Alles ging perfect en precies wat ik wou!

Alles ging heel goed en wat ik wilde

Zeer tevreden!!

Ketting met letters besteld!! Beantwoord aan de verwachting,goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering. Zeer tevreden!!

Super snel geleverd en prachtige oorbellen!

Ik zocht al een paar weken voor een site met dit soort oorbellen die redelijke prijzen had en niet teveel verzendingskosten naar België. Finaste was hier perfect voor! De oorbellen zijn mega leuk en ook een goede kwaliteit vooral de sluitingen. Ook enorm snelle levering en leuk verpakt. Ik raad het zeker aan!

Ik heb onlangs iets verschikkelijks meegemaakt, wat ik toch graag elke dag bij me wil dragen. Daarom heb ik een armbandje laten graveren die me elke keer weer doet denken aan dat moment. Ik ben zo blij met het armbandje en de betekenis die het met zich meebrengt, mede door de prachtige gravering van Finaste! Dankjewel

Hele leuke armband besteld voor een héle leuke prijs!🤩

Had een hele leuke armband besteld, voor mijn verjaardag, die net zo leuk was toen die binnen kwam. Heb heb voor maar €15 gekocht van stainless steel! Verkleurt dus niet.👌🏼 Super blij mee!

Perfect precies zoals verwacht

Duidelijke site, goed uitgewerkt. Persoonlijke sieraad was precies zo in het echt als op de site. Net gegraveerd super blij mee overal! Verzending was ook snel, hier ga ik zeker vaker bestellen. Bedankt !

Geweldig snelle levering en hele leuke oorbellen

De dag nadat ik had besteld, had ik de oorbellen al binnen! Dat was top! Daarnaast zijn de oorbellen precies zoals ik had gehoopt!

Super kwaliteit en mega snel geleverd!

Je besteld bij Finaste en voor je het weet heb je het binnen. Bizar hoe snel ze de sieraden weten te graveren, mooi in een doosje te doen en naar jou op te sturen! Als het dan binnen is dan is de kwaliteit super mooi! Ik draag zowel een ketting als een armband sinds binnenkomst echt iedere dag, krijg er complimenten over en ze maken me blij omdat ze persoonlijk zijn!

Super snel!

Goed verzorgd! Mooi verpakt! Ziet er geweldig uit!

Prettige ervaring. Mooi sieraad en snelle verzending!

Het brievenbus pakketje was mooi verzorgd en de levering was snel. Ook de cadeauverpakking zag er mooi uit. Tevreden met mijn aankoop.

top

mooie snelle levering! leuk product!

Mooi hartje mooi gegraveerd 👍

Super mooie sieraden, met een super snelle levering.

Ik heb oorbelletjes besteld voor de verjaardag van iemand en die was blij verrast met de mooie sieraden.

Snel verstuurd/ slecht produkt

Verzending is buitengewoon snel goede service echter het produkt een roestvrijstalen "love" ketting met hanger is van slechte kwaliteit en dat voor 21,95 euro met verzendin. Ik noem het aliexpress spul... rommel. Was direkt al stuk heb het zelf hersteld.

Heel goed.

Sieraden waren de volgende dag al binnen. Zag er heel mooi uit. Er zat alleen een vingerafdruk op. Volgende keer even poetsen nadat het sieraad in het doosje is gedaan.

Wauw prachtig

Wat een mooi kettinkje, s’avonds besteld en de volgende dag meteen in huis heel erg blij mee

Super, een absolute aanrader!

Ik zocht een cadeautje voor mijn vrouw en belde naar Finaste n.a.v. een vraag die ik had. Er werd niet meteen opgenomen, maar ik werd binnen 5 minuten teruggebeld. Daar werd ik al erg blij van! De bestelbevestiging volgde snel en de zorgvuldig verpakte sieraden werden de volgende dag keurig bezorgd.

Super producten

Erg tevreden en hele mooie sieraden. Snelle levering en de producten komen de beloftes na.

Goeie service

Er werd super snel gereageerd op mijn mailtje toen ik mijn adres verkeerd had getypt. Ook was de verpakking echt heel mooi en ben ik super blij met mijn aankoop!

Snelle levering en groot assortiment

Op Finaste heb ik voor mijn vriendin een graveerde ketting besteld inclusief cadeauverpakking. De ketting is heel mooi verpakt. Super snelle levering. Zeer tevreden.

Erg mooi

Blij met mijn ringen!

Prachtige oorbellen

Leuke betaalbare sieraden :)

Erg mooie kwaliteit en super snelle levering

Erg blij met mijn armbandje! Strak gegraveerd en super snelle levering. Mocht ik ooit weer, dan bestel ik zeker weer!!

Fantastisch!

Prachtige sieraden en supersnelle levering! Al meerdere malen besteld en nooit teleurgesteld!

Buskesdries 3

6673DP Andelst