Mooi!

Leuke juwelen voor jezelf of om cadeau te doen. mooi graveerde stukken. Snelle service !

Snelle service en mooi product

Product volgende dag binnen en verkleurd niet. Echt een aanrader!

Zeer snelle service

Pakje was na 2 dagen al toegekomen in België vanuit Nederland. Zeer mooie website en heel makkelijk.

Super service

Zeer goede service. We hadden met 3 vriendinnen verschillende dingen besteld. De eerst volgende werkdag hadden we al onze producten al binnen. Zijn er alle drie super tevreden mee en ook een zeer goede kwaliteit. Zeker aan te raden.

Perfecte cadeautjes voor jezelf

Ik ben helemaal verliefd op deze lijn! De mensen zijn ook nog eens heel attent en je krijgt vaak een leuk cadeautje bij je bestelling. Aanrader dus!

super service

ik wilde graag een ketting met een hangertje met initialen die ik bij een armband zag. en met goed overleg. konden ze dit voor mij doen. heel erg blij mee. nu is mijn cadeau ook HET cadeau hoe ik hem geven wil

Heel kwaliteitvol, mooi en snel bezorgd. Ik denk al aan de volgende bestelling

Echt geweldig!

Ontzettend mooie sieraden, van een super goede kwaliteit. Ik ben echt meer dan tevreden!

Goede kwaliteit en snelle levering!

Ik heb altijd moeite gehad met oorbellen kopen omdat ik niet tegen neppen kan. Ik draag altijd goud dus dat was altijd enorm duur. Bij Finaste heb ik eindelijk oorbellen kunnen vinden die er mooi uitzagen, waar mijn oren niet kapot door gingen en ook nog eens betaalbaar waren😍. Nu vaste klant en helemaal blij!❤️

Meer dan tevreden

Fijne webwinkel met mooie spulletjes. Super snel geleverd en net zo mooi als op de site. Aanrader 😊

Artikel exact zoals op de site

Goede informatie over de verzending .snelle levering.

Had er nog nooit wat bestelt, toen kwam het voor bij, in mijn Instagram. Daarna ging ik kijken naar wat voor producten ze allemaal hadden sprak het me zeer aan. En de service was heel snel , de berichten die ik kreeg om op de hoogte te worden gehouden kreeg ik goed binnen. En het armbandje zag er prachtig uit!

Amazing!

super goede kwaliteit en blijft mooi!

Bestelling volledig correct verlopen

Snelle service Goede commenucatie

Positief verrast :)

Mooie sieraden, precies zoals op het plaatje :) Ben er heel blij mee!

Fanstastisch!

Het pakketje kwam super snel binnen en ik ben heel erg blij met de ketting riem! :)

Mega mooi

Geweldig sieraden/service

Het pakket komt optijd binnen, mooie kwaliteit! Wat op de foto staat krijg je ook echt niet dat het anders is dus zker tevreden!!😘

erg prettige site met leuke sieraden!

Door het ruime aanbod op de site heb ik uiteindelijk veel meer producten besteld dan ik eigenlijk van plan was, maar het was zeker weten mijn geld waard. De sieraden zijn kwalitatief erg goed en verkleuren niet, en ook nog voor een relatief lage prijs. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en zal in het vervolg zeker weer bestellen op deze site.

Goede service en een heel mooi sieraad!

Fantastische service en uitstekende kwaliteit.

De klantenservice was geweldig en ze hebben ons goed geholpen. De sieraden zijn heel erg mooi en de kwaliteit is super.

Supersnelle service en onwaarschijnlijk mooie juweeltjes!

Op een doordeweekse avond besteld en na 1volledige werkdag werd mijn pakketje op een zaterdag thuis geleverd. Geheel volgens de verwachting en met ieder paar oorbellen in een afzonderlijk doosje wat heel aangenaam is en veilig!

Snel en betrouwbaar

Graveren zonder extra kosten! Snel! Heel mooi kettinkje ontvangen voor een goede prijs! Blij met zo 'n online winkel 👍

Formidabele

Vind dit een zeer toffe en goeie website Heel goeie service goeie producten die je kan kopen alles is zeer mooi en goed afgewerkt Zal er zeker nog dingen op bestellen en zeker een aanrader voor andere mensen!

Buskesdries 3

6673DP Andelst