Snelle levering en goed product

Makkelijk bestellen en super snel binnen!

Mooi sieraad

Uitstekend!

Finaste is the best

Mooie en luxe sieraden voor weinig geld

Beste sieradenmerk

Ik kocht altijd bij my jewelry maar is zo slechte kwaliteit. Dit is beter en goedkoper!!!!!! Ik raad jullie overal aan! Een fan hier!

zoals beloofd

volgende dag geleverd. sieraden zijn mooi van kwaliteit en de sluitinkjes doen het goed. vervagen niet op de huid en met douche blijven ze mooi! onder de indruk. dankjulliewel! bestel hier zeker nog een keer!

Jammer van de letters

Het was voor een vriendin waarvan de vader was overleden. 5 dagen te laat binnen. Ik had lettervolgorde FANA aangegeven en NAAF gekregen. Armandje was wel mooi jammer van de fouten

Geweldig!!!!

Nu een paar keer bij jullie besteld, super snelle levering mooi verpakt en goeie prijzen. Ik ben fan !!!

Een superleuke website

Leuke dingen en snel bezorgt.

Blijft mooi!

Super leuk en snel bezorgt

Mooi zilver armbandje leuk kadootje! Volgende dag gegraveerd in huis top!

Helemaal top!

Einde van de middag besteld en de volgende ochtend in fantastische staat al binnen gekregen. Dikke aanrader!

Erg blij met de producten

De producten worden erg snel geleverd en de kwaiteit is super goed en de prijs is ook erg goed voor het product dat je krijgt! Erg tevreden bestel er zeker vaker!

Snelle en leuke bezorging!

Ik bestel geregeld bij Finaste en geniet altijd van de snelle levering in een leuke verpakking. Mooie sieraden voor een leuke prijs.

TOP!

Ik heb voor de verjaardag van mijn beste vriendin een armband besteld en ik ben er super blij mee. De gravering is heel mooi geworden. Ik zou hier zeker vaker bestellen.

Super service voor mooie juweeltjes

Ik heb onlangs een paar oorbellen en een gegraveerd armbandje besteld en ik ben hier zo tevreden mee! Het is echt mooi en helemaal hoe ik het verwacht had. De kwaliteit is goed en wanneer ik een vraag had werd deze zeer snel en goed beantwoord via Instagram! Echt een top service voor zo’n mooie juweeltjes voor een groeide prijs!

Erg mooi gegraveerd

Het ziet er erg mooi uit voor een prima prijs!

De armbandjes zien er schitterend uit

Tijdig geleverd. Mooi materiaal. Perfect afgewerkt. Leuk doosje om juweel in te bewaren. Instant in love met deze twee armbandjes.

Snel, leuk verpakt, mooie sieraden

Prima! Zeer tevreden

Ik ben super blij op tijd bezorgen Danku finaste

Super mooie ketting

Ik heb een ketting met 3 letters erin gegraveerd besteld voor mijn moeder als verjaardagscadeau. Ik heb de 3 letters van haar dochters erin laten zetten. Hij kwam snel binnen en was ook nog eens van goede kwaliteit! Ik ga hier zeker vaker sieraden bestellen!!

Goede service!

Mijn armbandje was helaas kapot gegaan, na een mailtje werd er direct een nieuw armbandje opgestuurd welk ik de dag erna al in huis had. Super blij mee!

Heb niet zo een goed kwaliteit verwacht,top!

İk zag de site toevallig langsverscheinen, vond het heel goedkoop en dacht het is zeker geen goed kwaliteit, tot mijn verbazing heb ik een super ketting ontvangen! İedereen denkt dat het goud is! Zeker een aanrader!!!

Super! Correct en snel geleverd.👍🏻

Bestellen ging makkelijk, informatie over de stand van mijn bestelling goed gedetailleerd en levering ook prima volgens afspraak.

Heel mooie kwaliteit, snelle levering en fantastisch sieraad

Top!!

Buskesdries 3