. Communicatie verliep vlot, vlotte levering, blij met het product! Netjes.

Buskesdries 3

6673DP Andelst