Geweldig!

Erg snel binnen gekregen en een erg mooi product!

Super leuke oorbellen

Ben heel tevreden oorbellen zien er mooi uit

De ketting is super mooi!

Ik heb de graveerbare ketting op een zondag besteld en is de dinsdag al binnen gekomen. De letters zijn goed te zien. Ik ben heel blij met wat ik besteld heb en binnen gekregen heb!

Super mooie sieraden. En een supervriendelijk personeel.

Ik heb 2 armbandjes van Finaste, en ik ben er super blij mee. Ze zijn nog super mooi goud terwijl ik er gewoon mee douch en mee zwem, dat is bijzonder want meestal verkleuren nep-goud sieraden heel snel maar deze sieraden blijven super mooi. Ik ben heel blij met mijn armbandjes

Super snel, betaalbaar en netjes!

de riem is al kapot gegaan

ik haalde mijn schakel riem uit de lade en toen waren ringetjes losgelaten. ik heb hem wel weer kunnen maken, het is een mooie riem!

Ben ontzettend blij met de gekozen sieraad heel fijntje precies wat ik zocht! En de service is vlug en toen ik contact zocht via social media kreeg ik ook vlug contact al met al goed!

Snelle levering goede service.

Snelle levering zelfs tijdens de feeestmaand Mooi ingepakt en goede kwaliteit

Mooi product snelle service

Goede ervaring. Product was als onschreven en is snel verstuurd

Goede ervaring

Ik had een defecte oorbel ontvangen, ik heb 'm niet teruggestuurd wat ook een oplossing kon zijn. Na mijn beoordeling hebben ze met mij contact opgenomen voor een oplossing, ze gaan me een nieuwe paar oorbellen sturen waar ik zeer blij van geworden ben. Ik zou het mooier vinden als de kleur van het oorring en het hartje hetzelfde zou zijn. Afgeleverd in een dag, mooie verpakking.

Goeie aankoop geweest

Precies zo mooi als op de foto

Mooi product

Snelle levering, mooi verpakt en waar voor je geld!

Heel leuk geschenk voor oma!

Ik heb voor mijn oma een geschenkje gekocht bij jullie. Zowel zij als ik zijn er erg tevreden mee. Het is een gepersonaliseerd armbandje met alle namen van de kleinkinderen op. Stralende ogen had ze 🤩

Snelle correcte levering en prima product.

Prachtige schorpioenarmband besteld.

Mooie armband, leuk doosje! De bestelling is goed gegaan en het werd snel verzonden. Volgende keer bestel ik hier weer :)

Gewoon top!

Prachtige producten, super snel geleverd! een absolute aanrader!

Geweldig!

Super snelle levering, ook bij gegraveerde sieraden! Echt top. Helemaal happy met mijn aankoop.

Heel fijn!

Heel mooie sieraden en snel bezorgd!

Geweldig!

Geweldig mooie kettinkjes en snelle levering .Ook nog in een doosje verpakt

Zeer goede en tevreden ervaring

In het begin had ik een probleem met mijn pakketje en of die wel verzonden zou worden, toen heb ik met de klantenservice gechat en hebben me uitstekend verder geholpen. En uiteindelijk is alles bezorgd en ben ik erg benieuwd naar hoe mijn vriendin gaat reageren op haar kerst cadeau. Mvg, Julian

uitzoeken, bestellen op de site, leveren, verzorging van de bestelling, kwaliteit van het geleverde: allemaal goed!

Geweldig!!

Grote collectie sieraden met geweldige kwaliteit. I’m OBSESSED!

Zeer gevarieerde keuzemogelijkheden, mooie producten (in mijn geval: kettinkjes en gepersonaliseerde hanger), vlotte levering, mooie verpakking! Top!

Super service

Ik heb nu al bijna de hele collectie. Ik draag goud en doe de sieraden niet af tijdens het douchen en ze blijven allemaal even mooi! Als je een klacht hebt dan word dit direct opgepakt en netjes afgehandeld! Al met al mijn nieuwe favoriete sieradenmerk.

Buskesdries 3

6673DP Andelst