Geweldig!

Erg snelle levering en mooie kwaliteit! Ben super blij met de sierraden!🥰

Mooie kwaliteit, had het armbandje alleen iets groter verwacht. Voor de rest prima site, betrouwbaar en mooi gegraveerd. Top!

goede service en leuk verpakt

jammer dat ik de volle prijs moest betalen terwijl er blijkbaar allemaal kortingen waren die ik nergens voorbij had zien komen

Super goed

Goeie kwaliteit en snelle levering

Super!!

Snelle levering!! Erg goed tevreden!! Zou zo weer n bestelling doen!! Top!!!

goede ervaring

duidelijke site, snelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden van de te verwachten levering.

Correcte snelle levering.. goed verpakt! Prima

Ik kende de website niet.. kwam erop omdat ik een riem zocht voor mn dochter.. na een slechte ervaring laatst bij andere onbekende website was ik toch beetje huiverig.. maar daardoor erg verrast door de snelle levering!! Fijn hoor

Super mooi gegraveerd en goede service!!

Alles was prachtig op de site en dus was kiezen erg lastig! Mooi gegraveerd en snelle service en keus uit duizenden soorten en maten. Top site!

Super leuke verpakking, snelle levering en goede kwaliteit !

Super !

Ik vind de website overzichtelijk, prijzen zijn realistisch. Sieraden zijn prachtig en allemaal netjes verpakt. Super snelle levering. En hele nette service.

Zeer snelle en goede service

Mijn pakje kwam heel snel aan. De juwelen zijn goed en leuk verpakt in juwelendoosjes. Zeer fijne en mooie juwelen om te dragen. Top service! Zeker een aanrader!!

Jullie hebben sowieso onwijs leuke sieraden! Het was snel binnen en ziet er goed uit! Ik kan weer iemand blij maken met een sinterklaas cadeautje.

Goede en snelle service, duidelijke omschrijving en hele mooie ketting !

Top service!

Eerst een bestelling gedaan en via de betaalmethode van Afterpay besteld en deze was netjes de volgende dag in huis! Helaas was ik niet tevreden over deze aankoop en ik heb deze dan ook weer retour gestuurd. De volgende dag een nieuwe bestelling geplaatst en hier ben ik (inclusief mijn schoonzus) heel tevreden over. Goede service en prijs/kwaliteit.

Amazing

I love this kind of beautiful bracelet

Mooie oorbellen en een supersnelle levering, perfect!

Mooie oorbellen en een supersnelle levering, perfect!

Snelle service mooie sieraden. En mooi opgestuurd

Binnen een dag ontvangen in topkwaliteit!

Ik ontving mijn gegraveerde ketting 1 dag na het bestellen, de letters stonden netjes gegraveerd en de ketting kwam in een nette verpakking aan!

top!

super mooie ketting binnengekregen. enorm snelle levering kortom dik tevreden!

Prima site, snelle levering

Weinig poespas en overzichtelijk online winkelen

Top website!

Goede service en snelle levering! Sieraden zijn net zo mooi als afgebeeld! Heel erg blij mee en daarbij droeg ik eerst niet veel sieraden :)

Super!!

Snelle levering, superkwaliteit! Altijd in een mooi pakketje geleverd. Aanrader dus! :-)

Mooie sieraden, supersnelle levering, alleen nog geen reactie gekregen op een uitstaande vraag

Eén artikel ging relatief snel kapot, ik heb nog geen reactie gekregen op mijn vraag hierover. Verder alles superpositief: mooie spullen en bestelproces gaat heel gemakkelijk en snel.

Persoonlijk, snelle levering, gewoon top!

Mijn ervaring met FINASTE is in één woord “Geweldig” Veel leuke en allerlei soorten sieraden, voor ieder wat wils dus. Leuk en persoonlijk. Snelle levering! Gewoon top service! Ga zeker vaker bestellen!

Ontzettend mooi sieraad besteld bij Finaste, helaas niet voor mezelf maar als cadeau!

Buskesdries 3

6673DP Andelst