Zeer tevreden!

Ik erg leuke hang oorbellen heb gekocht, ze heel makkelijk aan en uit te krijgen zijn. Zitten erg lekker en zitten niet in de weg! Zeker een aanrader

heel goed!

snelle levering van gepersonaliseerd product (gegraveerde ring met initialen), goede prijs/kwaliteit verhouding, mooi product. erg tevreden

Top sierraden

Echt hele goeie sierraden heb al heel veel van jullie. Verkleurd niet niks. Ben er blij mee! Maar wil nog zo graag meer. Dus hoop dat ik die 50 euro win!

Kwam heel snel en mooi optijd!

Het armbandje was heel goed en mooi, ik kan er nu zeker van genieten

Mooi! Snel! Kwaliteit!

Armbandje besteld met bubbelen gravering, volgende dag al in huis! Mooi armbandje is het geworden!

Geweldig!

Hele snelle levering en mooi verpakt. Verder hartstikke blij met de sieraden.

Super snelle service

Ik vond de site erg fijn en het pakketje was al na een dag bezorgd. Echt super!

De prijs-kwaliteit én de service is top

De artikelen, ringen en oorbellen, blijven prachtig goud. Daarnaast is de informatie op de site duidelijk en gaat het verzenden lekker snel. Complimenten

Zondag besteld, dinsdag in huis. Uitstekende service.

Prima bedrijf honderd procent in orde.

Super snelle en goede levering

De levering was er erg snel ! Ook was het super netjes ingepakt ! Al met al een top ervaring met deze site

Top!!

Snelle levering en heel mooi, netjes gegraveerd! Zelf heb ik dunne polsen en passen armbanden mij vaak niet, maar deze armbanden zijn geweldig. Erg bedankt!

Helemaal top

Je krijgt je bestelling snel binnen, de sieraden zijn van goede kwaliteit, het bestellen gaat super makkelijk, de pakketjes worden gewoon in je brievenbus bezorgd, je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling/bezorging en de sieraden zijn gewoon heel leuk. Heb al meerdere keren besteld op Finaste en altijd top kwaliteit en service!

👍

Goeie kwaliteit en snelle levering

Heel snel geleverd, mooi product voor een goede prijs

Heel tevreden van de aankoop en levering was op tijd.

Heel tevreden van de aankoop en levering was op tijd.

Jullie hebben een super snelle levering wat geldt voor alle producten. De vele afbeeldingen op jullie site voor de producten maakt het super makkelijk om een item uit te kiezen. Het product komt helemaal overeen zoals in de foto word afgebeeld. Bovendien is het super makkelijk om jullie items te combineren met elkaar!

Perfecte oorbellen, met perfecte service!

Ik ben met mijn oorbellen overgestapt van zilver naar goud, en bij Finaste hebben ze een toffe collectie voor een goede prijs. Mooie basis oorbellen die ik veelzijdig kan combineren. Ook was de levering ontzettend snel, waardoor ik de volgende dag al kon 'shinen'!

De bestelling is er super snel zo blij🥰

Een geweldige mooie ketting met ovale hanger,met de gegraveerde namen van mijn kleinkindjes is zoooooo🧡mooi🧡 geworden.Dank jewel Finaste

Je krijgt precies wat je verwacht.

Mijn bestelling is netjes geleverd, in een kartonnen doosje. Er kon niks mee gebeuren tijdens de verzending. Ik had een ketting en oorbellen besteld. Netjes allebeide apart in een doosje wat leuk als cadeau weggeeft. Het was voor mijn zusje en die is zeer verrast. Snelle levering. Ik zal hier vaker een bestelling plaatsen.

Nette snelle service!

Vandaag besteld, morgen in huis. Netjes verpakt in een sieradendoosje. Tot nu toe goede kwaliteit.

Super fijn en goede service

Dit is niet mijn eerste bestelling bij finaste en ik ben altijd heel erg blij met mijn bestelling. Alles is precies zoals op de site, de kwaliteit is heel goed en de verpakking is verfijnd en mooi. Ik blijf hier bestellen

Correct en snel

Na vele teleurstellingen eindelijk weer een betrouwbare side met goede spullen

Goede kwaliteit en service

Zo leuk hoe je dingen kunt personaliseren. Goede kwaliteit van het stainless steel en een super service. Toen mijn ring niet goed was meteen een nieuwe gekregen

Snelle levering zoals op de site staat en het product is zeker naar wens!

Het product lijkt precies hoe het op de afbeelding staat weergegeven en heeft een mooie lengte. Ook goed te combineren met andere gouden sieraden.

Heel leuk!

Mooie armbanden!