Goede site met leuke sieraden. Levering was goed en snel. Ben zeer tevreden met me ketting

Ik was erg enthousiast over mijn bestelling en was zeker niet teleurgesteld. Hele mooie sieraden!

helemaal happy!

super mooie sieraden

Snel en mooi

Mooie producten en snelle levering

Prachtig

Een hele mooie subtiele ketting die ik dagelijks draag en goed mee kan onder de douche!

Hele mooie ketting laten maken met de vingerafdruk van mijn overleden man. Ben super blij met de snelle service. Dit gaat of is een heel mooi dierbaar sierraad voor mij. Dank jullie wel

Persoonlijk en topkwaliteit

Heel leuk dat ik werd benaderd voor een samenwerking. Ik heb er niet alles geweldige sieraden maar ook een nieuw merk bij waar ik voortaan ga bestellen.

top

had een samenwerking met jullie gehad en vond het leuk om te doen en we hadden goed contact en vond het fijn dat het zo ging

perfect en snelle levering

Ben zo blij met mijn kettinkje. Dinsdag is mijn kat overleden en heb ik kort daarna een ketting besteld met zijn naam erin. Het is van goeie kwaliteit en erg subtiel en mooi erin geschreven. Had het dinsdags besteld en donderdag was die in huis! Ben er super blij mee’

Snelle levering, mooie producten van goede kwaliteit!

Mooie sieraden maar slechte kwaliteit

Ik had drie armbandje besteld waarvan er eentje nu al aan het verkleuren is en de anders ging bij omdoen al kapot dus die ook niet gedragen helaas Helaas vond ik ze dus wel erg duur voor de kwaliteit

Geweldig bedrijf!

Heel veel sieraden met mega veel keus dus voor ieder wat wils! Ook leuk om te graveren en mega snelle levering! Ook nog eens betaalbaar! ❤️

Snelle en nette levering van kwaliteit sieraden

De sieraden worden netjes per stuk ingepakt en zien er van goeie kwaliteit uit. Perfecte aanrader om als cadeau te doen. Vooral als je last minute nog iets zoekt is de snelle levering van Finaste een mooie uitkomst. In de toekomst zal ik nog vaker bestellen.

Erg mooie kwaliteit en snel verzonden

Ik heb als cadeau twee sieraden gehaald. Eén voor mijn zusje en de andere voor mijzelf. Wij zijn er erg blij mee!

Zeer aangenaam

Snelle en aangename levering. Lijkt enkel plastiek van dichtbij

Goede service, maar helaas snel kapot.

Ik heb een armband met bedeltjes besteld en na een dag dragen is er al een bedel af. Dit zou niet moeten gebeuren. Verder wel goede service en snelle levering.

Mooie sieraden en snelle levering

Had voor onze kleinzoon n sieraad besteld met initialen . Je wordt goed op de hoogte gehouden en het wordt snel geleverd. Sieraad is erg leuk en voldoet aan alle wensen.

Goede verzending, mijn mailtjes altijd binnen gekregen, binnen 2 werkdagen binnengekregen!

Prima ervaring

Mooie oorbellen, exact als op het plaatje.

Mooie betaalbare sieraden!

Blij met de sieraden!! Trendy en kwaliteit tegelijk! Service ook super.. ik had direct mailcontact met de klantenservice!! Ik bestel zeker snel nog meer!!

Hele mooie armbanden! Heb mijn moeder ook een armband gegeven met initialen van haar kleinkinderen ze was er heel blij mee. En als er wat is met je sieraad dan helpen ze je super goed echt heel ergs tevreden :)

Supper!

Bestelling zat netjes ingepakt en was snel binnen.

Kwalitatief mooie sieraden voor een mooie prijs. Snel en netjes verzonden.

Geweldige juwelen!

geweldige service , goede kwaliteit! pakketje zeer snel in huis.

Super mooie kwaliteit heel blij mee

Snelle service, mooie producten mijn dochter is er helemaal blij mee. Ga zeker vaker bestellen bij jullie

Buskesdries 3

6673DP Andelst