De ringen zijn nog mooier dan ik had gedacht. Ze zien er echt heel mooi uit en dat voor een zeer zacht prijsje. Service was ook top!

Mooie sieraden voor een betaalbare prijs

Heel mooie juweeltjes ... 🤩 ze doen je stralen en een vlotte service en levering... waarvoor dank

Super mooi!

Erg mooie subtiele ringen, waarbij je geneigd bent om ze allemaal te kopen.

Cadeautje om uit te pakken en een top service!

Super snelle verzending en levering. Echt een cadeautje om uit te pakken met al die leuke sieradendoosjes om elk product die je besteld. Kortom geweldig! Ga zeker vaker een bestelling plaatsen.

top

leuke verpakking bij en zeker betrouwbaar!

Mooie verpakking en kwaliteit

Snelle levering en mooi product. Precies zoals op de foto op de website!

Mooi product en snel in huis

Goed! Fijne service en mooi product.

Het is top

Ik had het maandag besteld, was woensdag in huis. En het zijn hele mooie sieraden

Super snelle bezorging en goede kwaliteit

Heel blij met de snelle bezorging van Finaste. De kwaliteit van de sieraden is goed. De kwaliteit-prijsverhouding is super! Heel erg tevreden.

mooie sieraden, snelle service

de volgende dag had ik mijn sieraden al binnen. Ontzettend mooi en precies zoals ik had verwacht. Heel blij mee, zal zeker nog een keer bestellen.

Mijn pakketje is goed aangekomen en het zijn super mooite kettingen van kwaliteit.

Het wachten was niet al te lang. En het pakketje was mooi verpakt. Ik vind mijn kettinkjes zèèr mooi en ga er lang geniet van hebben. Super bedankt!

Goede kwaliteit, tevreden mee

Eerder een bestelling geplaatst waar ik zeer negatief over was. Ik wilde hier nog een keer bestellen voor een vriendin en heb dit ondanks mijn negatieve ervaring toch gedaan in de hoop dat zij mijn negatieve ervaring recht konden zetten. Hebben ze zeker gedaan! Heel tevreden mee, snelle verzending en dit keer wel alles geleverd! Klein pintje. Er stond dat het als brievenbuspakketje verzonden zou worden en ik niet thuis hoefde te zijn. De postbode heeft aan gebeld omdat het niet paste. Nu was ik thuis dus was dit geen probleem.

Sieraden van goede kwaliteit voor een fijne prijs.

Fijne en overzichtelijke website met hele leuke spulletjes!

Heel mooie en goede kwaliteit van juwelen!!

Ik opende het pakje en het zachter zo mooi uit dat ik het direct aandeed !

Epic!

Before I purchased these beautiful earrings, it feIt as if there was something missing in my life. Well the moment this package came in, it was as if the Universe opened up, the planets aligned and delivered pure joy in the shape if these beautiful pieces of jewelry to me! Words can not describe my joy!

Super!!!

Levering was snel. Netjes verpakt allemaal. Mooie sierraden die niet verkleuren.

Mooi en super snel

Besteld en de volgende dag al in huis. Goeie kwaliteit. Straalt prachtig. Ga hier zeker nog vaker bestellen!!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ik ben erg blij met mijn bestelling. Het is een goede kwaliteit. Ook erg snel geleverd!

Heel goed en erg snelle levering!

Ik vond dat de oorbellen heel snel zijn geleverd. Kwaliteit en prijsverhouding is top! Betaalbaar en erg goeie kwaliteit!

Snelle en goede service, helemaal top

Besteld en de volgende dag geleverd, mooi ingepakt en zelfs nummertjes erbij zodat je weet in welke cadeauverpakking wat voor cadeau zit!

Zeer tevreden over de ontvangen sieraden en werden ook snel geleverd! Ook alles zit netjes in sieradendoosjes wat zeker een pluspunt is.

Ik ben enorm blij met mijn sieraden

De sieraden zijn van goede en mooie kwaliteit. Het is het geld dubbel en dwars waard. De service is heel goed de sieraden zitten bijvoorbeeld in een erg mooi doosje. Ook is de bezorging snel.

fijn

het ene paar oorbellen is heel erg mooi. de ear cuff blijft jammer genoeg niet zitten

Wauw

Wauw wat een mooie sieraden! 😍En snelle levering. Ontzettend blij en krijg veel complimenten! Dank jullie!!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst