Mooi product en snelle levering zeker een aanrader voor een origineel cadeau 😀

Geweldig!!!

Super snelle reactie gekregen op mijn berichten. Armbanden netjes verpakt in aparte doosjes en wat zijn ze prachtig!!! Dit is een site om vaker te bestellen!!!

Snelle levering, mooi verpakt, hele mooie armband

Erg mooie sieraden, snelle levering, goede service

Ik heb al een aantal verschillende sieraden van Finaste. Met allemaal ben ik erg blij. Het zijn kwalitatief erg goede sieraden en buiten dat, ook echt prachtig! Ik raad het aan iedereen aan, hier te shoppen! Ook de gravering is er mooi en subtiel.

fantastiche kwaliteit met veel liefde gemaakt

mijn ervaring is echt heel top!!! Ik heb een hele mooie simpele ring gekocht die super snel werd geleverd. De ring is van hele goede kwaliteit en je ziet dat die met liefde en zorg is gemaakt. Ik ben echt erom blij met de ring en zal zeker nog meer sieraden kopen!!! bedankt voor de goede kwaliteit

Geweldige service!

Erg duidelijk wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Ik werd goed op de hoogte gehouden per mail. Mijn bestelling was erg leuk en netjes ingepakt. Het sieradendoosje gaf toch iets extra’s. Erg blij mee!

De sieraden kwamen heel snel binnen!! En alles netjes in doosjes ipv zakjes!👌🏻 Prijs-kwaliteitverhouding is goed! Ik bestel snel weer!!

Ik heb een kettinkje besteld met 2 initialen. Netjes in een doosje geleverd en het kettinkje was prachtig gegraveerd.

Uitstekend goed

De site Finaste heeft erg leuk en verschillende sieraden. Van statement oorbellen naar kleine ringetjes. Het leuke is dat je ook veel sieraden kan laten maken met Initialen. Ik heb nu 2/3 keer besteld bij Finaste en ben erg tevreden! De prijzen zijn ook een prima prijs om te betalen. Ook de verzending is heel snel, en is leuk verpakt met altijd een bakje waar de sieraden worden geleverd.

Top service, mooie sieraden

In de ochtend had ik een mail gestuurd met een vraag en kreeg snel een antwoord zodat ik dezelfde dag nog besteld heb! Ik heb twee armbanden besteld, ze werden de volgende dag al bezorgd zoals op de site vermeld staat. Ze zijn precies als op de afbeeldingen. Ben er echt super super blij mee en kreeg ook al veel complimentjes hoe mooi ze zijn! :) Erg blij met jullie!

Het zijn mooie sieraden om te krijgen,en als om cadeau te geven🥰

Een mooie ervaring bij Finaste ik bestelde een schelparmbanfjes,maar het was de verkeerde kan toch gebeuren.Na een foto en bewijs van het art nr,kreeg ik het goede bestelde armbandje thuis gestuurd.TOT MIJN VERBAZING mocht ik het 1 schelparmbandje ook houden.Blij Blij lieve service xxx

Echt waanzinnig leuk

2 armbanden gekocht 1 aan mijn vriendin gegeven die ik echt mijn hele leven al ken ze was er echt superblij mee wij allebei nu

Snel en makkelijk! Helemaal prima. Bedankt

Super levering en mooie kwaliteit!

De oorbellen die ik heb besteld waren de volgende dag al in huis! Ze zaten mooi ingepakt en de kwaliteit is goed!

Snelle levering, goede kwaliteit en super voordelig!

Het bestellen verliep zeer vlot. Mijn bestelling was er ook al na 2 dagen. Het zat goed verpakt en het kwam helemaal heel aan. Alles is ook duidelijk als je iets wilt bestellen

Snelle bestelling, goede kwaliteit

Het bestellen was makkelijk en snel, ook kwam mijn pakketje sneller aan dan ik had verwacht! En de kwaliteit is top, het roest niet onder het water, dus ik ben tevreden!!

Snelle verzending, mooie producten! Geen idee hoe lang het goud mooi blijft... gaan we zien! Prijs kwaliteit tot nu toe, top! Ik had ook een armbandje laten graveren, voor deze prijs heel mooi gedaan. Plus alles zat in een heel mooi doosje verpakt!!

Super snelle levering en mooi verpakt, kortom SUPER!

Ik bestelde het kettinkje als cadeautje voor mn moeder, net nadat ik had besteld realiseerde ik me dat ik het had kunnen laten inpakken, maar is was al te laat. Ik was bang dat het misschien in een zakje zou komen ofzo, maar ondanks dat ik het niet had laten inpakken kwam het in een heel mooi doosje en het was de volgende ochtend al meteen binnen! Mn moeder is er super blij me☺️

Fijne, persoonlijke service

Ik vond shoppen bij Finaste erg fijn. Mijn bestelling lukte niet meteen, ik kreeg eerst een foutmelding na meerdere keren een bestelling proberen te plaatsen. Hierop reageerde Finaste erg klantvriendelijk, later was het probleem opgelost Ook de producten zijn super! Je krijgt er leuke doosjes bij voor de ringen die ik had besteld. Heel mooi!

Top snelle levering

Leuke sieraden en prima service

Hele goede service, snelle reactie op vragen en hele aardige medewerkers.

Niets op aan te merken

4 ringen besteld voor een zeer redelijke prijs. De ringen zijn van goede kwaliteit en zien er even mooi uit als op de foto's op de site. Ze werden heel snel geleverd en zaten elk in een eigen juwelendoosje, zodat er geen schade mogelijk was tijdens het transport. Kortom: ik ben enorm tevreden!

Positief

Ik bestelde een kadootje voor een vriendin. Het pakketje kwam de volgende dag binnen, door de brievenbus, dus ik hoefde niet thuis te blijven. Het was al mooi ingepakt. Bedankt voor de goede service!

Ik wilde erg graag simpele gouden oorbellen en dit waren precies de oorbellen die ik zocht. De bestelling verliep makkelijk en met een paar dagen had ik ze binnen. Ik ben er erg blij mee!

Buskesdries 3

6673DP Andelst