Mooie sieraden, snelle levering!

Verschillende sieraden al besteld (ketting, oorbellen, ringetjes) en allemaal even mooi! De bestelling wordt snel afgehandeld en geleverd. Het enige minpunt vind ik de verzendkosten die voor eigen rekening zijn bij het retourneren. Bij de ringetjes 2 keer geroutineerd, omdat het soms toch lastig is welke maat je moet nemen.

Super goed werk

Super goed ben super tevreden met mijn ring

Snel en goed

Bestelt en volgens mij de volgende dag in huis. Dit met de drukke dagen voor kerst! Dus super dikke 10!!!

Perfect en snel

Mooi sieraad die snel geleverd is. Super product en service.

Zeer vlotte levering in 1 dag, prachtige juweeltjes

Zeer tevreden, juwelen zeer mooi in een prima kwaliteit. Een aanrader om zeker nog te bestellen!!!

Ik heb een hele fijne ervaring met Finaste

Finaste is een heel fijn en leuk merk. De website is heel erg overzichtelijk, er is genoeg keus en ziet er net zo uit als op de foto. Ook is de levering super snel en wordt het leuk verpakt.

Altijd snelle levering, hele goede kwaliteit sierraden en goed contact met de koper

Superleuk! Mijn moeder vond het zo mooi dat ze er emotioneel van werd!

Ik kreeg het binnen zoals aangegeven, mooie kwaliteit! En hij gaat makkelijk om.

snelle en goede service

Snelle verzending, en super leuk ingepakt! Tot op heden de ketting dagelijks aan, en blijft zijn mooie glans/kleur behouden.

Mooie dingen en snel geleverd

Ze hebben toffe juwelen en leuk om tijdens de feestdagen als cadeau te geven. De levering was ook heel snel.

Tevreden klant!

Uitstekende service en super mooie sieraden! Van mijn bestelling was 1 armbandje al heel snel kapot. Ik heb Finaste gemaild en kreeg heel snel een reactie. Keurig opgelost, want ik heb een nieuw armbandje ontvangen. Erg blij met mijn armbandje, en mijn zusje en moeder ook!

Love it!

Ik raad jullie echt bij iedereen aan! Al 3 keer besteld en zo mega tevreden over alles! Ik krijg vooral veel complimentjes over mijn ketting met naam :)

Heel leuk, maar uitvoering minder

Ik vind de tussenstand van de letters en het streepje niet gelijk zitten. Het ziet er als ware zo uit M| R Dit vind ik wel heel erg jammer. Het concept is super goed bedacht. Ook snel binnen!

Puike sieraadjes

Perfecte sieraadjes voor geweldige prijzen

Amazing!

Helemaal geweldig!

Te korte halsketting

Ik heb het product besteld, een volwassen ketting gekozen en ik krijg ze maar net toe rond mijn hals. Zit helemaal niet fijn of comfortabel.

Goede klantenservice!

2 armbandjes besteld. Helaas niet binnen gekomen. Na contact met de klantenservice hebben ze direct nieuwe armbandjes opgestuurd en die waren de volgende dag binnen. Helaas was het 1e cadeautje niet op tijd, maar door de goede service gelukkig mijn 2e cadeautje wel precies op tijd!

Mooie producten, snelle levering

Fijne site, overzichtelijk. Snelle levering en mooie producten

Mooi verpakt. Snelle levering.

Heel snel en mooi ontvangen.

Ik vond het heel makkelijk om op de website dingen te vinden en mijn pakketje kwam mooi op tijd aan en was ook nog eens mooi ingepakt!

Ben erg blij met het resultaat kwaliteit is ook perfect

Perfect!

Altijd netjes op tijd. Goede kwaliteit, verkleurd niet. Hele snelle en nette communicatie!

Mooi juweel en snelle levering

Het juweel is even mooi als op de foto. Dag voordien om 14 uur besteld, tegen 12 uur daags erop al in de bus.

Verliefd

Ketting met hanger lag super snel in m’n brievenbus. Mooi en zorgvuldig verpakt! Ben al jaren opzoek naar een hanger/ketting met initialen, maar alles wat het toch net niet wat ik zocht. Tot ik een reclame voorbij zag komen op Instagram! Ik was meteen verliefd! Foto’s komen overeen met de werkelijkheid Dit is het mooiste cadeau ever😍

Buskesdries 3

6673DP Andelst