Heel mooi

Heel snel bezorgd en prachtig resultaat. Erg mooi cadeau

Kwalliteit

Prachtig sierraad mogen ontvangen

Hele snelle levering, mooi product en erg mooi verpakt!

Heel fijn!

Mooie producten voor een leuke prijs

Zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Producten worden pet stuk netjes in een doosje geleverd. Snelle levering en altijd leuk als er een kadootje bij zit

Voldoet aan mijn verwachtingen.

Niet alleen mijn juweel maar ook de snelle levering voldeed aan mijn verwachtingen en aan wat er op de site stond.

Heel fijne snelle communicatie en hetzelfde voor de levering!

Betaling lukte niet gelijk, doch gelijk antwoord gekregen (zelfs in het weekend) en onmiddellijk opgelost. Bestelling perfect op tijd geleverd. Was een cadeautje en die persoon was héél blij ermee! 100% tevreden klant hier

Perfect!

Snelle levering, top kwaliteit!

Super! Super! Super!

Het zijn geweldige oorbellen die ik gekocht heb. Ze komen netjes in een mooi doosje en het ziet er super verzorgd uit. De bestelling, bezorging en het gebruik bevielen/bevalt super! En dat allemaal voor een hele mooie prijs :)

Zeer tevrede

Zeer snelle en goede levering..

Binnen een uur opgestuurd

En dat in de kerstperiode?! Respect! En het product is ook nog eens goed en mooi

Ik ben heel blij met mijn bestelling! Super mooi kettinkje en goede kwaliteit! Had het cadeau gedaan en diegene is er helemaal blij mee! Top cadeau

Snelle levering, goede kwaliteit!

Cadeautje vlak voor kerst besteld, volgende dag in huis! Mooie ketting van goede kwaliteit!

Perfect!

Ik ben heel blij met de spullen die ik heb gehaald. Heb twee dingen besteld, waarvan ik van een daarvan niet precies wist hoe het werkte. Ben enorm goed geholpen door de contactpersonen van Finaste! De twee armbandjes zijn heel mooi verpakt (heb er een cadeauverpakking bij gedaan.) Enige minpuntje is dat de gravering iets dikker is dan ik had verwacht. Verder heek tevreden! Raad het zeker aan :)

Geweldig!

Snelle bezorging en prachtige juwelen!

Geweldig snelle service en levering

Bestelling gedaan en een uur later kreeg ik het bericht dat het verstuurd was. Het ziet er prachtig uit. Supersnelle service en levering! Dank jullie wel.

Het eerste wat ik dacht toen ik het armbandje uitpakte was: "WOW, wat super gaaf."

Op het plaatje zag het armbandje er al super uit, maar in het echt vond ik het nog mooier. Wat een mooie spullen hebben jullie, maar ja dat wist ik natuurlijk al.

Super mooie armband.

Ik was op zoek naar een mooie armband voor mijn schoonmoeder namens alle kinderen met de voorletters van haar kleinzoons. Super mooi geworden en heel snel in huis!

Tevreden met product en service.

Ik kreeg mijn product snel binnen en het ziet er prachtig uit

Super sneller levering, En super kwaliteit!

Super ervaring!

Alles ging heel goed met betaling en levering. Werd goed op de hoogte gehouden van mijn levering, dus zeker voor herhaling vatbaar! Ook de sieraden waren heel mooi verpakt en zijn zeer mooi! Net zoals op de foto.

Snel geleverd, mooie kettinkjes.

Besteld en direct de volgende dag in huis, drie kettinkjes laten ingraveren. Netjes en mooi.

Het is een prachtige hanger met ketting!

Het was de volgende dag al in huis en ik kan niet wachten om mijn dochter ermee te verrassen. Hij glimt mooi en er zit een prachtig kettinkje aan.

leuk merk, snelle levering

Ik vind dat ze leuke sieraden hebben. Ook veel leuke mogelijkheden met gravering, alleen was de gravering bij mij matig te zien. Ik heb een woord van 5 letters laten graveren, deze is heel licht gegraveerd. Op de foto´s lijkt de gravering beter. Verder vind ik het wel goede kwaliteit die niet verkleurd en niet snel kapot gaat.

Helemaal geweldig!

Erg fijn, sieraad is van goede kwaliteit en de levering was ook erg snel! Conclusie is dus helemaal super!!

Precies wat je verwacht en tegen een correcte prijs!

Alles wat een webwinkel moet zijn!

Buskesdries 3

6673DP Andelst