Goede, snelle service, goede kwaliteit en leuke prijs! Aanrader!

Top! Leuke sieraden, blijven lang mooi, leuke prijs! Al vaker iets besteld!

Goede bezorging, mooi ingepakt

Ideale kerstcadeau en heel schattig en mooi ingepakt. Heel blij mee!

Nooit geen last, je finasté siraden na 1 dag al in je hand.

Altijd als ik iets bestel bij Finasté komt het de volgende dag meteen door de brievenbus binnen. Ze zien er altijd uit zoals op de foto en verder vind ik het super leuk dat er altijd opties worden aangegeven waarmee je je gekozen accessoires kan combineren.

Super mooie ketting, en perfecte formaat! Mijn beste vriendin was er blij mee!

Mijn ervaring van finaste is echt top

Ik heb een ketting en oorbellen besteld met alle begin letters van het gezin. Levering is snel en gaat goed! En wat is het resultaat mooi zeg. Ook betaalbaar waardoor ik zeker vaker wil gaan bestellen. Ben erg te spreken over finaste.

Super snel, ongelooflijk!

Het is onvoorstelbaar dat als je iets met gravering besteld, het de volgende dag gelijk in huis is! Ik ben super blij dat ik dit cadeau mooi op tijd binnen heb. De oorbellen die ik had besteld waren wel leuk, maar niet fantastisch. 1 oorbel klemt ook wat met het open en dicht doen. Ik was al bang dat ik hem kapot maakte voordat ik het cadeau kon doen. (zo kwetsbaar) Verder was de ketting met gravering goed gelukt en ben ik daar erg blij mee! Super service dat het zo snel kan en dat jullie de klant goed op de hoogte stellen over de status van het pakket. Ga zo door Finaste!!

Fijn en snel

Makkelijk besteld, snel in huis. Fijn dat je zelf alles kunt indelen.

Mooi product, snelle levering

Volgende dag geleverd, en dat gebeurd me niet vaak. Ook ziet het product er precies hetzelfde uit als op de website. Prijs kwaliteit verhouding is top!

Goede kwaliteit, en super snelle levering!

En mooi

Superblij met het assortiment, bestellen en supersnelle levering.

Zoveel keus, super makkelijk te bestellen en snelle levering voor een super prijsje.

Uitstekend !

Heel veel keuze Levering in korte tijd Ideale kerstcadeau

Heel erg tevreden!

Ik ben heel erg tevreden over finaste, daarom heb ik ze ook al aanbevolen bij vriendinnen. Finaste heeft een erg snelle levering en de sieraden zijn niet te duur en van hele goede kwaliteit!

Plezierig en to the point.

Prima website, informatief en adequaat! Toen ik een vraag had, goed en snel contact per telefoon en vooral ondersteunend!

Wauw! Wat een mooi armbandje

Hele mooie kleur. En heel fijn materiaal bedankt Finaste. Ik ben er erg blij mee!

Ik heb mijn armbandje al 1 maand en doe hem nooit af, geen roest vlekken door de douche en ziet er nog steeds netjes uit! Super kwaliteit.

Ziet er mooi uit en levering was snel

De armbandjes zien er heel erg mooi uit en ook de gravering in het armbandje is mooi. De levering was ook heel snel en je werd goed op de hoogte gehouden waneer het pakketje bezorgd zou worden. Ik ben er heel erg blij mee.😁

Perfect product perfect geleverd.

Via simpele en duidelijke uitleg een gegraveerde hanger met ketting gekocht. Een juweel van een sieraad.

Goede en snelle service

Mooie sieraden voor een goede prijs, mooie kwaliteit en snelle service.

Ja echt super

Heb echt hele mooie sieraden bij jullie vandaan ben er echt heel blij mee. Hoop op die 50 euro shop te goed ga dan snel weer wat bestellen

Goede levering, mooi eind resultaat!

Ik ben erg blij met de 4 ringetjes & het gegraveerde armbandje! Echt een top site

Helemaal top!!!!!

Zo fijn als je iets besteld dat het de volgende dag al in netjes verpakt in de brievenbus ligt. En nu ligt het ingepakt onder de kerstboom te wachten om uitgepakt te worden😊

super blij met mijn mooie persoonlijke armband!

Goede kwaliteit & snelle levering

Wat een service!

5 armbandjes besteld en de volgende dag al in huis! Heel mooi afgewerkt! Topkwaliteit!

Prachtig sierraad, snel geleverd!

Ik heb twee graveerbare armbanden besteld met muntbedeltjes. De armbandjes zien er prachtig uit en ondanks dat het 'unieke' sierraden zijn, werden ze super snel geleverd! Als ik 1 kritiekpunt zou moeten noemen; ik had gekozen voor 2 initialen met een streepje ertussen, M|K voor mij en K|M voor mijn beste vriendin. Op de voorbeeldfoto's is dit streepje, vooral aan de bovenkant, net iets langer dan in het echt, wat ik persoonlijk mooier had gevonden. Nu lijkt het een beetje alsof het de hoofdletter 'i' is, waardoor het lijkt alsof er kim en mik in hoofdletters staat. Ik had dit bewust nog op de voorbeeldfoto's gecheckt omdat ik dat graag had willen voorkomen en dan dus liever een andere keuze had gemaakt dan het streepje. Desalniettemin zijn het nog steeds prachtige sierraden en is dit natuurlijk slechts een klein detail.

Buskesdries 3

6673DP Andelst