Super!!!!

Naast het feit dat de FINASTE mooie sieraden maakt, is de kwaliteit goed, snelle levering en mooi verpakt. Ik ben super blij met mijn nieuwe sieraden tegen een goede prijs!

Perfect!

Niks op aan te merken, alles in orde!

Toffe en betrouwbare webshop!

Ik heb tot nu toe 3 keer besteld bij Finaste en ben elke keer even blij met de sieraden. De kwaliteit is hoog, de sieraden blijven lang mooi. Daarnaast is er ook veel keuze, dus elke keer wanneer ik kijk is er wel iets wat ik wil! Ook is het prettig dat alles netjes in een doosje wordt geleverd, zo heb ik gelijk een goede opslagplek :)

Top kwaliteit!

Ik heb mooie armbandjes besteld. Zijn super en goede kwaliteit! Ik heb ze snel gekregen en in een mooi doosje.

Snelle levering, mooie sieraden!

Hele mooie ringen, snelle levering en mooi verpakt!

wat je aankrijgt is in zeer goede staat en word heel snel geleverd! Ook beantwoorden ze heel snel je vragen die je doormaild.

Ik heb geen beschrijving in één zin maar in één woord! SUPER

Ik zag een advertentie voorbij komen op Instagram met jullie sieraden. Dus ik ben eens een kijkje gaan nemen op jullie site. Daar heb ik uiteindelijk twee kettingen gekocht en één daarvan was een slotje die graveerbaar was, ik had zelf een lettertype gekozen maar uiteindelijk kon dat lettertype helaas niet aangezien jullie standaard lettertypes hadden. En omdat het niet mogelijk was ben ik netjes opgebeld en zijn we samen gaan kijken naar eventuele mogelijkheden en van daaruit heb ik zelf besloten om er eerst niks op te laten graveren. Ik heb de bestelling zelfs de volgende dag al binnen gekregen, de sieraden waren netjes verpakt in een heel mooi doosje van Finaste. Ik ben er heel erg blij mee. Meiden onwijs bedankt voor de goede service en ik ga zeker weten nog eens bij jullie bestellen. Lieve groetjes, Anjori Oost 🌺

Snelle levering, zelfs in tijden van een pandemie

Fijn en duidelijke levering waarbij er een pracht product is geleverd!

Alles was super duidelijk en de kwaliteit is geweldig.

Er was een ruime selectie op de website. De gravering ziet er heel mooi uit. Snelle levering en mooi pakketje.

Heel tevreden!

Super content, met het cadeautje die ik heb opgestuurt naar mijn vriendin! Ze is er heel blij mee! Bedankt!

Niet heel duur en korte verzendtijden

De bestelling was snel bezorgt bij mijn huis en ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer het pakketje er was.

5 sterren

Snelle levering en een hele mooie elegante armband super blij mee! Ook heel fijn dat de armband niet verkleurd zeker waard

Prachtig

Heel vlug , prachtig , mooi

Ik ben erg tevreden met de ontvangen sieraden. Vooral over de sluitingen van de oorbellen, ze zijn gemakkelijk zelf in te doen en geven een klik zodat je zeker weet dat ze goed vast zitten.

Goede kwaliteit

Goede prijs, kwaliteitsverhouding. Zeer tevreden.

Goed kwaliteit de kleur van goud valt meer naar oranje dan geel.

Ik heb de service als erg goed ervaren. De sierraden zijn mooi van kwaliteit. Alleen de kleur van de gouden sierraden zijn iets donkerder en neigt meer naar oranje dus een warme gloed ipv wat geler van echt goud

Ik ben echt verliefd of de schakel armband:)

Mooi

Rap geleverd en goede service

Fantastische sieraden en de levering is zo leuk!

Prachtige sieraden en ze worden zo leuk bezorgd! Het is een kadotje om te krijgen. Fantastisch!

Geweldige webshop

Armbandjes besteld, volgende dag al in huis! Super snelle levering en geen vertraging in bestelling. Ook armbandjes met gravering zien er uitstekend uit. Sieraden geleverd zoals het op de foto eruit zien en nog leuk in een sieradendoosje. Top service!

Top site

Super goeie kwaliteit! De bestelling was echt de volgende dag al in huis. Was super leuk ingepakt. Prachtige oorbellen!!!

Super persoonlijke en vlotte bediening!

Ik had problemen om mijn bestelling in te voeren. Via de chat en mail heeft het personeel van finaste zelf de bestelling handmatig klaargezet waardoor ik enkel nog hoefde af te rekenen. Super vriendelijk en vlot, juwelen van een topkwaliteit!

De levering was super top het was snel in huis de producten zijn super mooi ik vind dit echt een super bedrijf ga hier zeker vaker bestellen

De flamingo oorbellen en ketting die ik besteld heb voor mijn dochter haar (uitgestelde) communie, zijn gewoon super mooi. Zelfs nog leuker als op de foto. Zij is enorm blij hiermee en de foto's die we één van de dagen gaan maken, zijn nu compleet natuurlijk qua outfit.

Alles verliep goed en mooie sieraden binnen gekregen!

Ik heb verschillende sieraden besteld. Super mooie kwaliteit en een top levering de volgende dag was het al binnen. Veder houden ze je goed op de hoogte over je gekochte product. Als we kijken naar de prijs vind ik het ook top leuke korting gehad!! Het is eenvoudig te bestellen en ook zeker leuke cadeau’s voor familie of je beste vriendin.

Buskesdries 3

6673DP Andelst