Mooie armbandjes, leuk verpakt en supersnel geleverd! 🧡

De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. De armbandjes zijn van goede kwaliteit. Hier bestel ik zeker nog eens iets. Een aanrader!

Geweldig services

Je besteld het en je hebt het de volgende dag in huis. Het is een hele fijne service. Sieraden veur een mooie prijs. Ben er heel blij mee

Ik heb 3 ringen en een gegraveerd kettinkje besteld en ben meer dan tevreden! De sieraden zijn van mooie kwaliteit, het kettinkje nog leuker dan verwacht en de levering was heel snel (naar België). Er kwam een paar oorbellen mee als cadeautje die perfect passen bij de rest van de sieraden. Ik heb nog kort gechat met de klantenservice en mijn vraag werd meteen heel vriendelijk beantwoord. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen, dankjewel FINASTE.

Top service en kwaliteit

Ze hebben hele leuke sieraden, en ook nog eens hele goede kwaliteit. Ik had hier sieraden besteld en binnen 1 dag waren ze bezorgt. Echt een aanrader!!💕

Goede kwaliteit, aardige mensen die reageren op mijn dm’s! Leuke ervaring :)

Mooi en snel geleverd

Binnen 2 dagen binnen en alles mooi verpakt. Hele leuke sieraden!

Fijne website en goede service!

Voor een goede vriendin had ik een ketting van haar sterrenbeeld cadeau gegeven. Het pakketjes kwam in netjes en mooi ingepakt binnen. Het sieraad zag er super uit. Helaas had ik waarschijnlijk een ketting die net kwalitatief niet goed was waardoor, deze binnen 2 dagen kapot is gegaan. Hiervoor heb ik contact gezocht met de klantenservice van Finaste, waar hun snelle reactie gaven en een nette oplossing om een nieuwe ketting op te sturen. Finsate heeft een ruim assortiment en een hele goede service waar naar een gepaste oplossing wordt gezocht en snelle reacties worden gegeven. Helemaal top!

Snelle levering in deze moeilijke tijd.... en ben zo blij met mijn ketting, heb de volgende mijn moeder een zilveren kado gegeven!!

Snelle levering, mooi resultaat

Ik heb nu 2 keer iets besteld bij finaste (oorbellen en kettingen) en ik ben er super blij mee! Was zo enthousiast over het resultaat van de sieraden! Zitten harstikke mooi en fijn. Je kan het met vanalles combineren. Love it! Ik ga hier zeker vaker bestellen ! 😊

Echt helemaal geweldig

Ik heb nu mijn 4e sieraad van finaste en ik ben er weer super blij mee. Super snelle levering en lage prijs voor top kwaliteit! Al zouden de prijzen verdubbelen, ik zal blijven bestellen!

Ik ben weer helemaal bij de tijd! Mijn ketting Met de initialen van mijn vriend. En mijn barketting met de namen van mijn kinderen!

Wat een toppers!

Contact gehad omdat ik me afvroeg of ze van een armband ook een ketting kregen. Binnen 1 uur een reactie. Ze zei dat die met een paar dagen op de site kwamen. 2 dagen later stuurde ze me een berichtje dat deze op de site stond. Vervolgens besteld en was de volgende dag binnen. SUPER SERVICE!

Prachtige sieraden, snelle levering

Super snelle levering, prachtige oorbellen met handige sluiting ontvangen.. Prima prijs-kwaliteits verhouding!

Prima Service

Ruime keus alles netjes overzichtelijk, zo kun je makkelijk een match maken met wat je graag wilt. Zo heb ik het gedaan en ben er super blij mee. Snel geleverd goede mail communicatie perfect een 10🌸

Erg mooi en snel geleverd!

Precies zoals op de foto. Ik ben er super blij mee en bedankt voor de snelle levering! Ik ga absoluut vaker bij jullie shoppen.

Een van de beste aankopen ooit.

Ik vond het ene hele fijne ervaring. Het kwam perfect de volgende dag binnen als afgesproken. En de klantenservice was ook nog een heel aardig. Volgende keer weer. Zeker wel een AANRADER.

Ik heb een ketting en ring gekocht

Ze zijn heel erg mooi!

mooi blijvende sieraden en goede en snelle service!!

heel fijn, snelle service

Snelle levering en goede kwaliteit

Super !

armbandje was super mooi en heel snel bezorgd!

Kwaliteit

De armband die ik bested had zag er hit zonal op de foto. Heel mooi en kwaliteit vol. en even Leuke prijs. Ik Zal Zeker nog is iets bestellen van deze site.

erg fijne en mooie website

Ik ben erg tevreden. De sieraden zijn mooi, leuke aanbiedingen, snelle levering en erg groot assortiment.

Overzichtelijke presentatie van het aanbod en makkelijk bestellen. Leuke sieraden en voor ieder wat wils. Helemaal tevreden met mijn aankopen!

super

fijne hulp en een goede kwaliteit !!

erg mooie sieraden

snelle levering en goeie kwaliteit

Buskesdries 3

6673DP Andelst