Wat een service!!

Vorige week besteld, volgende dag was het er al!! En alles is ook zo mooi, echt heel blij met mijn bestelling! Dankjewel Finaste x

Tevreden maar rommelig

Ik heb een ruime bestelling met kettingen en ringen geplaatst. Helaas was 1 van de verkeerde verkeerd geleverd. Na een mailtje te hebben gestuurd met foto's zou de juiste ring worden nageleverd. Helaas was de naleving weer niet de juiste ring. Inmiddels 8 mailtjes verder wacht ik nog altijd op de juiste ring. Over de rest van mijn bestelde producten ben ik zeer tevreden!

Duidelijke omschrijving en snelle levering.

Mijn lieve kleindochter was erg blij met het mooie kettinkje wat ze van ons voor haar 17e verjaardag heeft gekregen.

Superschattig en heel mooi

Heel leuk armbandje! Superschattig!

Snelle levering, mooi sierraad

Het is echt goede kwaliteit en ik draag het iedere dag.

De kwaliteit van de sieraden zijn goed en ik draag ze iedere dag met plezier. Het is erg goed betaalbaar en is het zeker waard.

Goede sieraden, verkleuren niet!

Meerdere keren besteld, mijn sieraden zijn niet verkleurd hoewel ik er wel mee douche, zwem etc. De levering is super snel! Ik ben er enorm blij mee!

Alles was top

Ik ben zeer tevreden. Leuke ketting en was snel binnen.

De armbandjes werden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. Ook de gravering is super mooi!

Leuke spullen, eerlijke prijzen en snelle levering.

Sieraden zijn goedkoop, goede kwaliteit en altijd snel binnen.

Ik heb al meerdere keren besteld, en ben elke keer weer heel tevreden met de service! Het komt altijd snel binnen en de kwaliteit is goed

Mooie sieraden die niet verkleuren!!

Mooie en goede sieraden. Echt heel goedkoop voor deze kwaliteit!!

Goede kwaliteit producten en goede service!

De ring is van goede kwaliteit en de levering was snel. Zeer tevreden!

Heel erg blij mee!

Mooie sieraden, goede kwaliteit en een snelle verzending!

Mooie armband, dochter vind hem geweldig. Snelle levering

Super kwaliteit

Zoooo blij met mn juweeltjes, de kwaliteit is super en de levering was heel snel

Het bestellen is super makkelijk en de levering snel! Ik heb inmiddels al vaker besteld en de kwaliteit van de sieraden is ook geweldig!

Goede kwaliteit, snelle bezorging!

De oorbellen waren heel erg mooi, zaten ook goed verpakt. Hele goede kwaliteit, heb ze nu een tijdje in en ze blijven mooi!

Super mooi en goed

Pakket was goed verpakt. Het kwam snel binnen. De armband is super mooi, echt een aanrader!

Had vijf sterren kunnen zijn

Ik ben heel tevreden over de producten van Finaste. Hun adventskalender kreeg ik cadeau en de kwaliteit is goed. Om niet te zeggen: top! Van bijna alle juwelen krijg ik uitslag. Zelfs van mijn mooie witgouden trouwring, verschijnt na een paar dagen een rode ring om mijn vinger (voelt en ziet eruit als een brandwonde). Sinds december heb ik een paar oorringen van Finaste aan en die zijn niet meer uitgegaan, eindelijk nergens last van. Ze blijven ook mooi en alle ministeentjes zitten er nog steeds in. Met mijn nieuwe zomerse oorbellen ben ik dus heel blij. Toch een ster minder: ik had nog een ketting besteld. In verhouding vind ik de verzendkosten best hoog en daarom een extra item besteld. Echter was dit niet leverbaar. Meteen kreeg ik het geld voor dat product teruggestord. Ik heb een mail gestuurd, dat als ik geweten had dat het product niet leverbaar was, dat ik dan liever nog iets anders had besteld. Op deze mail kreeg tot op heden (week later), geen antwoord.

super tevreden

heel blij met de mooie sieraden

Snelle levering en finaste heeft supermooie en stoere sieraden, snoepwinkel voor grote meisjes ;)

Sieraden waren er binnen 2 dagen en wat een feestje om uit te pakken Mooie sieraden, stoer en vrouwelijk, deze keer voor mijn schoondochter gekocht als verrassing :)

Mooie sieraden verkleuren niet perfect gewoon!

Nooit vervelende ervaring gehad met finaste

Ik bestel wel een sieraden op de site en komt altijd snel aan en als je het laat inpakken ziet het er ook leuk uit

Super tevreden

Voor de 2de keer besteld bij Finaste. Wat een leuke spulletjes voor een mooie prijs. Snelle levering in een keurige verpakking. Heel tevreden. Ik zal zeker vaker bestellen.

Buskesdries 3

6673DP Andelst