Snel in huis en erg mooi!

Super snelle levering, en erg mooi. Mooi ingepakt.

Goede overzichtelijke site, makkelijk om te bestellen, mooie spullen

Super snelle levering en wat je ziet dat krijg je

Geweldig product

Ik heb gegraveerde armbandjes besteld op Finaste. De levering was zeer snel en de kwaliteit van het product is uitstekend.

De ketting ziet er nooit uit maar niet zoals verwacht

Het is misschien mijn eigen stomme fout geweest maar ik vind het heel onduidelijk aangegeven dat er blijkbaar twee naam kettingen zijn met verschillende lettertype. Ik had dit veel later gezien aangezien die ook niet naast elkaar staan. Ik had mijn ketting toen al binnen en was toen nog al teleurgesteld over het lettertype. Als ik dat had geweten had ik het anders gedaan.

Perfecte ervaring!

Nog beter dan werwacht heel snelle levering. Super blij!! Ik bestel nog!

Mooie armband

De armband die ik heb besteld kwam heel mooi en optijd aan zoals stond aangegeven. De armband is erg mooi en fijn met omdoen. Verder is het graferen ook erg netjes gedaan.

Heel super

Snelle service , hele mooie sieraden. Echt top gewoon beter kan je het niet krijgen. Ik zou het iedereen aanbevelen. En ook heel leuk hoe ze het voor je inpakken. Ben helemaal tevreden!

Zeer snelle levering

Het was makkelijk om iets uit te zoeken en te bestellen. En het resultaat was wat ik gehoopt had.

Blij mee, snel binnen

Ik heb een gouden ketting gegraveerd met 4 letters. Snel ontvangen en blij met het resultaat!

Nice!

Snelle bezorging! Leuk verpakt! Hele mooi producten n

Wauw!

Mooie sieraden en snel geleverd!

Geweldig!

Een ruime keuze, enorm snelle service en dit voor een leuke prijs! Al veel bestellingen gedaan, het blijft leuk!

Snelle verzending en mooie gravering

Finaste is naar mijn mening een van de leukste sieraden merken van het moment. Ik ken het pas sinds kort maar ik ga zeker meer bestellen. De ring met gravering is prachtig afgewerkt en super snel verzonden.

Super leuke sieraden! Roesten niet

Ik heb 2 armbandjes besteld bij finaste. Ik zelf vond ze niet duur en ze zijn snel binnen. Heb ze al een aantal keer omgehad met douchen en de armbandjes roesten totaal niet.

Super leuke webshop!

Snelle levering en sieraden van super goede kwaliteit! Ook leuk doosje erbij.

Super kwaliteit

Super goede en snelle levering en kwaliteit van de ketting is super !!

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Een product besteld en laten graveren. Het graveren is heel netjes gedaan en de levering was super snel. Kortom ik ben erg blij met mijn bestelling!

Snelle service en de sieraden zien er prachtig uit.

Super schattige sieraden met een supersnelle levering, Bijna de volgende dag in huis,

Dankzij de Cookies komen ze steeds weer terug in mijn beeldscherm, dus ik blijf ze ook steeds weer bestellen! ๐Ÿ˜… ze zijn te schattig! levertijd is supersnel, zelfs met deze kerst drukte lag het binnen twee dagen op mijn deurmat. Ik douche niet met de sieraden om, maar volgens mij zou het nog kunnen ook. Heel erg tevreden!

Super goed!

Goede kwaliteit en is het geld helemaal waard

Super tevreden

Al 2 keer wat besteld bij Finaste, Tot nu toe erg tevreden over de snelle levering en de mooie sieraden! ๐Ÿ‘

Goede snelle levering!

Dit was mijn eerste keer dat ik iets besteld had hij Finaste. Ik vind het erg fijn dat de levering erg snel was, en dat ik een mooi product ervoor terug kreeg. De producten wat Finaste heeft zijn erg mooi en zeker voor een betaalbare prijs. Ben hier zeer enthousiast over, en raad iedereen zeker aan om hier een kijkje op te nemen. Xx

Hele mooie betaalbare sieraden ๐Ÿ˜

Overzichtelijke website, mooie betaalbare sieraden, veel keus, snelle levering en prachtig ingepakt!

Supermooi en supersnel!

Heel mooi armbandje ontvangen met 3 gegraveerde letters. Ook nog een dubbel basis armbandje. Echt mooi. En heel snel bezorgd!

Buskesdries 3

6673DP Andelst

+31(0)638032964

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.