Niet eens 1 ster waard.

Drie dingen besteld. Eentje ontvangen, hierna contact opgenomen. Wordt gewoon indirect leugenaar genoemd. Lekker een dikke €100,- voor één ring die nu betaald moet worden. Belachelijk echt waar! Bestel hier niet hoor.

Wauw!

Versteld van wat een mooi resultaat, heel erg tevreden en voor die prijs. Koopje!

Prima levering

Levering binnen enkele dagen, precies zoals het op de site stond

Snelle service, leuke ringen en oorbellen.

Ik ben tevreden over mijn bestelling. Snelle service, mooi verpakt. De gedraaide ring is niet helemaal goed afgewerkt op de plek waar het aan elkaar is gelast, waardoor hij af en toe irriteert. De oorringetjes zijn erg mooi, wel lastig in te doen.

Snel, goed & mooi!

Enige minpuntje is dat ik de bezorging niet zelf kan bepalen. Hij wordt direct dezelfde dag verzonden. Voor de rest, mooie spullen. Niet duur en snelle levering

Heel blij met mijn bestelde ringen en super snelle levering! Mooie goudkleur en perfecte pasvorm! Bedankt, hier ga ik zeker vaker bestellen :).

Geweldige service en mooi resultaat!

Finaste zorgt ervoor dat de volgende werkdag je pakketje binnenkomt, incl gegraveerde sierraden. Door deze snelle service kon ik op de juiste dag mijn zus vrolijk maken met iets moois!! Ze is er dol op en geeft aan dat het goed kwaliteit is. Zal zeker vaker bij Finaste wat bestellen:)

Super sieraden?

Ik heb laatst sieraden mogen ontvangen van finaste en draag ze met plezier iedere dag! Ik krijg vaan complimentjes over de sieraden en ze zijn super van kwaliteit, geen verkleuringen!! Zeker een aanrader :))

Super snel geleverd en fantastisch mooi

Eindelijk een armband waar de namen van mijn 4 kinderen op staan. Super makkelijk bestellen, en nog sneller geleverd. Erg blij mee!

Super tevreden!

Super tevreden met mijn gepersonaliseerd armbandje. Helemaal wat ik ervan verwacht had!

Snel geleverd en mooie kwaliteit

Super leuke ring!! Mooi af gewerkt en leuke meiden 😘

Super mooie, hippe sieraden, voor een leuke prijs!

De sieraden zijn van staal. Hierdoor verkleuren ze niet, wat ik zeker een pluspunt vind! Daarnaast hebben alle sieraden een leuk prijsje, waardoor je nog eens kan wisselen.

Super snelle levering!! Top!

Super snelle levering

fantastisch!

Helemaal blij met mijn sieraden!

Zeer snel geleverd en mooi!

Snelle levering, makkelijke site, mooi sieraad!

De ketting die ik kocht brak gelijk al toen mn vriendin hem omdeed

De ketting die ik kocht brak gelijk al toen mn vriendin hem omdeed

Het ging precies zoals ik het allemaal fijn vond!

Ik bestelde, kreeg het de volgende dag al in huis & de producten waren top! Ook de producten die ik retour deden kwamen goed aan & mijn AfterPay bedrag werd al snel aangepast :)

Snelle levering, product zoals omschreven

Snelle levering! Product zoals omschreven. Mooi verpakt in sieradendoosje!

Leuke cadeautjes voor een mooie prijs.

Cadeautje was zeer net ingepakt.

Prima !!

Alleen was het wel leuk geweest wanneer de gratis ring niet (al) kapot in de doos afgeleverd werd ! helaas, kan gebeuren..

Goed snel aardig

De site was fijn het was er snel en t was verzorgd

Helemaal goed

Veel keus

Mooie sieraden

En een snelle service/bezorging Veel dank

Toppie!

Mijn bestelling is zoals altijd weer op tijd bezorgd. Mooie producten en allemaal van goede kwaliteit, ook zijn de doosjes waar de sieraden in zitten heel mooi en chique! Ik zal hier zeker blijven bestellen, aanrader! :)

Geweldig!!

Super snelle levering! Armbandje kwam goed verpakt en heel aan. Armbandje zelf is echt super mooi gemaakt. Ontzettend blij met mijn aankoop. Wil hier zeker vaker bestellen!!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst