Práchtig!

Blij met mijn ketting! Snelle service en mooi verpakt! Hopelijk blijft hij de huidige kleur behouden.

Super producten

Het zijn hele mooie producten met een goede kwaliteit. Snelle verzending

IK ZOU NERGENS EEN BETERE KETTING KUNNEN KOPEN

Super mooi, vrouwelijk met een hoge kwaliteit.

Mijn bestelling was er snel. Doordat je op het armband zelf een cijfer of letters kon toevoegen heeft mijn oud huisgenoot nu een mooi aandenken aan ons huis.

Prima website met snelle levering

Ik ben goed geslaagd op de website van Finaste. Duidelijke website met mooie producten. De bestelling werd snel geleverd.

Makkelijk te bestellen, snelle levering. Mooie sieraden met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Geweldig!

Ik heb een hele mooie armband met de naam van mijn zoon erop, de volgende dag werd het al geleverd! Inclusief gravering. De armband verkleurt niet dus ik hou het gewoon om met douchen en sporten, heel fijn en dat voor een mooi prijsje!

Super fijn

Ik had oorbellen bestelt. Warrn echt heel leuk verpakt en in vond ze er ook precies het zelfde uitzien als op het plaatje. Ikben heel enthousiast over mijn bestelling en zou er zeker ook de rest van mijn sieraden bestellen.

Snelle levering en goede service

Ik had het besteld voor 17:00 en de volgende dag binnen. Product zag er goed uit ik heb er iemand blij mee gemaakt dus geweldige ervaring zeker een aanrader

Goede service en snelle levering, Top!

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik had last minute een cadeautje nodig (de volgende dag) en het pakketje was nog op tijd aangekomen. De juwelen zien er in het echt zelf nog mooier uit als op de site. De kwaliteit is super want je kan er mee douchen, slapen, zwemmen... en het goud verkleurt niet. De prijs valt dan ook nog eens super goed mee dankzij alle acties.

Erg snel

Mijn pakketje was een cadeautje met kerst en omdat ik het redelijk laat had besteld dacht ik dat het net te laat zou aankomen maar het kwam perfect op tijd aan.

Helemaal top!!

Ik had een ring besteld en die kwam al heel snel binnen, de ring was heel leuk verpakt en ik vind het pakketje er goed uit zien. Ik vond dit een hele leuke bestelling om te doen en ga er zeker meer plaatsen :)

Wauw wat een mooi product en goede levering!

De volgende dag had ik het in huis, mijn vriend wist van niks en toen hij het zag vond hij de hartjesketting om mijn hals enorm mooi.

top!

ik vond alleen dat het lang duurde voordat het opgestuurd werd maar verder TOP service!

Geweldig!

Al een langere tijd was ik op zoek naar een betaalbaar armbandje met gravering. Bij Finaste vond ik deze! Hij is mooi van kleur, goed gegraveerd en super snelle levering!

Uiterst geweldig en snel geleverd

Ik had besteld kreeg binnen een minuut een bevestigingsmail en de volgende dag was het al geleverd. En ook nog van een zeer goede kwaliteit. Zeker niet de laatste keer dat ik iets zal bestellen bij Finaste.

Uitstekend!

Snelle levering, mooi verpakt en mooi product! Namen waren erg mooi gegraveerd.

Super goed

Snelle levering en mooie ketting

Zeer goede service

Ik had een ketting gekocht en de volgende dag had ik het al. De website is zeer ordelijk en je vind alles gemakkelijk terug.

Good

Hoi hoi was het goed

love it!

sierraden zijn van goede kwaliteit en super mooi!

Super tevreden mee!

Het bestellen ging heel soepel en een hele snelle levering! Erg tevreden met finaste. Ga zeker vaker bestellen!

Super !

Ik heb een ketting met hanger besteld en heb daar de eerste letters in laten zetten van me schoonmoeder , me man , mijzelf en van onze dochter. Me schoonmoeder was sprakeloos en dat gebeurd nooit ;) . De bestelling ging gemakkelijk , en werd snel geleverd en het is super mooi ! Zeker een aanrader !! Ik bestel zeker nog een keer ♡.

Buskesdries 3

6673DP Andelst