Top was een prachtig cadeau

Goede service keurig in gepakt.

Een prachtig armbandje met alle namen van de kleinkinderen, voor oma

Eerste bestelling

meteen correct , snel geleverd

Zeer mooi juweeltje, heel snelle service

Zeer leuk dat het zo snel geleverd werd, zeker met de feestdagen in het vooruitzicht. Heel mooi gegraveerd en een mooi fijn juweeltje, zeer tevreden mee!

Leuke producten met super service!

Ik bestelde een ketting voor mijn moeder om als kerstcadeau te geven. Het product werd super snel geleverd en voldeed zeker aan mijn verwachtingen!

Geweldig!!

Zelf heb ik een goude ketting met 4 initale besteld De ketting was prachtig en de letters waren mooi gegraveerd. Het was een cadeau voor mijn oma en ze was er super blij mee Top finaste !! Bedankt

Mooi product, snelle levering.

Snel geleverd. Een bijzonder kadootje in een mooi doosje.

Matig

Het was een beetje een goedkope kwaliteit voor de prijs. Maar t was wel heel subtiel en mooi.

Super !

Ik had een armbandje dat gegraveerd zou worden en het was de volgende dag al in huis en het zag er super goed uit.

Snel, mooi en kwaliteit

Sieraden zijn zeer snel binnen en van mooie kwaliteit!

Ik ben er heel erg blij mee. Mijn bestelling was er super snel.

Ik kocht dit armbandje voor mijn beste vriendin, inmiddels zijn wij alweer 10 jaar beste vriendinnen en onafscheidelijk. Ik zocht al langer een cadeau waar echt waarde aan zat en toen vond ik dit. Geweldig. Het staat prachtig, gouden armbandje met onze initialen. Hele snelle service en prachtig verpakt. Hartelijk dank voor dit armbandje en op deze manier hebben wij levenslang een herinnering.

Mooie producten met aandacht gemaakt!

Zeer tevreden over Finaste. De kwaliteit van het gegraveerde armbandje dat ik heb gekocht is goed en het ziet er erg mooi uit. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding, want die is top! Tevens levert Finaste haar producten snel en is er een ruime keus in het assortiment. Zeker aan te raden dus!

Tot nu toe goede service en mooie producten!

Ik heb tot nu toe 2 armbandjes bij jullie besteld en ben er erg blij mee! Verkleuren niet en passen perfect. Ook de verzending was heel snel en ook geen problemen mee gehad. Mooi gegraveerd, zelfs op zo’n klein plaatje! Super!! En leuk om te zien hoe jullie het doen op sociale media 😆

Perfect!

Mooier kan niet voor deze prijzen!

Heel leuk

Ik heb voor mijn beste vriendin een flamingo armbandje besteld omdat ze helemaal fan is van flamingo's. Ze vond hem heel erg leuk en hij past, was ik heel erg blij mee want de heeft hele dunne polsen. Ik vond het ook fijn dat er korting was met black Friday en dat ik een tijdje geleden snel antwoord kreeg via de mail toen ik een vraag had over het armbandje.

GE-WEL-DIG!!

Had 2 paar oorbellen besteld, en ze zijn nóg mooier dan ik had verwacht!! Ben er héél tevreden mee! Hier kom ik zeker nog terug!

Erg mooie en persoonlijke sieraden

In de vriendinnengroep hebben we een vriendin voor haar slagen een armbandje gegeven met onze voorletters, toen ze dit uitpakte was haar reactie emotioneel en kreeg zelfs bijna tranen! Ze vond het zo persoonlijk en mooi! Zelf heb ik een armbandje besteld met mijn initialen erop, deze ziet er super mooi uit en ben er heel blij mee Ik heb nog veel meer gezien en met de komende feestdagen en mijn verjaardag staan die uiteraard op mijn lijstje :)

Snel geleverd en ziet er goed uit!

Ik ben blij met mijn cadeautjes!

Perfect!

Ik heb 4 armbandjes en 2 kettingen besteld. 3 armbandjes zijn gegraveerd. Dit is prachtig gedaan! Mooie kwaliteit armbandjes voor een leuke prijs. Ik ben zeer tevreden en zal zeker nog vaker bestellen!!

Het armbandje was precies zo als op de foto. De letters waren super mooi gegraveerd. Ik raad het zeker aan. Super leuk voor jou geliefde of leuk Moederdag/ kerstcadeau.

gewoonweg goed

goede service, snelle verzending en mooie prijzen voor de kwaliteit. ik raad Finaste zeker aan!

Top service en top kwaliteit

Al mijn sieraden bestel ik bij Finaste, omdat ik weet dat de service goed is en de kwaliteit van de items zijn top. Ze hebben een snelle levering en de items blijven lang mooi.

Snelle service en juiste producten geleverd.

Ik woon aan de andere kant van België dus niet bij de grens met Nederland. Toch mocht ik de dag erna al mijn pakje in ontvangst nemen. De juweeltjes die ik bestelde, zijn precies wat ik had verwacht. Ook de gravering is een leuk extraatje. Ik ben zeker van plan om nog dingen te bestellen en raad Finaste aan bij vrienden en familie!!

Leuke sieraden van goede kwaliteit!

Snelle levering, sieraden precies zoals op foto, kwalitatief goed.

Buskesdries 3

6673DP Andelst