Zocht al een tijdje naar betaalbare maar wel goede kwaliteit sieraden. Na veel zoeken kwam ik bij finaste uit. Super aanbiedingen en de sieraden zijn echt super mooi! Komt binnen in een fancy verpakking!

Heel erg tevreden

Die sieraden zijn van goeie kwaliteit, de communicatie is erg goed, en de levering is ontzettend snel. Enige aanmerking is dat de ringen misschien wat klein vielen.

heel mooi, goede kwaliteit!

heel erg tevreden met mijn aankoop, mooie ringen! verkleuren niet en goede kwaliteit!

Een super mooi en speciaal kettinkje en een super snelle levering, zelfs in deze tijd.

Op het kettinkje heb ik initialen laten zetten, prachtig gezet! Zeker een aanrader. Het kettinkje voelt ook stevig aan.

Makkelijk en duidelijk te bestellen

Super mooi en sluit mooi aan

Echt super!!

Vond jullie site op Instagram en werd helemaal verliefd. Heb 4 prachtige ringetjes gekocht en waren de volgende dag al binnen dus i am happy. Draag ze elke dag met liefde. Ga zeker binnenkort meer bestellen💕

Steeds opnieuw tevreden.

Hey, Ik wil eerst en vooral Finaste bedanken voor hun mooi en uitgebreid aanbod aan juweeltjes. Ik heb al verschillende malen een kadootje aangekocht voor een vriendin en ook mezelf heb ik al vaak verwend. Zowel ikzelf en nu ook mijn vriendinnen zijn erg tevreden over de kwaliteit die Finaste aanbied. Er is voor elk wat wils en ook de verzending verloopt erg vlot. Ik zou zeggen neem eens een kijkje en laat jezelf en vriendinnen overtuigen. Lieve groetjes, Melissa.

Mooie producten en super snelle levering!

Finaste heeft mooie sieraden. Mijn dochter wilde heel graag een ketting bestellen. De volgende dag had ze hem al in huis! Super blij mee!

Prachtige sieraden!

Hele mooie en trendy sieraden van goede kwaliteit. Na bestelling had ik mijn sieraden de volgende dag al in huis! Het is ook ideaal om deze sieraden gelijk als kadootje te laten versturen, elke bestelling wordt namelijk heel mooi ingepakt in het verzenddoosje en is dus al een feestje op zich om uit te pakken!

Super goed!!!!!

Ik ben erg blij met mijn bestelling. Het was nog leuker in het echt. En het was de dag na mijn bestelling al in huis!! Erg blij mee en ik ga vaker hier iets bestellen!!

Super snelle levering en mooie producten

Heb mijn producten in 1 dag ontvangen en dan ook nog eens op een zaterdag! Ze hebben een uitgebreid assortiment van prachtige juwelen tegen een zeer aanvaardbare prijs.

Snelle levering en mooie producten!

In de wolken met mijn armabandje

Armbandje besteld met de voorletters van mijn partner en 3 zoons ( waarvan laatste overleden). Had het heel erg snel in huis ondanks get Corona wat problemen geeft. Heel blij, heel erg bedankt.

Prima !

Mooi op tijd geleverd! Kwalitietsvolle juwelen ! Ben er zeer tevreden mee en ga hier in de toekomst zeker nog shoppen.

Super goede service

De ketting was snel en netjes binnen. De ketting is van zijn eigen lengte best lang waardoor je hem leuk kan combineren met andere ketting. Ik heb de ketting zelf wat ingekort omdat ik al een andere lange heb. De ketting inkorten gaat heel makkelijk en zit niet in de weg of gaat kapot. De gravering ziet er ook netjes uit en tot nu toe gaat het niet kapot.

Goeie service en heel snel in huis

Site was handig en alles was snel geregeld

Hele fijne snelle service en super kwaliteit!

Ik heb al meerdere malen gegraveerde kettinkjes/armbandjes besteld bij Finaste. De service is mega snel en de sieraden verkleuren ook niet! Echt super kwaliteit! Altijd als ik een persoonlijk kadootje wil geven bestel ik iets bij Finaste! Dat blijf ik ook doen :)

Klantenservice is erg goed! Snelle levering en prijs/kwaliteit is uitstekend!

Erg onder de indruk

Fantastische sieraden en snelle levering

Inmiddels 2 armbandjes besteld. Zeer tevreden over het product. Snelle levering ondanks de crisis nu. Ik raad het iedereen aan !!

Super kwaliteit sieraden!

Jullie hebben heel veel leuke sieraden en andere accessoires en ook nog eens van een hele goede kwaliteit! Ik ben echt super blij met al mijn aankopen en raad iedereen ook echt aan om lekker bij jullie te shoppen.

Quality, Classy, Trendy... Just fantastic!

Ik ben een fan van fijne juwelen, maar om kwaliteit te vinden voor betaalbare prijzen is niet altijd even makkelijk. Daarnaast heb ik ook een huid die snel geirriteerd is. Gelukkig na 4 dagen zoeken naar ear hoops en eerste bestelling tijdens de lockdown heb ik een nieuwe adres waar ik zeker nog bestellingen zal plaatsen. En ik dacht echt dat ik misschien heel lang ging wachten, maar ik had het al de dag erna ondanks de onzekere tijden. Dankjewel toppers om mij ongeloofelijk blij te maken!

Hele mooie sieraden en snelle levering!

Alles is helemaal prima! Ik heb 4 gouden ringen besteld en ze zijn mooi en goede kwaliteit. Ben heel blij met mijn aankoop en ik zou deze site zeker aanraden aan anderen :)

Super snel

Super mooi en heel snel bezorgd

Super leuk ingepakt als cadeautjes en een hele snelle levering!! Zeker aan te raden voor iedereen.

Heel erg bedankt voor de bestelling en ik weet zeker dat mijn vriendinnetje een super leuke 18e verjaardag gaat hebben met nieuwe mooie sieraden!!

Love it!

Nu voor de 2e keer wat besteld en weer zo onzettend blij mee! Alle sieraden komen in hun eigen sieraden doosje ( super handig ) en prachtig ingepakt. Beide keren had ik de volgende dag alles al binnen! Dikke aanrader!

Buskesdries 3

6673DP Andelst