Snel mooie sieraden in huis

De volgende dag geleverd en je kan meteen met extra bling de deur uit!

Een hele mooie ketting

Voor valentijnsdag heb ik een kettinkje met de initialen van mij en mn vriendin besteld. Heel leuk dat je dit gepersonaliseerd kan bestellen en hoe mooi het is geworden. Daarnaast ook hele snelle bezorging. Mijn vriendin is er enorm blij mee! Zeker een aanrader!

Snelle service & Prachtige gravure

Ik ben enorm blij met het resultaat. Materiaal, afmeting, gravure van de tekst en de snelle service. Zeker een aanrader. En voor herhaling vatbaar. Dank.

Niks mis mee!

De oorbellen zijn mooi en niet te fragiel

Fantastisch en snel!

Al meerdere keren wat bij jullie besteld en erg tevreden! Altijd snel binnen geen dure verzendkosten! Toppers!

product voldoet aan mijn verwachtingen die op de site geschept worden.

Het product dat ik heb gekocht voldoet aan de verwachtingen van de site. Het ziet er net zo uit als op de foto's en past tot nu toe iedere keer door de brievenbus waardoor ik niet thuis hoef te blijven. Het graveren ziet er professioneel uit en is een goede verhouding i.v.m. de prijs die ervoor gevraagd wordt.

Super en een snelle levering en mooie sieraden

Alles helemaal top!

Ik heb nu 2 keer een bestelling gedaan. Eerste keer geen bevestigingsmail gehad. Hier een berichtje over gestuurd, daar werd vrijwel direct antwoord op gegeven. Daarna alsnog mijn bestelling ontvangen. Tweede bestelling is super snel geleverd. Producten zijn kwalitatief ook helemaal goed! Ik zal hier vaker een bestelling plaatsen.

Ik heb mijn volgende aankoop al in zicht

Er is grote keuze. Ik zocht een armbandje en voor goud en zilver fans is er genoeg keuze. De prijzen zijn prima te overbruggen naar wat ik zocht. Binnen twee dagen mijn armband binnen. Ik ben heel tevreden.

Snel geleverd en voldoet 100 % aan mijn verwachtingen.

Zeer snel geleverd. Het pakketje was tof verpakt op een veilige manier. De 3 kettingen die ik besteld heb, waren precies zoals ik ze verwacht had. Een mooie kwaliteit was het ook. Ik ben zeer tevreden en zal zeker nog bestellen.

Mooie sieraden, snel geleverd

De gegraveerde armbandjes zien er echt mooi uit, leuk verpakt in een doosje. Levering was super snel.

na mislukte poging nu wel goed

De vervangende bestelling is nu wel de volgende dag aangekomen.

Tevreden

Goede kwaliteit en verpakt in een leuk doosje. De jarige was er blij mee!

GEWELDIG

Hoe tof is het als je vriendin bevallen is van een kleine man, je een cadeau kan geven waardoor haar kindjes voor altijd bij haar zijn. Een ketting met daarin de letters van haar man, kindjes en haarzelf. En nog eens super snelle levering, wat wil je nog meer.

Snelle verzending van top producten!

Ik ben erg blij met de producten die ik heb besteld! De bestelling en de verzending verliepen vlekkeloos en snel. Alle drie de producten waren zeer netjes in een cadeauverpakking verpakt. Top!

Aanrader!

Twee leuke ‘aanschuif ringen’ besteld en de volgende dag al in huis. Voor een hele fijne prijs en blij mee. Een aanrader en ik ga zeker nog meer leuks bestellen. Mijn eerder gekochte ketting heb ik altijd om en blijft super mooi.

Erg fijn

Erg makkelijk. Handige site. Heel snel geleverd. Goed ingepakt. Top gewoon.

Elke keer als ik bestel heb ik het de volgende dag in huis! En als ik ze toch niet zo leuk vind kan ik ze heel makkelijk weer retour sturen. Nooit problemen mee gehad! Heel blij met mijn oorbellen!

Goede kwaliteit

Snelle bezorging, alles na verwachting. Niet al te duur voor de kwaliteit

Blijft mooi

Ik bestel wel vaker en alles blijft mooi!

Super kwaliteit en snelle levertijd

Een ketting besteld met 4 initialen erop, wauw! Wat een leuk cadeau, mooie kwaliteit en een snelle levertijd. Zeker het geld waard.

Onwijs mooie ketting

Mooie munt ketting in het houd binnen gekregen! Mooie kwaliteit 😉

Snelle levering, en mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, leuk verpakt

Heel blij met de aankoop

Twee kettingtjes en één armband met initialen daarin gegraveerd besteld. Mooi en fijn zoals op de afbeeldingen. Ook nog leuk verpakt! Heel blij mee

Teleurgesteld

Na vele goede reviews ook een ketting besteld op Finaste. Deze viel helaas al tegen toen ik hem uit pakte. De kleur van de ketting is echt niet mooi, oranje goud en de bedel wijkt af van de ketting. De klantenservice meld mij dat dit door het licht komt op de foto. Maar ook in ander licht is het een hele andere kleur. Jammer

Buskesdries 3

6673DP Andelst