Bestelling werd zorgvuldig afgehandeld en een zeer snelle service. Een dag na de bestelling had ik het pakket al ontvangen in België. Ook zeer vriendelijke en professionele mensen. Top! Zeker een aanrader.

Goede kwaliteit sieraden en super snel binnen!

Snel verzonden mooie sieraden

Had alles snel binnen en zit super mooi verpakt! Alles omgedaan en ook nog niet weer afgedaan, douchen etc gaat prima niks verkleurd! Als ik hier eerder van had geweten had ik eerder besteld, ik kom sowieso terug!

Positieve ervaring

Erg duidelijke website. En een ring gevonden als cadeau voor mijn vriendin! Die hier overigens erg gelukkig mee was. Dus dank! Bezorging was ook snel, wat fijn was zeker in deze Corona tijden. Hierdoor was mijn cadeautje op tijd voor haar verjaardag. Dus al met al een positieve ervaring met finaste!

Netjes verstuurd en zag er verzorgd uit!

De bestelling online ging erg gemakkelijk. Alles werd volgens bestelling afgeleverd. Ik ben er erg blij mee!

Fantastisch!

Het was snel binnen en is super mooi

Uitstekende kwaliteit producten en onwijs snelle levertijd!

Ik ben echt onwijs tevreden met mijn ontvangen ontvangen producten! De levering van de producten was heel snel, binnen 2 dagen al, onwijs de drukte bij alle post bedrijven. Het is super mooi en ook helemaal niet duur, echt zeker voor herhaling vatbaar! Dankjewel!

Snelle bezorging, leuke sieraden en goede kwaliteit

De eerste keer dat ik op deze site/online winkel zat, vond ik al snel sieraden die ik leuk vond. Ik had ze dus ook gelijk besteld en tot mijn verbazing waren ze precies hetzelfde zoals ze in de omschrijving stonden. Hier was ik heel blij mij en wist ik dat ik de volgende keer weer op deze site sieraden ging bestellen (wat ook gebeurd is en waar ik weer heel blij mee ben). De conclusie van dit stuk is dat de sieraden goede kwaliteit heeft en het precies hetzelfde is dat in de omschrijving staat. De bezorging is ook heel snel wat vaak niet zo is. Dus dat is nog een plus punt! Kortom ik ben blij met de sieraden die ik besteld heb op deze site/online winkel. Daarom krijgen ze 5 sterren van mij.

Erg snel en supernetjes en mooi!

Ik bestelde een armband met initialen voor mijn pasbevallen vriendin op donderdag, en op vrijdag was deze al binnen! En hij was erg mooi!

Snelle klantenservice

Ik had wat problemen bij het plaatsen van mijn bestelling, toen ik een berichtje naar de klantenservice te sturen had ik snel antwoord! Dan mijn bestelling via mail mogen en heb er dan zelfs iets extra bij gehad. Hierbij was het nog steeds de volgende dag al in huis. Ook enorm tevreden van de sieraden zelf, een echte aanrader!

Hele mooie sieraden!

Ik vind de sieraden heel mooi en precies zoals ik mij had voorgesteld 😊

Snelle levering en mooie sieraden van kwaliteit

Hele snelle service en goede communicatie! Mooie sieraden van kwaliteit. Goede kwaliteit-prijs-verhouding. Ik ben er erg blij mee!!

super snelle levering wat fijn is

ik vind de verpakking heel mooi, de doosjes en het papier zijn leuk.

Prachtig,snel,waardevol.

Prachtige ketting uitgekozen,helemaal naar mijn smaak ontworpen,de volgende dag al in huis en voor mij enorm waardevol.super bedankt!

Helemaal top!

Volgende dag het super leuke zilveren armbandje binnen!

Had problemen met online betalen. Via de chat ben ik super snel en super vriendelijk verder geholpen. Bestelling was dezelfde dag nog in orde gekomen. Top service!

Super snelle levering!

Mooi sieraad

Sieraad is zoals omschreven en afgebeeld. Erg tevreden en heel blij mee.

Ik heb reeds tweemaal besteld bij Finaste en ik was elke keer zo tevreden. Mooi verpakt en bovendien snel geleverd. De producten zijn ook van zeer mooie kwaliteit. Ik had via de klantendienst een extra vraag gesteld over de binnenkant van een portemonnee en nog geen 5 min later kreeg ik een extra foto binnen die ze direct na mijn vraag hebben getrokken voor mij. Zoiets kom je niet veel tegen dat men jou direct met iets extra helpt om zeker te zijn dat uw keuze 100% is.

Wel oke!

Ik vind het wel een beetje overpriced voor de kwaliteit die je krijgt maar bestellen was simpel en werd snel en netjes bezorgd!

Leuke site waar je hebberig van wordt!

Wat heerlijk om rond te neuzen op Finaste.nl. Mooie plaatjes, duidelijk en overzichtelijk, veel keus...echt om hebberig van te worden. Snelle service, zelfs in deze bijzondere tijd. Zou er de volgende keer zeker weer een bestelling plaatsen.

Geweldig!

Super mooie sieraden en ook erg snelle levering.

Hele goede service

Ik vind FINASTE heel goed, omdat de levering snel is. De sieraden worden mooi en netjes verpakt (en niet te veel verpakking voor het sieraad). Het sieraad zelf is ook heel mooi.

Goeie kwaliteit

De ketting was zeer goeie kwaliteit en de bezorgtijd was ook uitstekend

Super goede kwaliteit en goede levering

Ik was op zoek naar juwelen die niet rap van kleur veranderde en een mooie uitstraling hadden en die heb ik hier zeker gevonden

Buskesdries 3

6673DP Andelst